pasfoto

HeatherChandler

Laatst online: -

-

HeatherChandler is offline

-

-

-

-

lijst


Welcome to my Candy StoreDo I look like Mother Teresa?

7 jaar geleden

2 maanden geleden

3 weken 12 uur

7166 [24 uur]

0

0

1

0

1

0

288

506

57

19571 Creaties van HeatherChandler

Gastenboek (11)

 • LinSwift

  Heather Mcnara hmm..... Ik blijf Heather Duke wel echt het leukst vinden. Maar ik raadt je wel aan on die Animaties te kijken

  1 jaar geleden
 • LinSwift

  Ik hou van Heather Duke joh. Maar ze zijn altijd gemeen tegen haar. Het is altijd 'shut up Heather!' Als ze tegen Heather Duke praten. Ik vindt het vooral leuk om naar de animaties te kijken. (lol)

  1 jaar geleden
 • LinSwift

  Oh, Hi.
  Wij kennen elkaar niet, maar ik kijk op je profiel en zag dat je van Candy Store houdt! Ik weet niet of je er van houdt, maar in ieder geval....
  Ik ben de laatste tijd echt gek op het liedje en ik zing het bijna elke dag! (lol) Niet te geloven dat je van Heather Chandler houdt!

  1 jaar geleden
 • Tallulah

  Volgens mij gebeurde dat 's nachts dus ik denk het niet?

  1 jaar geleden
 • Tallulah

  Okay ik dacht misschien dat hij haar vroeger wel heeft geholpen dan etc in storybrooke. Charleston is wel echt 9 jaar ouder dus misschien niet dat ze echt vrienden waren maar eerder dat Esmeralda naar hem opkeek of iets?
  En ik dacht dan later rond de leeftijd die ze nu zijn dat Charleston echt kut vrienden heeft die ook echt die personen die haar lastig vallen (sws misschien iedereen die 'anders'). en dat ze misschien eindelijk terug slaat letterlijk op de dag voordat ze 'verdwijnt' en dat Charleston achter haar aan gaat om zijn excuus aan te bieden maar ze hem nog net niet ook slaat?

  Ik bedacht me dit op de fiets vanaf werk maar geen idee wat je er van vindt lol

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen