• Lang geleden werd het dorpje Lake opgebouwd. Het dorpje bestaat nu al honderden jaren, maar de laatste honderd jaar gaat het helemaal mis. Het dorpje wordt geteisterd door wezens, genaamd illias. Iets meer dan honderd jaar geleden kwam een van deze wezens in het dorp, ze zien eruit als gewone mensen. Jammer genoeg zijn ze dat niet, en jammer genoeg viel een vrouw voor dit wezen. Ze kregen een kind, sinds dien werd het ras voortgezet. Maar er is één probleem; hoe meer de illias beschikt over mensenbloed, hoe sterker ze zijn. Sinds de kruising tussen mens en de wezens ontstond de illias, en breidt het zich uit. Ze nemen het dorp over, de wereld. Ze proberen de mensheid uit te roeien, maar dat laten de mensen zich niet zomaar gebeuren. Ze jagen op ze, proberen ze tegen te houden en beschermen de weinige mensen die nog over zijn.

  Goed, ik zal even uitleg geven over de illias. Ze beschikken namelijk over vele eigenschappen, daarbij is het natuurlijk logisch dat ze gemeen zijn, hun doel is het mensenras uit te moorden. De eigenschappen op een rijtje:
  - Ze hebben een ongelooflijke snelheid, deze valt te vergelijken met de snelheid waarover ook de vampiers beschikken.
  - Ze kunnen veranderen in dieren, dit gaat vaak automatisch als ze kwaad zijn, op dat moment hebben ze er geen controle over. Verder hebben ze wel controle
  - Iemand anders tot illias maken gaat door middel van speekseloverdracht, dit kun je zelf wel invullen natuurlijk.
  - Zodra een illias nat wordt krijgt deze een staart, zoals de staart van een meermin.
  - Ze kunnen niet zomaar de huizen van mensen in, ze hebben toestemming nodig. Ze moeten simpelweg binnen gevraagd worden, daarna kunnen ze onbeperkt in het huis.
  - Een illias vermoorden doe je door ervoor te zorgen dat er geen druppeltje bloed meer over is in het lichaam van de illias.

  Als je besluit mee te spelen dan ben ik daar zeker blij mee! Probeer ervoor te zorgen dat het aantal jongens en meisjes gelijk blijft, en ga niet mensen claimen, blijf actief en ontmoet nieuwe mensen. En hou het simpelweg gezellig. Vul het lijstje zo uitgebreid mogelijk in zodat iedereen er wat aan heeft. We wachten netjes op elkaar met reageren en ik verwacht echt niet dat je elk uur online bent.

  Volledige naam:
  Roepnaam:
  Mens/illias:
  leeftijd:
  geslacht:
  innerlijk:
  uiterlijk: (foto)
  extra:


  illias
  Catherine Eireen - xDeesJ
  Rosemary Sophia Collins - mismi


  Mensen  fouten of tips mogen worden aangegeven.

  [ topic verplaatst door een moderator ]

  [ bericht aangepast op 1 april 2013 - 20:29 ]

  Lijkt wel interessant. :p


  Take me to wonderland

  Itami schreef:
  Lijkt wel interessant. :p
  Twijfel nog wel of ik me ga aanmelden...

  Leuk uitgedacht, maar ik ga er helaas geen tijd voor hebben. Ik doe mee aan het NaNo, ik heb een schrijfwedstrijd lopen en ik doe al in tig andere RPG's mee. Anders had ik echt wel meegedaan.


  26 - 02 - '16

  Volledige naam: Catherine Eireen
  Roepnaam: Catrien / Cat
  Mens/illias: illias
  leeftijd: 22 jaar
  geslacht: Vrouwelijk
  innerlijk:Catherine is niet bepaald het type lief en zachtaardig. Ze is wat feller en impulsief. Je moet soms best oppassen met haar, aangezien ze erg onvoorspelbaar is. Ze test je altijd zo op haar manier wel iets uit. Ze wikkelt mensen snel om haar vinger door haar onschuldige uiterlijk en aanwezigheid.Ze is slim op een sluwe manier dus ruzie zoeken is geen slim idee. Ze is in princiepe wel een normale meid, je moet d'r alleen niet op een verkeerde manier lastigvallen. Aandacht is iets waar ze enorme misbruik van maakt maar daar is nu net het punt waar ze zo goed in is en zal dit zeker gebruiken.
  uiterlijk:


  extra: x

  Leuk uitgedacht, maar ik ga er helaas geen tijd voor hebben. Ik doe mee aan het NaNo, ik heb een schrijfwedstrijd lopen en ik doe al in tig andere RPG's mee. Anders had ik echt wel meegedaan.


  Jammer, veel succes verder (:

  Twijfel nog wel of ik me ga aanmelden...


  Neem je tijd.

  Ik heb binnenkort tentamen week dus dan zal ik niet super veel reageren en in de meivakantie ga ik naar New York, dus dan zal ik ook niet heel actief zijn.. Als je hier geen bezwaar tegen hebt wil ik wel een vrouwelijke illias reserveren..

  Heb ik geen bezwaar tegen dus zal resevering erbij zetten.

  Oke, dan ga ik aan de slag met een persoontje maken ;)

  Sure.
  Ik denk dat ik mijn Q naam moet veranderen door die -_- smiley

  Haha, dat is wel lastig inderdaad

  Volledige naam: Rosemary Sophia Collins
  Roepnaam: Rose
  Mens/illias: illias
  leeftijd: 20
  geslacht: vrouwelijk
  innerlijk: Rose is grote verleidster. Ze is een charmante dame en slaat graag mannen aan de haak. Ze versierd meestal mannen door zich iets verlegen voor te doen. Vaak wint ze op deze manier ook het vertrouwen, want ze zal je nooit meteen zoenen. Haar doel is natuurlijk om zoveel mogelijk mensen in illias te veranderen en ze weet ook hoe dit moet. Ze verplaatst zich vaak in de rol van mens door niet meteen te zoenen omdat ze "zogenaamd bang is dat hij misschien een illias is". Natuurlijk weet ze dat het niet zo is, maar tot nu toe heeft deze manier goed gewerkt.

  Je kunt haar maar beter niet boos maken. Als ze echt kwaad is heeft ze geen controle over in wat voor dier ze veranderd, al veranderd ze meestal in wolf zodat ze je letterlijk aan stukken kan scheuren als ze dat wil. Als ze niet boos is en wel controle heeft over haar veranderingen, veranderd ze graag in allerlei soorten dieren. Zo veranderd ze regelmatig in een vogel om zo heerlijk rond te kunnen vliegen en te genieten van haar vrijheid. Haar andere favoriete dier om in te veranderen is een hond. Dit omdat mensen vaak onvoorwaardelijk van hun huisdieren houden ze als hond vaak veel aandacht krijgt in de vorm van toch een soort liefde.

  Haar gedrag bij haar soortgenoten is heel anders. Daar is ze juist heel vrolijk en niet zo'n verleidster. Ze is meestal wel in voor een leuk feestje of een gezellig etentje met vrienden.
  uiterlijk: komt nog
  extra: -

  [ bericht aangepast op 1 april 2013 - 20:05 ]