• En dat is natuurlijk hét excuus om even naar de Action te gaan. Vonden jullie het vroeger ook altijd zo leuk om schoolspullen te kopen?

  Ik heb een aantal schriften gekocht, of ja, collegeblokken. A5'jes omdat ik nooit echt veel schrijf, en A4'tjes nemen altijd zo veel ruimte in.
  Een leuk notitieblokje, dat ik mogelijk nog ga bewerken met washitape en/of decopatch:  Leuke documentmappen, waar je dingen in kan doen en zo (worden misschien ook nog bewerkt):  En een superleuk mandje voor in mijn bureauladekastje (of voor op mijn bureau), met een nietmachientje, puntenslijper, gummetjes (die heb je nooit genoeg), pennen (die heb je ook nooit genoeg), potloden (idem lol) en wat stiften/fineliners:  Superleuke buit toch?

  Wat hebben jullie onlangs nog bij de Action weten te scoren? En wanneer gaan jullie schoolinkopen doen?


  oi, suzy

  Hier ook een grote fan van schoolspullen kopen :,) ik koop meestal mijn schriftjes bij de hema, omdat ik die mooier vind. Vooral die met een hardcover vind ik super. Ik denk dat ik pas de laatste week van de vakantie schoolspullen ga kopen, alle andere dagen ben ik aan het vakantiewerken, rip


  groetjes

  Jaaa, héélijk door die schoolcampus op de V&D lopen, en nu ook bij HEMA. Ik word er echt enthousiast van. Helaas doe ik er te weinig mee om dingen van te kopen.


  You could be great, you know, itís all here in your head, and Slytherin will help you on the way to greatness, no doubt

  De Action is mijn favoriete plek om naar toe te gaan als ik weer schoolspullen nodig heb, inderdaad! Ik heb aan het einde van afgelopen collegejaar direct schoolspullen voor aankomende september gekocht, lekker op tijd. Eigenlijk lijkt mijn 'buit' heel erg op die van jou! Ik vind vooral de notitieboekjes altijd ontzettend leuk. (:


  'I respect myself enough to say 'no' to anything that hurts me.'

  Ik kocht altijd bij de V&D en de Hema. Ontzettend jammer dat de V&D weg is.
  Ik ga in september beginnen op het HBO en ik heb geen idee wat ik moet kopen, maar ik zie wel, haha. Met papier en pennen kom ik vast een heel eind.

  Vanmiddag ga ik waarschijnlijk schoolspullen voor m'n zusje kopen (in september is ze officieel een brugger). Super leuk!

  Jouw gevonden spulletjes zien er super leuk uit! ^^


  look at the stars, look how they shine for you;

  Haha, ik vond agenda's kopen trouwens ook altijd superleuk. Ik vind alleen de klassieke schoolagenda's (dus dagen onder elkaar en dan over de hele breedte van de pagina) niet praktisch. Ik heb nu een 'normale' agenda gekocht met dagen links en rechts van elkaar, inclusief voorgedrukte tijden. Dat is voor mij overzichtelijker, maar helaas hebben ze vaak niet van die leuke.


  oi, suzy

  ik doe aan recyclen (cat)


  LaAt ZiEn WiE jE bENt

  Ik haal altijd die super simpele schriftjes van de Action. Die met die plasticen covers met rondjes op, blauw, paars, rood en groen heb je volgens mij. En de gewone papieren kaften, voornamelijk lijntjes schriften en A4.


  It finally happened - I'm slightly mad! ~ Queen

  Mijn moeder kocht altijd schriften voor me bij de Dirk bij ons om de hoek.
  Maar afgelopen schooljaar was mijn laatste schooljaar ooit, dus ik moet nog maar zien of ik ooit die schriften nog vol ga krijgen. :')


  "If you're gonna say that you've always been secretly gay for me, everyone always just kind of assumed it."

  Ik heb echt haat aan de Action, gezien ik daar letterlijk NOOIT iets vind. Maar superleuk dat je nieuwe schriftjes hebt! Heb eergisteren wel fancy potloden uit de Hema gekocht. :Y)
  Het schooljaar/academiejaar hier laat wel nog even op zich wachten, haha, ik heb nog anderhalve maand. Tijd zat. :Y)


  Even as we grieved, we grew; even as we hurt, we hoped; even as we tired, we tried

  Ik ga pas schoolspullen kopen nadat het schooljaar begint - dus tegen eind september ergens. Maar waarschijnlijk hergebruik ik sowieso de spullen van vorig jaar weer om te beginnen. Alleen voor een agenda ben ik al aan het rondkijken geweest online, omdat ik daar echt súper kieskeurig mee ben (en dus ook nog maar één echte optie voor heb gevonden, oeps).


  Ex astris, sciencia

  Het enige wat ik ga kopen is een agenda. :'D Cursusblokken kopen mijn ouders wel. bespaart mij weer geld :Y)


  How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard.

  Ledecky schreef:
  Het enige wat ik ga kopen is een agenda. :'D Cursusblokken kopen mijn ouders wel. bespaart mij weer geld :Y)

  Haha, bij de action ben je sowieso bijzonder weinig geld kwijt.


  oi, suzy

  Aaaaaaaaaaaah, hier word ik zo blij van! Morgen komt mijn pakketje binnen, ook vol met schriften/blokken/mappen/insteekhoezen en al die andere benodigdheden! Ik ben er veel enthousiaster over dan zou moeten. (cat)


  everything, in time

  Yukimura schreef:
  Ik kocht altijd bij de V&D en de Hema. Ontzettend jammer dat de V&D weg is.
  Ik ga in september beginnen op het HBO en ik heb geen idee wat ik moet kopen, maar ik zie wel, haha. Met papier en pennen kom ik vast een heel eind.

  Vanmiddag ga ik waarschijnlijk schoolspullen voor m'n zusje kopen (in september is ze officieel een brugger). Super leuk!

  Jouw gevonden spulletjes zien er super leuk uit! ^^


  Mijn halve klas zat altijd klaar met laptop om aantekeningen te maken. Papier kennen ze niet (krul)


  There are poems inside of you that paper can't handle

  Gisteren zijn mijn schoolboeken binnen gekomen...

  Normaal gesproken haal ik alles bij de Action, maar ik ging dit jaar met een vriendin mee en toen wilde ze de Hema in en daar hadden ze zoveel leuks dat ik daar m'n schriften gekocht heb, evenals kaftpapier en etiketten.

  M'n agenda heb ik met korting bij de Bruna besteld, heb de Huis van Belle agenda, echt een geweldig mooie agenda!

  Dacht: voor m'n laatste jaar mag ik best iets leuks.
  De Action heeft ook geweldige dingen, maar die agenda's zijn altijd zo basic aan de binnenkant :')


  so if you care to find me, look to the western sky, as someone told me lately: everyone deserves a chance to fly