• Ohana • Gerard Piqué

    'Ohana means family. And soon enough, you'll be a part of mine.'

    Xavier Hernàndez Creus werd voetballer en verhuisde van Terrassa naar Barcelona. 
    Anouk Hernàndez Creus werd straatmuziekante en verhuisde van Terrassa naar Honolulu. 

    Het WK voetbal staat voor de deur en de jongens van het Spaanse voetbalteam gaan op voetbalstage. Als afleiding krijgt iedereen vrouwelijk gezelschap. Voor de meeste zijn dat de vrouwen of vriendinnen. Alleen voor Xavier Hernàndez aka Xavi is er geen vrouwelijk gezelschap. Vincente Del Bosque krijgt het voor elkaar om Anouk, Xavi's jongere zus te bereiken en haar mee te krijgen op stagekamp. Anouk wordt dé belangrijkste schakel van heel het kamp. Ze zal haar gebroken relatie met haar broer moeten herstellen, en ze zal onbedoelt relaties versterken tussen de WAG's van haar voetbalvrienden. Jammer genoeg heeft Anouk de pech dat liefde niet controleerbaar is tegenwoordig.

    'Family means that nobody gets left behind.'


    Rollen:
    Vrouw Iker Casillas |
    Vriendin Victor Valdés |
    Vrouw Pepe Reina
    Vriendin Gerard Piqué
    Verloofde Sergio Ramos |
    Verloofde Álvaro Arbeloa |
    Vrouw Carles Puyol
    Vrouw Andrés Iniesta
    Vrouw Xabi Alonso |
    Vriendin Cesc Fàbregas ||
    Vriendin Sergio Busquets
    Vriendin Bojan Krkiç ||
    Verloofde Fernando Torres |
    Vrouw David Villa ||
    Verloofde Fernando Llorente
    Vriendin Jesús Navas
    (De streepjes achter de namen zijn om aan te duiden hoeveel er al voor die voetballer hebben ingevuld. Je kan nog altijd invullen voor iemand die al één of meerdere streepjes achter zijn naam heeft staan.)

    Informatie:
    Rol:
    Volledig naam:
    Leeftijd:
    Nationalteit:
    Familie: gescheiden ouders, broers, zussen,..
    Uiterlijk: Foto + uitgebreidde beschrijving. Foto wordt in de inleiding gebruikt.
    Karakter: Uitgebreid. Uiteenlopende karakters graag!
    Relatie: Kinderen,..
    Kan het niet hebben met WAG van: [voetballer]
    Kan het niet hebben met: [voetballer] niet dezelfde als hierboven!
    Werk/Studies:
    Hobby's: 
    Extra's:

    [ bericht aangepast op 1 feb 2011 - 17:02 ]


    This time i'm ready to run. Escape from the city and follow the sun.

    Erg leuk idee,en ik zou graag Nando in willen vullen,maar ik ben té moe(hier heb je dus werkelijk niks aan)
    morgen ga ik invullen(als de rol dan nog openstaat)


    Listen to your heart and your dreams come true ~

    Ik vul morgen Iker in._O_


    all I want is the taste that your lips allow

    Ik zal vanmiddag invullen, als er dan nog een over is(krul)

    gedaan:Y)

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 15:32 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Rol: Vrouw David Villa
    Volledig naam: Isabella Tamina Villa-Alvarez
    Leeftijd: 27
    Nationalteit: Spaanse
    Familie: Isabella had een hele grote familie, maar deze is in de loop van de tijd flink uitgedund. Haar moeder overleed aan ouderdom, aangezien ze Isabella en haar jongere zusje Manuela pas rond haar 60e jaar kreeg. 3 van haar zussen zijn uit huis gegaan en nooit meer terug gekomen, enkele van haar broers zijn verhuisd naar verre uithoeken van de wereld en haar vader verblijft dag en nacht op zijn werk. De enige waaraan Isabella haar leven aan heeft de danken zijn haar 2 broers Ricardo en Samir. Zonder hun zou ze waarschijnlijk aan haar lot overgelaten zijn door haar vader en gestorven zijn. Ricardo, Samir en Isabella hebben een hele hechte band en zijn minstens 1 keer in de week bij elkaar, gewoon om bij te praten etc.
    Uiterlijk: Isabella is een kleine, stevig gebouwde vrouw van rond de 1 meter 60 groot. Ze heeft piekerig, roestbruin haar en grote, donkerbruine ogen die vrolijk in haar hartvormig gezicht staan. Haar lichte, dunne lippen zijn bijna altijd in een glimlach gevormd en ze heeft prachtige witte tanden. Verder heeft ze een vrij slanke bouw met iets vollere heupen en enkels, maar dat weet ze goed te verdoezelen. Ze ziet er erg jong uit voor haar leeftijd, maar haar kledingstijl maakt dit weer een beetje goed: Isabella draagt veel elegante kleding van mooie stoffen en met veel versierinkjes (kant, franjes, ruches etc.) en pasteltinten erin. Verder draagt ze veel sieraden en loopt ze het liefst op haar hakken.
    Karakter: Isabella is een typisch moeder-typje. Ze is op het eerste gezicht wantrouwend tegenover nieuwe mensen, maar als ze je eenmaal leert kennen heb je aan haar een geweldige vriendin. David, Zaida en Alex komen nooit iets te kort en hebben altijd heel veel plezier met haar. Isabella is bijna continue vrolijk en heeft plezier in alles wat ze doet, van luiers verschonen tot boodschappen doen en wandelen op het strand. Verder heeft ze ook haar slechte kantjes- Ze heeft snel de neiging om mensen te verbeteren terwijl dit niet altijd gewaardeerd word.
    Relatie: Isabella is nou al zo'n 4 jaar met David getrouwd, en ze hebben samen 2 kinderen: Zaida van 3 en Alex van 1,5 jaar oud en een hond, Leo -haha sorry-.
    Kan het niet hebben met WAG van: Cesc.
    Kan het niet hebben met: Sergio Ramos.
    Werk/Studies: Isabella werkt éen dag per week in een boekenwinkel in het centrum. Daarnaast is ze full-time huismoeder en voetbalvrouw. (voor zover dat een beroep is)
    Hobby's: Isabella is gek op wandelen en lezen. Ze zit het liefst 24/7 op de bank met een goed boek, of loopt minstens drie uur met David en Leo -de hond dus xd- over het strand o.i.d.
    Extra's: ik hoop dat'ie goed is. Nu ga ik snel naar school ;o

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 7:57 ]


    Hope goes lost but never dies.

    Wat is WAG? (krul)
    Ik vul uit school Vrouw Xabi Alonso in

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 7:45 ]


    If you have the courage to love, you have the courage to suffer.

