• Tien mensen die elkaar kenden van de middelbare school. Die bij elkaar in de klas zaten tot het examen, en daarna allemaal hun eigen weg zijn gegaan. Tien mensen die nu van klierige pubers overgegaan zijn naar jongvolwassenen van gemiddeld rond de twintig jaar. Allemaal leiden ze compleet hun eigen leven, hebben hun eigen problemen, het verleden is achter hen gelaten.
          Tot ze op een dag allemaal een brief op de deurmat krijgen. Ze zijn allemaal uitgenodigd op een schoolreünie te komen. En wie wilt dat nou niet? Oud klasgenoten opnieuw zien, kijken hoeveel ze veranderd zijn en natuurlijk bespreken wat er van ze gekomen is. Maar, wat een leuke avond zou moeten worden loopt uit op een regelrechte ramp. De avond begint namelijk net wat in te lopen als er een lichaam wod gevonden. Het lichaam van de altijd zo populaire Michelle. Leveloos en in een bad van vers bloed.
          De politie selecteerd tien van de oud-klasgenoten, allemaal hebben ze een reden tot verdenking en één van deze tien is de dader.
          De spanning is om te snijden. Oude verwaardeloosde vriendschappen, op de klippen gelopen relaties, niet goed uitgeprate ruzies, vergeten geheimen die ze van elkaar weten, alles komt terug. Maar de vraag is hoe ze hiermee omgaan. Zullen er weer nieuwe ruzies ontstaan, vechtpartijen zoals deze op de oude school nog wel eens gebeurden? Of kunnen ze laten zien dat ze ouder zijn geworden door hier volwassen mee om te gaan? Zullen oude relaties en vriendschappen weer opgepakt worden, of zijn deze al te lang weggeweest? En natuurlijk, welk van deze zielen is zo zwart dat het in staat is deze afschuwelijke moord te plegen?


    Deze lijst moet je invullen:

    Rol •
    Naam •
    Leeftijd • Leeftijd + Geboortedatum.
    Geboorteplaats • Stad + Land.
    Uiterlijk • Foto + Beschrijving.
    Innerlijk •
    Reden tot verdenking •
    Mogelijke dader of liever niet •
    Geschiedenis • Wat is er gebeurd? Hoe ging het vroegere leven. Hoe was de relatie met de klasgenoten.
    Extra •


    De rollen:
    De jongens:
    - Louis William Tomlinson. • Oceanus.
    - Zayn Javadd Malik. (Gereserveerd • Knetterdisco.)
    - Liam James Payne. • TinkerbelI.
    - Niall James Horan. • KiliOfDurin.
    - Harry Edward Styles. • Subestimado.

    De overige klasgenoten:
    - Rhozalynn "Rose", "Rosa" of "Rossi" Catriona Marron Rossi. • Malcolm.
    - Anna Kaya Parkers. • Beifong.
    - Jacé-Marie "Jace" Catherine Daddario. • Radley.
    - Isabelle "Isabel" of "Rae" Lysanne Rae. • Whisperings.
    - Piper Cecilia Shepherd. • theweeknd.


    De regels:
    - Geen oneliners. Minimaal 200 woorden oftewel zeven regels.
    - Reserveringen blijven 48 uur staan, dit geld tot de rol compleet ingevuld is. Achteraf wat aanpassen mag natuurlijk.
    - Geen perfecte personages!
    - Naamsveranderingen doorgeven.
    - Ga niet teveel off-topic en als je wel off-topic gaat, zet het in een andere kleur of tussen haakjes; ( ), { } of [ ].
    - Meld het alsjeblieft als je voor langere tijd niet kunt reageren. Twee weken niet reageren zonder reden is zonder pardon eruit.
    - Alleen Malcolm of Oceanus maken nieuwe topics.
    - Geen ruzie, alleen in het RPG is dat toegestaan.
    - 16+ mag, maar hou het netjes.


    De dader word gekozen door middel van loten, wie de dader is zullen alleen de betreffende persoon, Esmee en ik weten.

    [ bericht aangepast op 18 maart 2014 - 18:46 ]


    Reality's overrated.

    FIRST.


    Because I love him, do I need another reason?

    SECOND.


    These rings that I'm breaking are making you a personal debt.

    Whooop ^-^


    "Family don’t end in blood”

    Lalalal

    [ bericht aangepast op 14 maart 2014 - 21:52 ]

    Boee, mag ik een vrouwtje? c:


    I don't want you to die, I want you to suffer.

    Je staat er bij Marie.
    Ik faceclaim Kaya Scodelario.


    Reality's overrated.

    Rol • Hazzie.
    Naam • Harry "Harold" Edward Styles.
    Leeftijd • Twintig. (Éen februari.)
    Geboorteplaats • Holmes Chapel, Groot-Brittannië.
    Uiterlijk •Met zijn 1.80 is Harry wat langer dan de gemiddelde mensen, maar zeker niet de meest intimiderende. Zijn lengte maakt hem vaker klungelig dan intimiderend. Op het eerste gezicht is zijn lichaam dun en tenger, maar als je wat beter kijkt zie je dat de jongen wel degelijk een stel goede spieren beschikt, al beschrijven de meeste mensen een aantal van zijn vormen als vrouwelijk. Zijn huid is licht gebruind door het vele in de zon zitten, niet dat hij graag zont of iets dergelijks, maar hij komt gewoon graag buiten. De jongen heeft vrolijke bruine krullen, die nu ze te lang worden achterover worden gehaald en hij nog langer lijkt. Hij heeft de meest groene ogen die je ooit zult zien, die zowel vriendelijkheid als moordlust kunnen uitstralen. Diezelfde ogen kunnen niks weergeven over zijn gevoelens of juist boekdelen spreken, dat ligt aan zijn stemming. Ook niet onopvallend zijn -zijn volle, rozige lippen, wat meestal het tweede ding is dat mensen gelijk zien, naast zijn sprekende ogen. Hij heeft een aardige verzameling tatoeages die op verschillende plekken op zijn lijf zitten, de een opvallender dan de ander. Niet allemaal even mooi, maar stuk voor stuk met een betekenis. Van sommige heeft hij wel degelijk spijt, en compenseert dat door en andere tattoo er overheen te laten zetten. Zijn kledingstijl is verder een beetje apart. Zijn zwarte skinny jeans en bruine, afgetrapte laarzen missen nooit bij zijn outfit, maar wat hij er bovenop aanheeft kan flink verschillen. Meestal zie je hem wel met een shirt met v-hals of een met de bovenste knoopjes los.
    Innerlijk •Harry is een ontzettend lieve en spontane jongen. Hij kan af en toe een beetje raar zijn, maar dat is altijd goed bedoelt. Je moet hem nemen zoals hij is, anders kun je maar oprotten. De jongen kan er namelijk niet tegen als hij gebruikt word. Als hij kwaad is moet je hem wel heel erg ver hebben gekregen, en duurt het wel even voordat je hem weer kalm hebt gekregen, ook heeft hij dan de neiging met dingen te gaan smijten. Maar over het algemeen een stuiterende bal vrolijkheid. Hij is erg beschermend tegen over zijn vrienden en familie en zal alles doen om ze te beschermen. Hij flirt graag, maar zodra hij een echte relatie heeft is hij zo trouw als een hond en zal hij nooit iets doen om zijn vriendin of vriend te kwetsen en doet juist alles om diegene gelukkig te maken. Hij zal dus ook erg van slag zijn als hij dat wel gedaan heeft. Vreemdgaan is volgens hem het onvergeeflijkste dat er is en dan is hij ook niet bang om gelijk zijn relatie te verbreken als zijn partner hem dat geflikt heeft, al doet het natuurlijk ontzettend veel pijn. Over het algemeen komt hij heel zelfverzekerd en arrogant voor, maar dat is alleen omdat hij stiekem best onzeker is. Degenen die hem echt kennen snappen hoe dat zit en bij hen doet hij dan ook normaal. Daar is hij dan ook aanhankelijker dan een puppy bij en wordt vrij snel jaloers als hij even niet meer het middelpunt van hun aandacht is. Veel mensen voelen zich geïntimideerd als ze hem voor het eerst ontmoeten, vanwege zijn lengte en aardige verzameling tatoeages, maar de jongen is de onschuldigheid zelve. Daardoor hebben mensen ook al snel een vooroordeel klaar, en dan doet hij er alles aan dat te veranderen. Normaal gesproken is hij erg sociaal en wil overal mee in betrokken worden, omdat hij zich anders buitengesloten voelt, en wilt altijd graag helpen met allerlei dingen. Toch heeft hij ook zo zijn dagen dat hij zich het liefst op zijn kamer opsluit en de hele dag naar muziek luistert, en dan moet je het ook niet wagen om hem te storen, want anders is de kans groot dat je moet rennen voor je leven.
    Reden tot verdenking • Harry is nooit de populairste op school geweest, meer een buitenbeentje. Iemand die altijd wel alleen ergens zat tijdens te pauze, op zijn eigen plekje met zijn lunch of huiswerk. Dat was namelijk heel belangrijk voor hem, goede cijfers halen en zo zijn toekomst opbouwen. Het typische brave studentje dus. Om die reden was het dus ook heel gemakkelijk om hem uit de menigte te pikken en als slachtoffer voor pesterijen te gebruiken. Dat pesten ging ver, veel te ver. Zo ver dat het buiten school om ook verder ging, waar de jongen meerdere kneuzingen aan overhield. Een tijdje heeft hij daardoor een depressie gehad, wat ervoor zorgde dat zijn cijfers kelderde. Na hulp van zijn omgeving is hij er weer bovenop gekomen, maar hij had niet meer de cijfers die hij nodig had om later te gaan doen wat hij zo graag wilde. Zijn hele toekomst naar de Filistijnen dus, allemaal door Michelle.
    Mogelijke dader of liever niet • Oh, hell yes.
    Geschiedenis • Harry is geboren en opgegroeid tussen de vrouwen, zijn zus en moeder, een vaderfiguur heeft hij nooit echt gehad. Door die opvoeding is de jongen erg zachtaardig en meegaand geworden, wat later vreselijk in zijn nadeel zou werken. De eerste jaren van de middelbare ging prima, hij haalde perfecte cijfers, ging vroeg slapen en had niemand nodig. Tenminste, tot het uitkwam dat de jongen biseksueel was, en was plotsklaps de aandacht van de populairdere kinderen op hem gericht. De ergste scheldwoorden kwam eraan te pas, net als verscheidene verwondingen. Hij was alleen en zij met veel meer, en werd ook gedwongen om niets te vertellen, aan niemand niet .Maar aan de andere kant heeft hij veel steun gehad aan Louis, die het altijd wel voor hem opnam. Met hem in de buurt voelde hij zich tenminste veilig en niet compleet alleen. Hij had ook een enorm schuldgevoel gekregen dat dankzij hem Louis uit zijn vriendengroep werd gezet. Al durfde hij hem al eerder zacht toe te fluisteren dat ze hem helemaal niet verdienden als vriend. Eerst was hij tegenover hem ook heel verlegen, gesloten en stil, bang dat Louis hem ook verliet. Dat gebeurde niet en de jongen openbaarde zijn echt aard wat meer, totdat hij hem alles kon vertellen en met hem doen. Naast de jongen had hij met een iemand anders regelmatig contact, een meisje waarmee hij meer friends with benefits was. Hij voelde niets meer voor haar dan pure vriendschap, en probeerde dat ook te laten merken zonder haar gevoelens te kwetsen, want ondanks dat wilde hij haar echt niet kwijt. Het moeilijke eraan was, was dat hij namelijk al verliefd was en op niemand minder dan Louis. Hij hoopte echt dat hij hetzelfde voor hem zou voelen, al wist hij niet eens zeker of zijn beste vriend überhaupt op jongens zou vallen. Bij het idee alleen al kwijnde hij weg, weliswaar met nog steeds een vonkje stille hoop. Hoop die vervloog toen Louis hem plotsklaps verraadde, op dat moment was hij zo gekwetst en voelde zo veel haat jegens zijn voormalige vriend dat hij in een vlaag van woede zei dat hij hem nooit meer wilde zien. De dag daarna had Harry er al spijt van wat hij had gezegd en hij hield nog steeds van hem, maar was nu te bang om ook maar iets te proberen.
    Extra • De jongen is biseksueel, wat bekend is geworden toen het populaire groepje ging spitten in zijn verleden en dus meer vonden wat hem kon raken.

    Ik pas hem later nog wel verder aan.

    [ bericht aangepast op 17 maart 2014 - 21:57 ]


    Because I love him, do I need another reason?

    Oh.. ik moet nu dus wat anders verzinnen.

    Hello ^^


    How far is far




    Rol •
    Le Tommo
    Naam •
    Louis William Tomlinson
    Leeftijd •
    22 jaar [24-12-1991]
    Geboorteplaats •
    Doncaster, South Yorkshire, UK
    Uiterlijk •
    Louis heeft bruin haar, voor een jongen gezien ongeveer halflang, misschien iets aan de lange kant. Lukt het hem niet zijn haar in model te krijgen, ook wel een bad hair day genoemd, dan trekt hij hier gewoon een beanie overheen, simpel zat. In de zomer wil dit ook nog wel eens een pet zijn, omdat een beanie dan wel eens warm kan zijn en een pet zijn gezicht bovendien tegen de zon beschermt.
    Zijn ogen hebben de blauwe kleur van een oceaan, ogen waar je in verdrinkt. Zodra de jongen lacht, verschijnt er een twinkeling in zijn ogen, maar als hij verdrietig is kun je het ook aan blauwe kijkers zien; deze staan dan ietwat dof.
    Hij is voor een jongen niet heel groot, maar ook geen echte dwerg. Wel is hij redelijk gespierd, iets waar hij trots op is en waar dan ook wel de nodige training voor nodig is om dit te behouden.
    Hij heeft een klein stoppelbaardje op zijn kin staan en een klein snorretje onder zijn neus. Verder heeft Louis heeft meerdere tattoo's waarvan sommige wel een betekenis hebben en sommige niet. Hij vindt deze er ook gewoon mooi uitzien, al vinden anderen het soms wat too much.
    Zijn kledingstijl is simpel en casual, maar hij heeft wel zijn eigen stijl en is wat dat betreft best modebewust. Het is ook niet voor niets dat shoppen één van zijn hobby's is.
    Innerlijk •
    Op het eerste gezicht lijkt Louis een doodnormale jongen, zoals ieder ander. Hij kleedt zich volgens de laatste mode, is gemiddeld qua intelligentie en doet aan voetbal, een over het algemeen populaire sport voor jongens. Maar als je hem wat beter leert kennen, kun je hem altijd meer even normaal noemen. Louis is iemand die een wat jongere geest heeft dan zijn eigenlijke leeftijd. Hij mag tweeëntwintig zijn, hij kan zich af en toe gedragen als een kleuter van vier. Wel heeft de jongen een goed gevoel voor humor en is bijna altijd vrolijk. Chagrijnig is hij haast nooit en het zal niet vaak gebeuren dat je hem zonder lach op zijn gezicht ziet. Zijn vrolijkheid en enthousiasme werkt vaak aanstekelijk, maar werkt ook wel eens op de zenuwen in combinatie met zijn hyperactieve gedrag. Deze Britse jongen heeft af en toe wat gay trekjes, neem bijvoorbeeld het feit dat één van zijn hobby's shoppen is.
    Iets anders dat Louis graag doet, is schrijven. Nee, geen brieven of verhalen, maar liederen. Hier kunnen vaak de mooiste, diepste songs uitkomen, al heeft de jongen hier wel een rustige plek voor nodig. Daarom zoekt hij haast elke dag zijn favoriete eik op en klimt dan een stukje naar boven, wat na al die jaren nu wel redelijk makkelijk gaat. Hij neemt dan plaats op de stevige, dikke, maar hoge tak bijna bovenin de boom en gaat hier met zijn kladblok en pen zitten schrijven. De melodie heeft hij meestal al van tevoren in zijn hoofd voor hij aan de gang gaat met de tekst, en werkt deze dan later verder uit op de piano, een instrument dat hij goed kan bespelen. Als hij alleen is, zingt hij ook vaak mee, maar ook echt alleen maar als hij zeker weet dat er niemand in de buurt is die het hoort. Hij schaamt zich namelijk nogal voor zijn stem, al is dit nergens voor nodig, want het talent heeft hij echt wel; Dit moet hij alleen zelf nog inzien. Niemand heeft zijn zelfbedachte liedjes ooit gehoord. Hij is namelijk de enige die ze echt goed kent en weigert ze te zingen. Niet alleen omdat hij onzeker is over zijn stem, maar ook over de liedjes zelf. Zelfs de tekst ervan is strikt geheim, maar dat komt omdat de liedjes die hij schrijft - en dan vooral de liedjes die hij vroeger schreef - nogal een persoonlijke betrekking op hem hebben, waarvan sommige niet hoeven te weten waar ze over gaan. Louis schrijft op wat hij voelt, eigenlijk zet hij gewoon zijn gedachten op papier en bekent hier dan een melodie bij.
    Mensen vinden het soms ietwat vreemd dat de jongen hier zo geheimzinnig over doet, maar hij heeft er in principe alle redenen voor. Niet iedereen hoeft tenslotte alles over hem te weten, en dit zit meestal wel in zijn songs verwerkt.
    Reden tot verdenking •
