pasfoto

Fagerman

Laatst online: -

Floor

Fagerman is offline

-

22

-

-

ohsoFloor, OhSoAria, Confiance, Caelestis, Rejects, Amphrobia, Forman, Catesbeianus, Ferrars, Heffron, Waterhouse, phoeni, Leithold, xeroptic, caIypso, Millard, sIoane, Duval, bed, obscurial, dubbelstrijder, Retrogade, Heizer

“Never did I feel so at home in a place so many have called foreign. Wherever you go my dear, I will follow. Take me to the stars, to the places you can’t pronounce and our parents have never heard of. Wherever you are is home, my dear. Your eyes the welcoming porch lights to a home I never want to leave. Your hands the door knob I turn with ease. Your heart the ever present source of warmth. Wherever you are is home.”


you don't love me the way that i love you // Heizer is nu Fagerman

9 jaar geleden

2 jaar geleden

1 maanden 20 uur

12815 [24 uur]

0

3

0

0

0

59

386

1518

170

21084 Creaties van Fagerman

Gastenboek (701)

 • Lunation

  Ohh op die manier! Ja dat is inderdaad best imponerend! Ah achteraf gezien was het dus beter als die docent dat niet had gedaan, hoewel het natuurlijk wel lief bedoeld is. Gelukkig is het resultaat achteraf beter. Maar jij bent dus ook iemand die het gelijk nakijkt? Deed ik ook haha, maar heel veel vrienden van mij durfden het niet na te kijken.

  Jaa ik zat ook al te kijken! Nooit geweten dat het zo mooi is daar. Ik had dat ook met Georgie in Wie is de mol. Echt wauw die locaties! Naast Scandinavië lijkt Ijsland me ook super gaaf (Weet niet zeker of dat eigenlijk ook onder Scandinavië valt. Volgens Wikipedia is daar onenigheid over haha) Zoveel plekken om te ontdekken en kun je nagaan hoevel onbekende parels er zijn zoals Israel.

  Jaa lang leven netflix die steeds meer buitenlandse series binnenhaalt! Ben eigenlijk best wel benieuwd hoe dat de toekomst gaat vormen. Misschien een gekke gedachte, maar ik heb zelf erg veel gehad aan engelse series tijdens het leren van de engelse taal. Stel je voor als het nog normaler wordt om andertalige series te kijken..

  4 jaar geleden
 • Lunation

  Ohh, was ie heel erg moeilijk? Hoe zijn de rest van je examens gegaan?

  Jaa dat lijkt mij ook echt super! Ik probeer al 2 jaar mijn vriendengroep te overtuigen om naar Slovenië op vakantie te gaan. Helaas lukt het me niet echt :/ Maarja ooit ga ik erheen haha! Het is volgensmij zo'n mooi land! Kroatië vond ik ook echt superleuk, maar dat is al een wat populairder land aan het worden.

  4 jaar geleden
 • Lunation

  Klopt, maar warom moet het zo zwaar tellen. Waarom kan het niet gewoon een eindtest zijn met een normale weging. Dan bewijs je dat je de stof beheerst en kan een slechte dag het niet zo enorm verpesten.

  Ah Scandinavië is volgensmij echt super gaaf! Wist niet dat ze zo gesloten zijn, maar goed ik ben daar dan ook nog nooit geweest haha. Spanje en Canada zijn ook leuke plekken!

  4 jaar geleden
 • Frisk

  Ja, het is echt erg. Het was al een tijdje zo, maar de laatste twee maanden is het een all time dieptepunt.

  4 jaar geleden
 • Lunation

  Jaa precies, in mijn ogen is de meest ideale positie als je wel wat beroemdheid hebt, maar bestaand uit een wat kleinere 'fanbase' zodat je nog wel gewoon normaal over straat kan en inderdaad minder druk.

  Het is echt te belachelijk inderdaad. Ben er ook echt geen voorstander van haha.

  Jaa dat heb ik ook, en ik heb het geluk dat ik volgend jaar met mijn opleiding naar Engeland ga (als alles goed gaat). Maar ik weet zeker dat ik daarna ook verlang naar onze hagelslag hahaha! Reizen vind ik echt geweldig, maar terug komen is ook altijd wel fijn hahaha.

  Waar zou je heen willen gaan voor een tijdje?

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen