• Het is al lang geleden, maar ik ben hier weer eens met een updat over Danni, de landschildpad. Het is ondertussen weer een tijdje geleden. ;D

  De laatste keer dat ik er nog eens iets over zei, is waarschijnlijk enkele weken geleden in het LJH. Misschien dat sommigen zich zelfs nog herinneren waar het over gaat. Danni had zich toen verstopt in de tuin door zich in te graven en als er iets is wat je dan niet kan vinden, dan is het een ingegraven schildpad. Aangezien schildpadjes in principe maar een derde van het jaar echt actief zijn, maakte ik me niet al te veel zorgen. Soms doen die beestjes dat nu eenmaal. Jammer genoeg werd het weer nooit echt schitterend goed, dus had Danni zoiets van 'ik blijf liggen'.
  Nu is er momenteel een hittegolf aan de gang, zoals de meesten waarschijnlijk al wel gemerkt hebben, dus heeft Danni eindelijk nog eens besloten boven te komen. Ik vond haar midden in een mislukte ontsnappingspoging (een schildpad die tien centimeter breed is, past niet door een gat van vijf centimeter, domme Danni). Met dit mooie weer laat ik haar ook gewoon door de tuin rondparaderen en ze is er lustig van aan het profiteren. Alleen moet ik deze keer wel in de gaten houden waar ze zich wil verstoppen, want het is toch leuker als je weet waar ze zit.

  Ik zal een van de dagen ook een foto's droppen, maar dat is even niet voor nu. Ik geniet momenteel samen met Danni van het mooie weer en een verfrissende douche (in de tuin, met badpak wel te verstaan).

  FOTOS  Danni laat haar gezichtje nog eens zien. Ik heb haar na al die tijd trouwens nog eens goed nagekeken en gewogen. Ze ziet er heel goed uit, zeer gezond, alleen misschien niet zo dik als ik haar graag heb op deze tijd van het jaar. Het is het einde van de zomer, dus er mag een beetje vet aan zitten. :'D Goed nieuws voor haar: lekker eten de komende dagen!  En ik besefte me dat ik nog nooit haar hok heb laten zien! Dit is het dus. Gezellig buiten, beschermd tegen de regen, net voor katten en vogels. Ze zit op cocopeat (geen gewone grond dus) en heeft via die groene bakjes en een neergelegde bloempot enkele schuilplaatsen. Ik ga haar in de toekomst nog een hoop grond bij geven, dat ze goed kan graven. c:

  [ bericht aangepast op 28 aug 2016 - 0:07 ]


  What would Emma do?

  Aaah, dat is zo leuk. ;3


  Your make-up is terrible

  Dit is echt het geweldigste topic dat ik in tijden heb gezien :') Waarschijnlijk zit Danni gewoon in zijn tweede kinderfase en wilde hij verstoppertje met je spelen.


  • Friend of Dorothy •

  Het is vast heel leuk om samen met Danni te genieten van het mooie weer! Bedankt voor de update over Danni!

  Dit klinkt serieus zo schattig

  Ik heb meer Danny nodig in mijn leven.


  #WWED - What Would Emma Do?

  Ik zie het echt voor me. Schildpad investigation.:')


  You were born original, don't die as a copy.

  Junns schreef:
  Ik heb meer Danni nodig in mijn leven.

  [ bericht aangepast op 25 aug 2016 - 17:07 ]


  "Ignite, my love. Ignite."

  Hoe snoezig!
  Ik heb ooit een foto gezien van iemand die zijn schildpad liet rondwandelen door er een ballon aan vast te knopen, maar ik vermoed dat Danni daar iets te klein voor is :Y)


  But I still have this faith in the truth of my dreams.

  Haha, nu je het zegt! Ik heb een vriendin die haakt en ze wil graag iets maken voor de schildpad. Ik heb gezegd dat het goed fel moet zijn, dat ik haar nog kan vinden. x) Ik kan ook vragen dat ze er een koortje aal laat hangen voor een kleine ballon. Er hoeft geef helium in te zitten, de ballon valt meestal al genoeg op.

  Edit:  Danni zou zelfs groter kunnen zijn dan de deze. Ze is ergens rond deze periode, twee jaar geleden geboren.

  [ bericht aangepast op 25 aug 2016 - 18:10 ]


  What would Emma do?

  DIE FOTO MET DIE BALLON IS ECHT TE SCHATTIG :9~

  Danni is ook cute hoor (;


  Be you, bravely.

  Junns schreef:
  Ik heb meer Danny nodig in mijn leven.


  Tears are words the heart can't say.

  Altijd weer die gekke schildpadjes!
  Wat voor schildpad is Danni? Griekse landschildpad? Vierteen?

  Ik zou jouw vriendin niks laten haken voor Danni, hoe lief dat aanbod ook is.
  Straks blijft hij/zijn ergens aan haken (het hekwerk, ofzo), of kan hij/zij zich niet terugtrekken in het schild omdat de schubben eraan blijven haken.


  I'll lick the poison from right off your kiss

  Schildpadjes zijn schattig ;3
  Wat een leuk topic!


  26 - 02 - '16

  Dreadful schreef:
  Altijd weer die gekke schildpadjes!
  Wat voor schildpad is Danni? Griekse landschildpad? Vierteen?

  Ik zou jouw vriendin niks laten haken voor Danni, hoe lief dat aanbod ook is.
  Straks blijft hij/zijn ergens aan haken (het hekwerk, ofzo), of kan hij/zij zich niet terugtrekken in het schild omdat de schubben eraan blijven haken.


  Testudo hermanni boettgeri, oftewel een Griekse landschildpad inderdaad. ^^ Ze kan zich niet helemaal intrekken in haar schild, maar zo snel raakt ze niet verstrengeld in dingen. En als ze vast raakt, is ze altijd heel gemakkelijk te bevrijden, maar je moet inderdaad voorzichtig zijn. Ik zal er zeker voorzichtig mee zijn en als het me niet veilig lijkt, draagt ze het gewoon niet. ^^


  What would Emma do?

  Ik moest nog eens foto's uploaden! ;D Ik heb dit topic nog, dus ik doe even de moeite niet om iets nieuws te openen (we zijn nog maar twee dagen verder), dus here you go:  Danni laat haar gezichtje nog eens zien. Ik heb haar na al die tijd trouwens nog eens goed nagekeken en gewogen. Ze ziet er heel goed uit, zeer gezond, alleen misschien niet zo dik als ik haar graag heb op deze tijd van het jaar. Het is het einde van de zomer, dus er mag een beetje vet aan zitten. :'D Goed nieuws voor haar: lekker eten de komende dagen!  En ik besefte me dat ik nog nooit haar hok heb laten zien! Dit is het dus. Gezellig buiten, beschermd tegen de regen, net voor katten en vogels. Ze zit op cocopeat (geen gewone grond dus) en heeft via die groene bakjes en een neergelegde bloempot enkele schuilplaatsen. Ik ga haar in de toekomst nog een hoop grond bij geven, dat ze goed kan graven. c:


  What would Emma do?