    Louis had het vroeger vaak met Michelle aan de stok. Allereerst hadden ze al problemen toen Louis nog helemaal bij het populaire groepje hoorde. Michelle was niet altijd even aardig tegen minder populaire medeleerlingen en Louis was dan degene die er wat van zei. Zo waren er vaak kleine ruzietjes, die dan gesust werden door de rest van het groepje. Maar echt opgelost werden ze nooit, waardoor de sfeer tussen die twee altijd ijzig was. Toen Louis eenmaal uit het groepje van de populaire kinderen werd geknikkerd, werd Michelle ook niet aardiger tegen hem. Zij was degene die zijn nieuwe beste vriend Harry het meest pestte, en zijn woede jegens haar steeg dan ook vaak naar het kookpunt. Hij nam het altijd voor de krullenbol op en het liep vaak nog net niet tot een vechtpartij op het schoolplein uit, omdat Louis het niet vindt kunnen om een meisje te slaan, zo is hij dan wel weer. Al is het één keer echt uit de hand gelopen; Louis kon zich toen echt niet meer inhouden en Michelle ging dan ook echt te ver, waardoor zijn vuist, voordat hij het doorhad, haar linkeroog al had geraakt. Hij is hierdoor ook nog een tijdje geschorst geweest en daarna was het voor iedereen wel duidelijk; Tussen Michelle en Louis heerste sindsdien echte vijandschap en het zag er niet naar uit dat dit ooit nog opgelost werd. Maar wat niemand wist, is dat Louis nog een andere reden had Michelle zo te haten; Zij chanteerde hem. Zij had kladblok met liederen gevonden en deze uitgebreid doorgespit, waardoor ze achter zijn grootste geheim kwam (zie kopje 'Geschiedenis'), en kon de jongen zo precies laten doen wat zij wilde; Als het geheim uit zo komen, zou Louis namelijk pas écht niet meer weten wat hij moest doen.
    Mogelijke dader of liever niet •
    Yesss.
    Geschiedenis •
    Ook vroeger op school werd Louis onder andere door zijn boombeklimmingen af en toe gezien als een vreemde vogel, maar gezien zijn best goede uiterlijke kant en het feit dat hij in het hoogste schoolvoetbalteam zat, wat meestal automatisch betekende dat je vrij populair was, werd de jongen wel gewoon geaccepteerd. Hij was vrienden met het populaire groepje, maar niet omdat hij ook populair wilde zijn, maar omdat hij echt dacht dat ze aardig konden zijn als je ze wat beter kenden. Hiermee maakte hij een grote vergissing in toen hij vrienden werd met Harry Styles, de jongen die een stuk minder populair was. Louis had medelijden met de krullenbol, die naar zijn mening best schattig was. Daarom ging hij naast hem zitten in de klas, bood hij hem regelmatig hulp aan als hij dacht dat de jongen dit nodig had en probeerde de pesterijen van zijn 'vrienden' te sussen. Intussen was hij dat groepje al wel anders gaan zien. Hij merkte eigenlijk toen pas op hoe erg de pesterijen eigenlijk waren en wat deze met zijn nieuwe vriend deden. Ook zag hij in dat hij aan Harry alleen al meer steun had dan al zijn andere vrienden bij elkaar, maar dacht hier toen nog niet verder over na.
    Op een dag, tijdens de lunchpauze, besloot Louis het erop te wagen en nam hij de krullenbol mee naar de tafel met zijn vriendengroep, de populaire kinderen dus. Maar toen hij aankwam lopen, zag hij al dat er iets goed mis was. Iedereen rond te tafel keek hem strak aan, er werden dingen naar hem geroepen als 'verrader' of 'overloper'. Het inzien van het feit dat deze mensen nooit echte vrienden waren geweest, deed hem pijn, maar hij hield zich groot. Omdat Louis nu ook niet meer populair was en nog steeds een beetje als een aparte jongen werd gezien, waren hij en Harry nog meer aan elkaar toegewezen en groeide hun band uit tot een zeer hechte vriendschap, de jongens werden onafscheidelijk.
    Maar hoe verder hun vriendschap uitbreidde, hoe groter zijn gevoelens voor de jongen werden, en deze groeide uiteindelijk uit tot meer dan vriendschap. Louis durfde dit nooit tegen Harry te zeggen; Hij was er zeker van dat Harry wel alleen op meisjes viel, aangezien hij ook een soort 'Friends with benefits' verhouding had met een meisje. En daar was dan ook zijn volgende probleem: Van dit meisje leek hij ook kriebels in zijn buik te krijgen. Louis raakte steeds verder in de put, hij wist niet welke gevoelens echt waren of overheerste, en was er zeker van dat beiden niets met hem zouden willen. En dan was er ook nog Michelle, die zijn geheim te weten was gekomen door de songs die hij erover had geschreven, en hem chanteerde. Hij deed alles wat ze zei, al had hij sommige dingen beter niet kunnen doen, al was zijn geheim dan uitgekomen. Hier had hij dan achteraf ook erge spijt van, maar kon het toen al niet meer terugdraaien. Één keer heeft hij zijn oude vriendengroep, de populaire kids, geholpen met een nogal gemene grap die ze voor Harry hadden voorbereid; Namelijk zijn huis bekladden. Louis voelde zich ontzettend schuldig en raakte steeds verder in de put. De vrolijke jongen die hij ooit was, was bijna volledig verdwenen toen Harry, en terecht, hem niet meer wilde zien. Nog altijd heeft hij de echte reden niet meer aan de krullenbol kunnen uitleggen, al zou hij dit dolgraag nog doen als hij daar ooit de moed voor heeft.
    Extra •
    Louis is biseksueel.
    Louis' biologische vader is dezelfde vader als die van Rozalynn, maar dit weten ze beiden zelf niet, laat staan dat ze weten dat ze halfbroer en -zus zijn. Louis weet namelijk niet eens dat zijn stiefvader niet zijn echte vader is.

    [ bericht aangepast op 17 maart 2014 - 21:45 ]


    "Family don’t end in blood”

    Mag ik een overige klasgenoot?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Maar natuurlijk.


    Reality's overrated.

    • Rol •
    Overige klasgenoot.
    • Naam •
    Rhozalynn "Rose", "Rosa" of "Rossi" Catriona Marron Rossi.
    • Leeftijd •
    Negentien, geboren op zevenentwintig juni.
    • Geboorteplaats •
    Leonforte, een gemeente in de provincie Enna, dit ligt in Sicilië, Italië. Haar moeder is Italiaanse en haar vader Brits.
    • Uiterlijk • Kaya Scodelario.
    Haar lichaam is haar omhulsel, haar beschermlaag, haar muur. Het laat niet zien hoe breekbaar het meisje is. Het toont eerder een sterke vrouw, zolang je nog niet achter haar handicap bent. Rhozalynn heeft een slank lichaam, met een wat atletisch postuur. Ze is niet klein, maar ook niet extreem lang. Haar huid is blank met over haar hele lichaam sproetjes verspreid, ook zijn er best wat littekens te zien.
          Rhozalynn heeft een paar bijzondere, maar prachtige ogen, het is jammer dat haar kijkers nietsziend en dat deze bijna altijd verborgen zijn. De kleur van de boorten tot haar ziel verschilt per lichtval en haar bui. Over het algemeen zijn deze opvallend blauw, aquakleurig. Als ze boos is of in het donker worden ze nachtblauw. En heel af en toe zijn haar ogen groen. In haar irissen zitten gouden stippeltjes, al lijken dezen soms zilver te twinkelen. Haar ogen zijn omrand door een dikke wand lange, volle en bovenal donkere wimpers. Ze heeft een smalle neus, die een beetje wipt, en hoge jukbeenderen. Haar lange lokken zijn donkerbruin, bijna zwart. In het donker lijken ze wel roetkleurig. Haar haren krullen een beetje. Geen echte pijpenkrullen, maar een vrolijke slag.
          Rhozalynn heeft een tatoeage, hoewel ze hem niet kan zien kan ze de lijnen in haar huid voelen, het is dan ook geen hele ingewikkelde, maar heeft een erg diepe betekenis voor haar. Een anker, zoals tegenwoordig wel vaker getatoeëerd word, maar niet zomaar een anker, één met een ketting eraan, die verteld dat ze zichzelf altijd uit het diepe kan trekken. Dat ze nog niet verloren is. Dat ze nog, met een heel dun lijndraadje, aan de wereld vastzit. Een draad die ijzersterk lijkt, maar zo door midden kan breken. Het weergeeft haar kijk. Haar zwarte blik. Zij ziet niks, maar toch moet en zal ze vechten.
          Rhozalynn heeft een beetje aparte kledingstijl, stoer, maar ook met een andere twist eraan. Een voorbeeld, in principe draagt ze altijd rokjes of jurkjes, dankzij de religie van haar familie. Jeans met oversized blouses draagt ze ook graag. Maar dit is zeldzaam, omdat het eigenlijk niet de bedoeling is. De rokjes en rukjes zijn ook het enige waar ze zich aan houd en ook alleen omdat ze deze op de één of andere manier toch apart weet te combineren. Dit komtomdat ze deels draagt wat haar oma ooit heeft gekocht, deels zomaar wat en deels wat ze met een van haar vroegere 'vrienden' heeft gekocht. Rhozalynn draagt altijd een zonnebril, alleen als ze iemand van binnen en van buiten vertrouwd gaat deze af en toe af. En als ze alleen is loopt ze zonder rond. Heel erg interreseren hoe ze eruit ziet doet ze niet, natuurlijk, ze ziet toch niet, het maakt niet uit. Ze draagt altijd één sierraad, een zilveren ketting met een kruisje eraan.
    • Innerlijk •
    Rhozalynn is een bijzonder meisje, en niet alleen om haar beperking, het meisje is anders als anderen en door de dingen die ze mee heeft gemaakt heeft ze een hele hoop krassen opgelopen, zowel van binnen als van buiten. Rhozalynn is het type dat nooit naar anderen zal luisteren, koppig als ze is, al is ook dit een manier om haarzelf af te sluiten en hiermee haar kwetsbare ziel te beschermen. Rhozalynn doet zich heel stoer en sterk voor, maar eigenlijk is ze het tegenovergestelde. Rhozalynn mag namelijk wel sterk zijn, maar diep van binnen is ze erg breekbaar en zelfs onzeker. Onzeker dat als mensen weten wat ze meedraagt haar zullen verstoten. Rhozalynn ziet overal alleen het duistere van in. Ze is wel degelijk vrolijk geweest, maar na haar zware jeugd is Morose erg moeilijk geworden. Afgesloten, mysterieus. Ze is wantrouwend naar alles en iedereen. Hoewel Rhozalynn een goed hart heeft komt ze niet altijd even aardig over, eerder bot, ze schrikt mensen op deze manier af. Toch, achter haar dikke muur is het een erg lief meisje, iemand die er altijd voor je zou willen zijn. Maar dit meisje is zwaar verbitterd.
    • Reden tot verdenking •
    Nadat ze op haar zeventiende afgestudeerd is heeft Rhozalynn een ongeluk gehad, ze is 's avonds laat op de fiets aangereden door een auto. De bestuuder was niemand minder dan Michelle, die met een paar drankjes op toch achter het stuur was gekropen en Rhozalynn te laat gezien heeft. Rhozalynn heeft in een coma gelegen en toen ze wakker werd kwam ze erachter dat ze nooit meer zal zien. Michelle heeft zichzelf achteraf gemeld, maar Rhozalynn geeft haar nog altijd de schuld. Haar wraakgevoelens maken dat ze stomme dingen zou kunnen doen, haar uitspattingen en littekens maken haar alleen maar verdachter.
    • Mogelijke dader of liever niet •
    Yeah. Al zou dat waarschijnlijk dan niet alleen geweest zijn, het is voor een blinde natuurlijk lastig een goede moord te plegen.
    • Geschiedenis •
    Rhozalynn is een 'ongelukje', haar moeder was nog erg jong toen het meisje ter wereld kwam. Op haar zestiende was ze met een oudere man naar bed geweest, onvelig. Stom natuurlijk. Acht maanden later baarde ze haar dochter en daarmee enige kind. Haar vader heeft nooit meer naar haar moederomgekeken, wat best een klap was voor de vrouw. Zij geloofde er namelijk in dat hij de liefde van haar leven was, haar soulmate. Hierna heeft de vrouw dan ook nooit meer echte relaties gehad. Ja, af en toe kwam ze met een man thuis, om deze het bed in te lokken en daarna weer met ruzie uit elkaar te gaan. Haar dochter heeft het nooit heel veeel gedeerd, behoefte aan een vader had ze niet echt. Het was goed zo.
          ze kwam later op de school dan de meeste anderen, op haar veertiende zijn zij en haar moeder van Italië namelijk naar Groot-Britannië verhuisd. Op school was Rhozalynn geliefd, niet master-populair, maar ze was het type dat zo'n beetje met iedereen wel overweg kon. Ze was een beetje een aparteling, een persoon dat liever geen kant koos en vooral haar eigen ding deed. Ze was het type dat opzich niet erg moeilijk was met jongens, ze heeft dan ook redelijk wat relaties gehad. Maar seks was niet iets wat ze zomaar deed, hier was, en is, ze zelfs wat lastig mee. Rhozalynn was het type dat zich liever juist niet kleedde volgens de laatste mode, ze hield nu eenmaal niet van dit soort dingen, dus kleedde ze zich niet zo. In de pauze's had ze ook geen echte vaste groep, de ene keer zat ze bij de populaire meisjes, de andere keer weer bij de wat minderen en af en toe ook bij de jongens. Dit werd geaccepteerd omdat ze door middel van het meedoen aan toneelstukken en het feit dat ze er altijd probeerde te zijn voor iedereen - waarbij ze zichzelf wat vergoochelde - wat van status op had gebouwd. Daarbij was het algemeen bekend dat Rhozalynn nog wat fel kon zijn. Het werd niet gezegd, maar ze wisten dat Rhozalynn nogal uit haar vel kon spatten als je de verkeerde punten raakte, dit was vooral wat eng omdat ze toen al gesloten was en deze uitbarstingen erg onverwachts waren.
