• Pfoe, dit moet even van mijn schouders af. Ik wil jullie ten eerste niet laten schrikken met dit topic, maar ik moet vooral zelf even de schrik kwijt.

  Ik was dus gisteravond aan het rijden, richting mijn vriend. En hier in de omgeving had het flink geregend, de wegen waren dus best wel nat.
  De hele weg ging goed, tot het moment van Afrit Amersfoort. Nu ik er zo over na denk ben ik te laat gestopt met remmen, maar helaas is dat achteraf praten.
  Wat er dus gebeurd is, die afrit is een hele scherpe bocht, en in de bocht voelde ik opeens hoe mijn wielen blokkeerden.
  Ik weet nog dat ik gedacht heb: "Oh help, ik glij weg." Ik heb het stuur nog lichtelijk omgegooid om netjes de berm in te glijden. Er was helaas te weinig ruimte (en het ging te snel) om mijn fout van het remmen te corrigeren. En dus ben ik met de auto uit de bocht geraakt. Ik stond heel netjes met mijn auto geparkeerd tegen de helling aan, met de helft van mijn auto in een (lege) sloot.

  Gelukkig heb ik niets, alleen een beetje last van mijn nek, en gek genoeg lijkt mijn auto ook ongedeerd van dit ritje. Hij staat op dit moment bij de garage om voor de zekerheid te controleren of hij niets heeft. Maar hij rijdt in ieder geval nog prima. Er waren in ieder geval een paar mensen gisteravond die me heel lief geholpen hebben. Vreemd genoeg was ik helder genoeg om te denken: Ik moet uit deze auto en ik moet de politie bellen of de anwb. Die mensen bij de afrit hebben me geholpen met bellen, en toen is de berging gekomen om mijn auto uit de sloot te halen (': Het is wel een hele ervaring moet ik zeggen, aangezien ik vanmorgen toch licht trillend die auto weer instapte. Ik heb mezelf echter verplicht te gaan rijden, anders durf ik straks niet meer. En als er iets is wat ik leuk vind, is het autorijden.

  Zo, dat moest ik gewoon even kwijt. De schrik gaat er steeds meer vanaf met dat ik het vertel aan mensen.
  Zijn er meer van jullie geweest die ook wel eens zo geluk hebben gehad?


  It's never gonna happen, Guys.

  Oh boy. Ja weet niet welke afrit Amersfoort je precies had (van welke kant) maar ik vind ze allemaal heel tricky. Het is dat ik er woon en altijd extra voorzichtig ben maar het is echt een hazard van scherpe bochten waar je snel te hard gaat. Gelukkig dat alles goed is gekomen en dat je zo goed gehandeld hebt! c:


  The truth is out there.

  Leliana schreef:
  Oh boy. Ja weet niet welke afrit Amersfoort je precies had (van welke kant) maar ik vind ze allemaal heel tricky. Het is dat ik er woon en altijd extra voorzichtig ben maar het is echt een hazard van scherpe bochten waar je snel te hard gaat. Gelukkig dat alles goed is gekomen en dat je zo goed gehandeld hebt! c:


  Ik kwam vanuit Zwolle en had de Afrit, die ik zelf altijd de afrit naar het centrum noem. De eerste afrit na knooppunt Hoevelaken. En ja, ik heb gisteren dus gemerkt hoe scherp die bochten zijn ja, vooral met nat weer. (':
  En dankje! Ik ben in ieder geval blij dat het allemaal meevalt, ondanks de schuiver


  It's never gonna happen, Guys.

  Nawh, Danique, dat was vast schrikken. Gelukkig is alles in orde, maar beterschap met je nek!


  16 - 09 - '17

  Oh gats, voor zoiets ben ik ook altijd bang. Gelukkig maar dat er niks ergs gebeurd is!


  It probably had more to do with the hurled bombs, thrown down by humans hiding in the clouds...

  Gelukkig is alles goed afgelopen. Was je uiteindelijk nog bij je vriend aangekomen?
  Hopelijk dat die afslag volgende beter te doen is als je inderdaad eerder gaat remmen.


  "If you're gonna say that you've always been secretly gay for me, everyone always just kind of assumed it."

  Oh, jeetje, dat is even schrikken! Ik ben heel blij dat er niets ernstigs is gebeurd en ik moet je zeggen dat ik het heel knap vind dat je gewoon weer in de auto bent gestapt.
  Dit soort momenten zijn heel eng, maar toch zijn het vaak goede leermomenten, denk ik. Al weet ik niet wat je hiervan zou moeten leren. Laten we zeggen dat je de bocht en berm goed hebt leren kennen. ;'D


  look at the stars, look how they shine for you;

  Aw Thanks voor de lieve berichtjes. Ja, ik ben daarna nog aangekomen bij mijn vriend. Heb daar ook gewoon geslapen. En vandaag dus de auto naar de garage gehad, wat bleek: zelfs met de auto is niets mis! Dat vond ik wel heel bijzonder!


  It's never gonna happen, Guys.