    Super idee meid:D Snel beginnen en ik heb al een rol ingevuld:D

    Rol: Vriendin Cesc Fabregas
    Volledig naam: Luena Maria Rodriguez
    Leeftijd: 22 jaar
    Nationalteit: Engels/Spaans
    Familie: Luena haar moeder is gestorven vlak na de geboorte Luena. Haar vader kreeg laten een nieuwe vriendin waar Luena helemaal niet mee op kon schieten. Ze heeft het een jaar volgehouden en is toen bij haar opa en oma in Londen ingetrokken. Waar ze tot ze bij Cesc ingetrokken is heeft gewoond. Van haar vader heeft Luena nooit meer iets van gehoord. Van haar hoeft dat ook niet en zelf ik ze ook niet van plan om contact met hem op te zoeken.
    Uiterlijk: Luena Maria Rodriguez Luena is een meisje met lang blond haar en bruin/groene ogen. Ze heeft vuurrode lippen en lief meisjesactig gezicht. Ze heeft een mooie egale huid en heeft daarom ook niet veel make-up nodig. Verder heeft Luena een mooi slank figuur. Luena is niet bepaald groot en loopt daarom het liefst op hakken. Haar favorite kleren zijn in de winter een strakke broek, een coltrui en laarzen met hakjes en in de zomer jurkjes en rokjes met hakjes. Luena heeft op haar heup de tekst 'Sigue a tu corazón' dat betekend volg je hart. Ook heeft ze gaatjes in haar oren en draagt een ketting met Cesc zijn naam.
    Karakter: Luena lijkt op het eerste gezicht een lief en zacht meisje. Maar toch is dat niet helemaal zo. Luena kan een echte kreng zijn. En dan al helemaal als iemand ook zo tegen haar doet. Ze kan soms heel kort en snauwerig zijn al bedoelt ze dat soms niet zo. Een verkeerd woord over Cesc wil ze helemaal niet horen. Dan word ze echt pissig en durft iemand ook nog wel een mep te geven als ze dat nodig vind. Verder Luena is wel heel erg verzorgt en zorgzaam. Ze wil wel altijd helpen en haar handen uit de mauwen steken. Ze is absoluut niet lui en zorgt altijd dat alles picobello is als Cesc thuis komt.
    Relatie: Luena en Cesc hebben elkaar ontmoet toen Luena bij Arsenal ging werken na haar studie. Cesc kreeg een blessure en Luena moest hem verzorgen en hem er weer bovenop helpen. Hier door sloeg de vonk meteen over en zijn ze nu al bijna 3 jaar gelukkig samen. Luena is zwanger van hun 1e kindje maar ze heeft besloten het Cesc pas na het WK te vertellen zodat hij zich kan concentreren op voetbal.
    Kan het niet hebben met WAG van: David Villa
    Kan het niet hebben met: Carles Puyol
    Werk/Studies: Luena heeft de opleidiing tot fisiotherapeut gedaan en werkt bij Arsenal, waar ze Cesc ook heeft ontmoet. Als Luena niet hoeft te werken zit ze voor Cesc op de tribune om hem aan te moedigen.
    Hobby's: Luena mag in haar vrije tijd gaat foto's maken en dansen. Door dat dat haar hobby's zijn combineert ze het vaak. Ook maakt ze meestal wedstrijd foto's van Arsenal voor de site als ze hier tijd voor heeft.
    Extra's: Wil je me een berichtje sturen als het verhaal online staat? En ik hoop dat ik de rol krijg.

    xx<333

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 9:48 ]


    ~

    Ik vul Cesc in als ik thuis ben ;D


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    ah, ik vind die inleiding vet schattig <3
    Deels dan :9~

    Rol: Verloofde Sergio Ramos.
    Volledig naam: Scarlett Sofia White
    Leeftijd: 22
    Nationalteit: Engels
    Familie: Scarlett is opgegroeid in een groot gezin, ze had 2 jongere broers en 3 oudere zussen. Zij is de jongste. De opvoeding van al die kinderen viel zwaar voor haar ouders. Ook maakte haar ouders vaak ruzie, wat het er niet makkelijk op maakte. Zoals te verwachten was dat haar Vader wegliep, en nooit meer terugkeerde. Waardoor haar moeder in haar eentje 6 kinderen op moest voedden.
    Uiterlijk: Scarlett is behoorlijk lang. Ze heeft zwart haar dat tot net iets lager dan der schouders valt en een schuine bles. Ze heeft een lichte huid en is behoorlijk slank. Ze is niet sterk, en redelijk snel uit haar balans te brengen. Ze eet nooit enorm veel, maar nog wel net genoeg om er geen probleem van te maken.
    Karakter: Scarlett is een meisje wat liever op de achtergrond staat, ze heeft het liefst wat minder aandacht dan de rest. Hoewel ze zo stil is, kan ze enorm bitchen. Sergio, die een beetje gek is vindt het wat minder dat ze zo stil is, hij heeft uiteraard liever de aandacht. Toch kunnen ze samen soms enorm gek zijn, of soms wel eens wat kleuterachtig. However, Scarlett maakt het niet uit. Ze heeft het niet op mensen die haar verbeteren. Daar kan ze zich enorm aan ergeren. Scar is echt een dierenvriend en is dan ook graag met dieren, -ondanks dat Sergio een aap is- ze zou graag haar eigen dierenkliniek willen hebben zodat zij óok een handje kan bijdragen in de wereld.
    Relatie: Scarlett en Sergio zijn dolgelukkig met elkaar. Hoewel er altijd nog wel kleine ruzietjes tussen hun zijn willen ze echt niet van elkaar weg.
    Ze zijn 3 maanden getrouwd en Scarlett wilt dolgraag een kindje. Maar ze durft het niet goed tegen Sergio te zeggen.
    Kan het niet hebben met WAG van: David Villa
    Kan het niet hebben met: Gerard Piqué
    Werk/Studies: Scarlett studeerd diergeneeskunde, maar het is allemaal moeilijker en zwaarder dan ze had verwacht. Als bijbaantje werkt ze in een supermarkt, 2x in de week.
    Hobby's: Scarlett is gek op shoppen, maar ze is ook een enorme boekenwurm. Als ze eenmaal leest kan je moeilijk haar aandacht krijgen. Verder vindt Scarlett veel dingen leuk, zolang ze wel maar samen met andere is, ze is ondanks dat ze liever niet te veel aandacht heeft niet graag alleen.
    Extra's: -

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 9:52 ]


    Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind

    Rol: Verloofde Fernando Torres
    Volledig naam: Harvey Charlie Dimpf
    Leeftijd: Drieëntwintig
    Nationalteit: Harvey is half Colombiaans en half Roemeens.
    Familie: Harvey is opgegroeid in een grote familie, bestaande uit tien mensen. Ze kon het nooit echt goed vinden met haar zussen en zusjes, maar daarintegen wel heel erg goed met haar broers. Ookal waren het krengen van een jongens, ze waren wel erg aardig tegen Harvey. Harvey was altijd degene die liever een jongen was, dan dat ze een meisje was. Dat is in de tussentijd wel veranderd. Harvey's beste broer, Mitchell, ging al vroeg het huis uit, omdat hij een kans kreeg om op hoog niveau te gaan handballen. Hij speelt nou in het Engelse team.
    Uiterlijk: Aan Harvey is het duidelijk te zien dat ze een Colombiaanse/Roemeense afkomst, vanwege haar huid, ogen en haarkleur. Ze heeft lange, pikzwarte haren die mooi golven en vaak los over haar schouders vallen. Ze glanzen erg mooi, maar dat komt ook omdat Harvey ze behandeld alsof ze werkelijk leven. Niet dat Harvey erg vaak met haar uiterlijk bezig is, maar haar haren moeten toch wel echt goed zitten. Zo niet, dan is het drama. Haar getinte huid is haar tweede trots. Hiermee kan ze namelijk laten zien dat ze een rasechte buitenlander is en dat is sowieso iets waar ze ontzettend trots op is. Haar huid is elegaal, met een beetje blosjes op haar wangen. Ze heeft bruine ogen die pas opvallen als het licht er op valt, omdat ze gewoon bruin van kleur zijn. Ze draagt er meestal wel make-up omheen, maar haar wimpers zijn en lijken algauw heel erg lang en ze wil niet worden gezien als een make-up tutje. Harvey is voor een Roemeense ontzettend lang, aangezien ze daar altijd erg klein zijn. Ze is wel zoals alle Roemeense gebouw, heel erg slank. Ze loopt vaak in een lange broek rond met een trui eroverheen, maakt niet uit hoe heet het is. Ze heeft namelijk al veel warmere tempraturen gehad, dus vandaar is ze niet snel geraakt door een beetje warmte. Ze heeft het ook niet erg snel koud, omdat het in Roemenië -waar ze van haar 0 tot 16e heeft gewoond- ook altijd erg koud in de winter is.
    Karakter: Harvey is de hoogbegaafde, slimme en bijdehandte jongedame. Ze kan het niet laten om iets van mensen te zeggen, wanneer ze ook maar iets fout doen. Ze haat zichzelf altijd als ze het doet, omdat ze het nooit slecht bedoeld, maar het komt er altijd toch wel uit. Harvey is vaak degene die sfeer brengt en de lol laat beginnen, aangezien ze overdreven veel energie heeft en ze zich niet zo snel schaamt. Meestal is ze bezig met grapjes maken en lachen, omdat ze het het allerergste vindt als iemand niet lacht. Harvey is niet erg sociaal, ookal zou je dat denken. Ze vindt het moeilijk om iets te delen en vandaar lijkt ze een egoïstische voetbalvrouw, wat ze nou juist niet wil zijn. Harvey is niet iemand die zich aan de regels houdt en vaak kan ze zich nog gedragen als een veertienjarige.
    Relatie: Harvey en Fernando zijn verloofd, na een relatie van drie jaar. Fernando wil ontzettend graag aan kinderen beginnen, maar Harvey is pas drieëntwintig, dus daar wil ze nog niet aan beginnen. Ze ziet de bui nu al hangen dat Fernando er vandoor gaat met een ander meisje, ookal vertrouwt Harvey hem compleet. Toen had Harvey bedacht dat ze wel twee katten konden nemen, Drizzle en Frizzle, Harvey's lievelingnamen - voor dieren.
    Kan het niet hebben met WAG van: Gerard Piqué
    Kan het niet hebben met: Sergio Ramos, ze is namelijk nogal bang voor hem.
    Werk/Studies: Harvey studeert nog, de universiteit om psychologe te worden. Om haar geld te verdienen, die ze ook van Fernando had kunnen krijgen wat ze niet wil, geeft ze dansles op een dansschool.
    Hobby's: Harvey geeft dansles en dansen is dan ook haar grootste hobby. Ze heeft sinds kort een groepje met kinderen met een beperking. Velen zouden daar niets aan vinden, maar Harvey vindt het leuk om deze kinderen juist iets bij te leren.
    Extra's: Harvey weet dat Mitchell haar vermoord als hij erachter komt dat ze met Fernando gaat trouwen, maar voorlopig hoeft ze niet bang te zijn, omdat Mitchell te druk is mijn zijn carrière.


    Big girls cry when their hearts are breaking

    Rol: Vriendin Bojan Krkiç
    Volledig naam: Lily Mary Johnson
    Leeftijd: 18
    Nationalteit: Engelse
    Familie: Haar moeder is overleden aan kanker toen ze nog klein was, ze is opgegroeid tussen haar vader en 2 broers. Haar oudste broer is 22 en heet Dave. Ze ziet Dave als haar persoonlijke beschermengel, omdat hij er altijd was als ze hem nodig had. Bijvoorbeeld als ze vroeger weer eens werg gepest was haar broer er altijd om haar te helpen. Dan is er nog Jason haar tweelingbroer, hij is het zonnetje in huis en is altijd in voor een grapje. Ze heeft haar moeder eigenlijk nooit heel erg gemist, omdat ze nog heel klein was toen ze overleedt. Ze heeft het altijd heel gezellig gehad met haar vader en broers.
    Uiterlijk: Lily heeft een egale lichte huid met donker bruine ogen. Haar haren zijn hazelnootbruin en hangen nonchelant tot net onder haar schouderbladen. Ze is 1,65 m lang. Omdat ze zo klein is zeggen veel mensen dat ze op hakken moet lopen, maar dat is ze echt niet van plan. Lily loopt altijd op sneakers, want op hakken kan ze niet lopen en het doet pijn aan haar voeten. Ze kleedt zich stoer en ze is verzot op houthakker bloesjes die ze vaak uit de kast van haar broer pikt. Om mode geeft ze niks en ze trekt aan waar ze zich lekker bij voelt. Om make-up heeft ze nooit iets om gegeven, als ze een keer zin heeft dan draagt ze een laagje mascara, maar vaak is dat niet.
    Karakter: Lily is een jongens-meisje, dat komt omdat ze opgegroeid is tussen alleen maar mannen. Ze houdt van actie films, voetbal, ravotten, katten kwaad uithalen en motor cross. Ze barst altijd van de energie en is dus ook vaak erg druk. Ze moet altijd iets doen en kan er niet tegen als ze stil moet zitten. Ze geeft niet heel veel om haar uiterlijk en snapt ook nooit waarom meiden altijd zo'n heisa om hun uiterlijk maken. Ze maakt zich nooit ergens druk om en staat nuchter in het leven. al met al zou je Lily nog best kinderlijk kunnen noemen, ze doet lekker waar ze zin in heeft en het maakt haar niks uit wat andere van haar denken.
    Relatie: Bo en Lily zijn sinds een half jaar samen en nog steeds heel erg verliefd.
    Kan het niet hebben met WAG van: Fernando Torres
    Kan het niet hebben met: Jesus Navas
    Werk/Studies: Lily studeert geschiedenis aan de universiteit. Ze heeft vooral veel intresse in de Griekse mythologie. Om wat geld bij te verdienen werkt ze bij starbucks.
    Hobby's: Voetbal, motor cross en reizen.
    Extra's: Lily is dol op reizen, het liefst zou ze naar elk land in de wereld willen. Ze heeft ondertussen ook al heel wat landen bezocht, dat komt mede doordat ze thuis best rijk zijn en haar vader ook erg van reizen houdt. Ze vind het dus ook geweldig om met Bo mee naar wedstrijden te gaan, vooral als hij in het buitenland speelt.

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 14:20 ]


    I'm the one who gripped you tight and raised you from perdition.

    Verloofde Fernando Torres dan maar, ik vul zo in :9~


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    haat aan amber _O_
    ik wil david ;o
    neem je de beste of eerste? :d


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John

    Rol: Vriendin Cesc Fàbregas.
    Volledig naam: Liv Sia Dunham.
    Leeftijd: Vierentwinting.
    Nationalteit: Amerikaans.
    Familie: Liv is echte Amerikaanse, haar ouders wonen in Texas en haar jongere zusje Michelle van 19 jaar studeert in New York aan de journalistiek. Liv heeft een hechte familie band, ze kan vaak moeilijk zonder haar ouders en zusje, daarom bellen ze bijna elke avond met elkaar.
    Uiterlijk: Liv heeft donker lang stijl haar en groene ogen. Ze is is middel groot dat betekend iets kleiner dan Cesc. Ze heeft een licht getinte huid en mooie zalm rozige lippen. Liv houd van allerlei haarstijlen, kledingstijlen en vooral van verschillende schoenen. Zo draagt ze vaak pumps, maar ook All stars en Nike's. Liv is een makkelijk meisje qua kleding en schoenen, ook al houd ze erg veel van shoppen. Heel vaak neemt ze Cesc ook mee naar de winkels en koopt ook voor hem nieuwe kleren. Ze vind het geweldig om met hem samen iets leuks te doen, en vooral als de kerst er aan komt en het is winter buiten. Liv houd van allerlei leuke warme mutsen die ze vaak draagt, en ze heeft een tattoo op haar enkel met een hangende roos en er bij: 'amore'. -Lees je straks meer over waarom-
    Karakter: Liv is niet heel erg druk, maar ook niet heel erg stil. Ze zit er precies tussen in. Liv trekt zich vaak terug als het te druk om haar heen wordt omdat ze dat geestelijk niet aan kan voor wat ze vroeger had meegemaakt. Cesc weet er ook al van en vind het ongelofelijk sneu voor haar. Liv is met haar vriendinnen altijd een goeie prater en daar kan ze ook de grootste lol mee hebben, zo denkt ze even niet terug aan haar jeugd. Liv is in het algemeen een spontane vrolijke en leuke meid om een goed praatje mee te ondergaan.
    Relatie: Liv ging studeren in Barcelona en haar kamergenote was toevallig het zusje van Cesc Fàbregas, Carlota. Ze werden goeie vrienden en Carlota kwam met het idee om samen naar Londen te gaan om de verjaardag van Cesc te vieren. Cesc had het net uit met Carla en toen Liv Cesc wou troosten omdat ze weet hoe hij zich voelde sloeg compleet de vonk tussen de twee over. Liv vertelde Cesc over haar jeugd. Op haar 16e had ze een vakantie liefde, en daar van werd ze perongeluk zwanger. Ze wou het houden omdat ze het aanzag als moord. Maar toch kreeg ze een miskraam en had het doodgeboren kindje appelrode wangentjes en noemde Liv haar Amore. Ze kan het daarom nog steeds niet echt aan als ze kinderen of baby's ziet met een gelukkige moeder. Liv is nu ruim 3 jaar samen met Cesc en ze denken al aan een happy family. Maar Cesc wilt het vooral rustig aan doen, na dat Liv een miskraam had gehad op haar 16e.
    Kan het niet hebben met WAG van: Fernando Torres.
    Kan het niet hebben met: Xabi Alonso.
    Werk/Studies: Liv studeerde rechten omdat ze door de TV serie 'Law & Order' gefocust bleef op de onderzoeken en de rechtzalen. Ze is inmiddels afgestudeerd, en werkt bij het Engelse OM.
    Hobby's: Liv tekent graag mensen na, omdat ze dat super goed kan. Ze tekent soms ook Cesc stiekem na als hij niet kijkt en Cesc wilt graag dat zij er wat mee doet. Maar bij Liv blijft het als een leuke hobby. Ook rijd ze al vanaf haar 7e paard, en nu nog steeds. Vooral concours vind ze geweldig en ze heeft inmiddels een paard bij de manege staan dat van haar is en waarmee ze traint voor concours. Cesc vind het geweldig om haar bezig te zien met paarden, Cesc vind het sowieso geweldig om Liv vrolijk te zien.
    Extra's: Liv kijkt graag naar Folume 1. Ze vind het gewoon geweldig, en ook omdat niet veel meiden het leuk vinden. Elke zondag middag als Cesc soms niet moet trainen kijken ze er samen na en als verjaardags cadeau kreeg Liv een meeting met Valentino Rossi. Ze kon hem wel plat zoenen toen ze het hoorde.


