pasfoto

Isabellehh

Laatst online: -

Isabelle

Isabellehh is offline

Quizlet natuurlijk! =D

26

Computeren, Met vrienden afspreken, Quizletten, Paardrijden

-

lijst


Hai.

Je m'appelle Isabelle =)

Mijn leukste quizzies:


Met wie van One Direction ga jij op een date?

Heb jij ooit...

Welk grappig liedje past goed bij jou?

Wat voor quizletter ben jij?

Gestoorde vragen; weet jij het antwoord?Mijn eigen stories:

Niemand [16+](Afgelopen)

Flowers during summer(Lopend)

Jongens een cijfer geven!(Lopend)

Beroemdheden als kind!(Afgelopen)

Story waar ik aan meeschrijf:

Me Versus My Hero | FC Barcelona Ft. MrsCriska (Lopend)Lieve mensjes op quizlet:

Mylox

MrsCriska

TheCosplayer

Square

SmileyLoverLeef elke dag alsof het je laatste is!

1 decennium geleden

1 jaar geleden

1 weken 4 dagen

15853 [24 uur]

69

4

5

8

0

430

1991

4145

1552

306Gastenboek (297)

 • Square

  Nou, geen sneeuw tot nu toe, maar wel een hoop ijs en voor het eerst wat temperaturen die voorzichtig onder nul kwamen. We werken er langzaam naartoe? :'D

  Haha, ik hoop dat hij goed reageert, dan! Altijd spannend als je iets al heel lang leuk vindt en er een nieuw deel van uitkomt. Hoewel ik me niet kan voorstellen dat hij het slecht vindt, want dat heb ik nog van letterlijk niemand gehoord, en dat is behoorlijk indrukwekkend voor zo'n grote film. :p

  Nee, je zegt gewoon kattenvoer neer en legt wat speeltjes in je tuin en als je dan een tijdje later weer terugkomt zit er een kat of twee. Het is ongelofelijk nutteloos, maar wel schattig, haha. (bloos)

  Aww, oude dame. Maar ze heeft duidelijk nog geen kunstheup nodig voorlopig, dus dat voorspelt veel goeds over hoeveel jaren er nog bij mogen komen. ^^ Ik heb de oplossing: een winters jasje én wat te eten. Perfect.
  In dat hotel waar we met nieuwjaar waren, sliepen we op de eerste verdieping, en 's ochtends viel Lena van de trap. D: Gelukkig ging het goed en leek ze nergens last van de te hebben, maar pff, dat zijn toch wel een beetje enge dingen, vooral nu ze steeds stijver en zwakker in haar achterpoten wordt.

  Trouwens, ik zei vanavond bij het avondeten dat jouw telefoon tijdelijk niet beschikbaar was, en mijn vader zei dat hij nog wel een oude heeft die hij niet meer gebruikt als jij je simkaart thuis hebt en die tijdelijk daarin wilt doen, zodat je niet helemaal telefoonloos bent. En toen vroeg mijn moeder hoe het met die fiets van je zat die nog op het station staat en zei ze dat we wel een ijzerzaag in de schuur hebben liggen (ik weet niet of je dat al wist?) en bood zelfs aan om er zelf een keer heen te gaan als jij een ijzerzaag eng vond of iets dergelijks. Dus, eh, dat geef ik nu allemaal even door. :'D

  7 jaar geleden
 • Square

  Jep, verplicht afkicken. Dat is altijd zwaar. :'D

  Ja, we kwamen gisteren weer terug. We waren daar echt alleen voor nieuwjaar. ^^ Het weer is nu inderdaad niet prettig. Maar ze zeiden iets over sneeuw daarnet op het journaal, eindelijk (al weet ik niet eens meer zeker of ik dat nog wil net nu de vakantie weer eindigt, ha). Hoewel wandelen nog niet eens zo heel slecht klinkt, want ik ben nu bezig met al het huiswerk dat ik de afgelopen twee weken had moeten doen, dus daar zal mijn avond en rest van mijn weekend uit bestaan.

  Haha, je bent al de tweede van wie ik hoor dat ze er voor de tweede keer heen gaat! Geen wonder dat deze film zo'n gigantisch succes was. :p Hij heeft dus eindelijk wel geld om erheen te gaan? En ach, ik had toch niet het gevoel dat 3D er heel veel aan toevoegde, dus 2D kan ook best.

  Jep, er zitten wat smileys tussen die ook in MSN-tijd al werden gebruikt. Mij valt het niet eens meer op, want ik zie ze iedere dag, maar eigenlijk is dat wel een beetje raar, ja. :')

  Hmm, ik zit vooral hier thuis, eigenlijk. Ik heb een app gevonden waarin je katten moet lokken en ze kunt fotograferen, maar dit is misschien een wat verkeerd moment daarvoor, met jouw overleden telefoon. (krul)

  7 jaar geleden
 • Square

  Hahaha, dit is inderdaad wel onverwacht, maar je hebt gelijk, dit is waarschijnlijk de meest betrouwbare manier om me nog te bereiken als je telefoon het niet meer doet. :'D
  Maar bah, een (half)dode telefoon lijkt me erg vervelend. Hopelijk duurt die reparatie wat minder lang dan verwacht!

  7 jaar geleden
 • LoveIron

  Omg jou quizes (H)
  Jouw stories (H)
  Jou profiel (H) (H)

  x

  8 jaar geleden
 • KorraBlaze0

  Hoi jou verhaal niemand is echt super mooi maak er please een vervolg op

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen