pasfoto

Armadillo

Laatst online: -

Saartje

Armadillo is offline

-

25

JacobBlover, xRisingStarx, xTrustMex, IHEARTZAYNx, ForeverZaynx, xMirrorMan, MeLuvZaynx, xFreedom, Risus, Amicis, Simia, Tempus, Andhera, Itineris, Praesidium, Vincere, Animus, Daemones, Coombs, Mendosa, Avus, NefeIibata, Epps, Teale, Loctavia, Marrish, Avgeropoulos, Collier, Eretria, Jughead, WaIt, Sestra, Meisner, Weegie


ARMADILLOCarter - "I feel like some elephant who accidentally got assigned to the penguin house. It's so obvious that I'm an elephant, but people keep coming up to me with a clipboard and saying, 'Hm, you know, according to this, you're a… you're actually a penguin.'"

Grant - "Actually, I-I feel like that, except in my version, I'm an armadillo, and they're giraffes. At least the other penguins can see the elephant, but they don't even know I'm down there."

Taylor - "I know you're down there."

©Finding Carter

1/2/3-05-2015 • I met them'I don't want to leave her just because she makes me a better person.'

1 decennium geleden

5 dagen geleden

1 maanden 3 weken

18700 [24 uur]

0

0

0

0

0

185

244

2969

460

4723Gastenboek (53)

 • Sionnach

  ME TO! 😍
  Misschien dat het ergens om de heel simpele cliché redenen afgelopen kan zijn? Dat er toch op een bepaalde manier gevoelens de kop op zijn gestegen, waardoor (als optie eventueel) Rohesia desnoods zoiets had van; we need to end this before it’s too late? En dat ze zich dan daarna in haar toxic relatie heeft laten slepen?

  Ahw, ja dat siert hem wel echt, haha. Niemand van hen kan dan ook zeggen dat hij hen aan het lijntje heeft gehouden, want hij is hier van meet af aan gelijk duidelijk over geweest en zij hebben allemaal geweten waar aan te beginnen als ze met hem er in mee gaan. Rohesia zal hier dan ook nooit een verkeerd woord over zeggen, ik denk dat ze zich op een bepaalde manier dan toch ook beschermd gevoeld heeft door hem ( en probs nog steeds), ook al was het slechts een avontuur. ^^


  DOEN WE! Sterker nog, ik las je berichtje en heb het zelfs al wat vagelijk meegenomen in mijn post, haha. Haar ex is wel z’n asshole die dat dan als steek nog zou geven, wetende vast en zeker dat haar dit natuurlijk helemaal in de war achter gaat laten en hij denkt er alsnog met enige triomf vandoor te gaan. She be like; why would even care? (Over Cian dan, haha).
        Als ze te horen krijgt van de gevechten, het idee alleen al dat hij daarin mee heeft gedaan, zal haar wel doen schrikken. Ik denk dat ze eerst wil achterhalen waarom precies, waarom doet hij dit soort dingen, deze gevechten? Ze gaat het sowieso niet verwacht hebben, vandaar misschien ook twijfels omtrent de geruchten (want Cian doet dit niet, toch?) en ze zal zich ook zorgen gaan maken. Maybe hem zelf tijdens de confrontatie een quasi boos duwtje geven zovan; What do you think you are doing? Are you crazy??

  Oh she would! Dat gaat dan zo’n flink verschil zijn voor haar ook. En hoewel ze weet hoe, waarom en wat hem mogelijks heeft doen veranderen, hoopt ze ergens dan nog wat glimpen te zien van zijn oude zelf.

  Ahw, Cian 🥺 I really really love it!