          Rhozalynn leeft niet in de meest normale gezinssituatie. Vroeger wel, maar zo'n jaar geleden is ze bij haar grootouders gaan wonen, strenggelovigen, maar met het hart op de goede plaats. Haar moeder heeft na het ongeluk hun leven aan haar moeten aanpassen, de carrièrevrouw is gestopt met werken en heeft voorhaar dochter moeten zorgen. Rhozalynn, die ondanks haar blinde ogen net als meerdere blinden erg goed kan voelen hoe het met iemand gaat, en de omgeving, merkten dat de vrouw depressief werd, als ze dat al niet was. Het was zwaar voor de vrouw en nu ze ook nog eens slecht ter been werd ging de zorg niet meer. Haar grootouders hebben haar toen ontvangen als een eigen dochter. Rhozalynn baalt hier zeker van, het liefst zou ze ook gewoon in een smerige studentenwoning leven en iedere avond aangebrande magnetron- en afhaalmaaltijden eten.
          Sinds ongeveer een half jaar geleden begonnen de mensen om haar heen te gissen dat de depressie ook zijn klauwen in haar breekbare ziel had gegraven. Rhozalynn gaat hiervoor nog steeds naar een psycholoog. Hoewel de depressie nooit bewezen is weet iedereen ervan. Behalve Rhozalynn zelf, of tenminste, dat denken ze. Rhozalynn heeft het namelijk zeker door en het doet haar pijn om te weten dat mensen dat soort dingen voor haar achter houden en zo over haar dachten. Wat mensen niet weten is dat Rhozalynn een verleden en heden heeft van snijden, dit weet niemand en ze is dan ook zeker van plan dit verborgen te houden.
    • Extra •
    Rhozalynn is dus compleet blind. Ze ziet helemaal niets, alles is een donker gat. Rhozalynn haat de stok die ze nodig heeft om te lopen, het maakt haar 'zwakte' zo duidelijk. Daarom word ze liever gelijd, al laat ze mensen niet snel helpen, Rhozalynn verbergt het namelijk het liefst en houd zich zo afzeidig mogelijk. Ze ie erg wantrouwig en houd niet van lichamelijk contact. Eigenlijk is Rhozalynn gewoon een loner. En hier mee zitten doet ze niet, ze heeft het immers zelf veroorzaakt.
          Het meisje heeft een grote passie en talent voor muziek en kunst. Ze kan niet zien wat ze doet, maar met een aantal potloodstreken kan ze haar gevoelens erg goed neerzetten. Al zijn het enkel simpele schetsen, simpele streken van kleuren en schaduwen, en stelt het niks voor. Ook heeft ze een prachtige, bijzondere stem. Ze speelt een klein beetje piano en gitaar, maar enkel op gevoel. Ze speelt en zingt enkel als ze alleen is en laat haar tekeningen aan niemand zien. Voeger was ze hier al voorzichtig mee, maar nu al zeker niet.
          Rhozalynn kan niet zwemmen, dit heeft ze nooit gekund.
          Haar vader is niemand minder dan de biologische vader van Louis. Zelf weten ze dit beiden niet, Rhozalynn weet enkel de naam van haar vader en wat verhalen die haar moeder haar verteld heeft, maar weet niet dat Louis haar halfbroer is.

    [ bericht aangepast op 16 maart 2014 - 18:55 ]


    Reality's overrated.

    Ik faceclaim Annasophia Robb.


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa

    Is het goed dat mijn personage Michelle's beste vriendin wás? Dat ze door een enorme ruzie (betere beschrijving bij de rol) als verdachte wordt gezien?


    "Live simply, so others can simply live." - Matthew Espinosa