    “She was another broken doll dreaming of a boy with glue.” - Atticus

    Century schreef:
    haat aan amber _O_
    ik wil david ;o
    neem je de beste of eerste? :d

    gun mij gozer ):
    -dit is amber-

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 15:53 ]

    Ik vul gewoon vrouw van David in en van Nando :Y)
    Rol: Vrouw David Villa
    Volledig naam: Valencia Christina Pabló
    Leeftijd: 27
    Nationalteit: Spaans-engels
    Familie: Valencia heeft alleen haar moeder en oudere zus nog. Haar vader is overleden door een hartstilstand.
    Uiterlijk: Valencia is zeker een mooi meisje. Ze heeft lang, stijl, bruin haar dat ze vaak krult en mooie bruine ogen. Haar huid is perfect bruin getint en ze heeft mooie lange benen. Valencia draagt graag mooie dure kleding. Ze heeft ook graag grote zonnebrillen op, en gaat met de mode mee. Haar motto is Ga nooit met make-up de deur uit. -faaaaal-. Zelf draagt ze ook altijd accessoires; het liefst veel armbanden, kettingen etc. Ze draagt vaak ballerina's, maar kan het ook overleven met hakken.
    Karakter: Ze kan enorm bitchie overkomen bij mensen die ze niet mag. Ze wilt graag overal de beste in zijn, daar heeft ze echt alles voor over. Ze kan niet tegen egoïstische mensen die denken dat ze altijd alles zijn. Ze is spontaan en kan snel vrienden worden met mensen die ze eigenlijk niet goed kent. Ze kan goed met kinderen omgaan en houdt van dieren. Verder gaat ze door het vuur voor mensen van wie ze houdt.
    Relatie: Valenica is zwanger, maar wil niet dat David het weet. Ze is bang dat hij het niet wilt in verband met zijn voetbal carrière. Verder hebben ze een hond, Levi.
    Kan het niet hebben met WAG van: Iker
    Kan het niet hebben met: Fernando Torres
    Werk/Studies: Ze is model, verschijnt op verschillende cover's van tijdschriften, en ondertussen runt ze haar eigen kledingwinkel.
    Hobby's: Ze houdt van zingen, dansen en acteren. Verder gaat ze graag met vriendinnen shoppen of naar een bioscoop. Ze houdt er nog meer van om samen met David iets te doen. Ze kan ook dagen thuis op de bank liggen. 't Ligt er maar net aan waar ze zin in heeft. Verder voetbalt ze zelf ook heel graag.
    Extra's: Ze heeft David leren kennen op de begrafenis van haar vader; haar vader was een hele goede vriend van David's vader.

    [ bericht aangepast op 31 jan 2011 - 16:14 ]


    "No matter where you are in the world, the moon is never bigger than your thumb" - Dear John