  2 maanden geleden
 • Sionnach

  Whoo, PER-FECT!
  Okay, dat is helemaal oké. Ik kan Rohesia der relatie, die inderdaad semi-toxic was (hence de reden waarom ze nu zegt geen behoefte aan een nieuwe relatie te hebben want who knows he might be just as bad), hier perfect op aan sluiten! Ik vind je idee dan ook echt geweldig en zie dit helemaal voor me; Rohesia die slightly onder de indruk is van Cian die zo recht vooruit is, waardoor ze hem tevens ook niet kan weigeren en dus gaat opzoeken, waardoor hun tijdelijke avontuur van start kan, hehe. Het feit dat Cian er open en eerlijk over is met dat ze er niet meer achter moet zoeken siert hem en Rohesia zal dan ook proberen (lees; misschien dat ze toch ergens wat meer voor hem begint te voelen tijdens hun periode samen?) dit zo te behouden.
        Daarna de toxic relatie van Rohesia, wellicht dat ze natuurlijk heeft proberen te laten blijken dat het allemaal koek en eis was, maar Cian zag dus wel wat meer en ook dat het eigenlijk allemaal niet zo rozengeur en maneschijn was? Love the idea dat hij (achter haar rug om?) haar toenmalige vriendje eens heeft bedreigd/uitgedaagd. Ik denk dat dit misschien wat meer irritatie veroorzaakt kan hebben, maar dat er zo uiteindelijk voor Rohesia ergens wel een uitweg was om de relatie op den duur te beëindigen (wie weet met een beetje hulp).
  Ik hou van Cian, echt, like nu al, haha. ^^

  Yes, als dat voor jou en Cian ook oké is, dan zal ze dit inderdaad weten. OEH, gezien Rohesia vaak heen en weer reist om ook spullen te gaan halen kan dit best eens gebeurd zijn! Dan zou dit nu een soort geheim tussen hen in zijn; zij die het van de brandwonden weet, hij die niet weet dat zij het weet en zij die het ergens niet op wil brengen want misschien duwt hij haar dan wel van zich af?
        Qua de relatie nu, willen we dan dat er nog altijd iets speelt tussen hen — hetgeen dus mogelijk tijdens hun avontuur is ontstaan qua feels, maybe? Ik zie Rohesia namelijk met dit alles bij elkaar wel echt een zwak voor Cian kunnen hebben en misschien zelfs wel dusdanig gevoelens, welke ze weggestopt heeft onder het mom van ‘het is nooit iets serieus geweest, dat zal het ook niet worden,’?

  2 maanden geleden
 • Sionnach

  Aah — THANK YOU! ^^
  She really is! Ik ben zo weg van haar FC, haha!

  Ik heb net even Cian zijn rol nog door zitten lezen en ik denk dat Rohesia hem ook very much liked hehe. Ze zou zo hard voor hem kunnen vallen, haha.
  I really love the hate-love thing, dat kan ZO interessant zijn 😏

  Well, ik kan nog alle kanten op met haar? In het verleden heeft ze een relatie gehad die stuk is gelopen, maar alles is daarin aanpasbaar.
  Wat betreft hun ouders, dat is wel een goede! De meeste kennen Rohesia via haar ouders, iets wat het hebben van een winkel ook met zich meebrengt. Hehe, zocht je echt iets relatie-relatie wise, of juist een scharrel die hij heeft gehad?

  2 maanden geleden
 • Sionnach

  Hey!
  Zocht jij toevallig voor Cian nog relaties, of zou je iets willen bespreken tussen hem en Rohesia? ^^

  2 maanden geleden
 • Tallulah

  ooeeh als Cian met Elrian werkt dan zal ze hem zeker wel al wat kennen,
  als kind had ze hem echt wel goed weten te sarren, grote lol zou ze hebben, terwijl ze weet dat ze toch geen problemen zou krijgen hahahah

  recentlijk vind ik helemaal goed, het is dan echt zo iets wat ze al lang weer heeft weggestopt omdat ze hem niet meer heeft gezien, maar zodra ze hem ziet zal ze het meteen weer weten 😈
  Evelyn zou het afwachten om zijn humeur helemaal goed te kunnen inschatten om het niet te laten escaleren. misschien dat hij daarna snel weg was voor ze zich kenbaar kon maken?
  dan kan ze dikke hints droppen als hij in de buurt is en ze hem spot, zodat hij wel snel doorheeft dat ze tenminste iets heeft gezien

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen