pasfoto

VexAhlia

Laatst online: -

Layla

VexAhlia is offline

-

25

D&D, Disney+ & Netflix

-

lijst

WHEN YOU'RE TIRED OF AIMING YOUR ARROWS
AND STILL NEVER HIT THE MARK, OH

EVEN IN YOUR RAINS AND SHADOWS
STILL WE'RE NEVER GOING TO PART

COME ON, BABY,
DON'T LET IT BREAK YOUR HEART.

Enjoy a 'world' where the fantastic is fact and magic realy works!

1 jaar geleden

2 maanden geleden

1 dagen 12 uur

1281 [24 uur]

0

1

0

0

0

6

1

116

3

521 Creaties van VexAhlia

Gastenboek (25)

 • Bauhaus

  Hahaha jawel he? xD Nja nu heb ik enkel het exuus school wat me opslokt :') Ik ben er elke dag zelfs wanneer ik vrij ben rip.
  We waren alle beelden voor onze film kwijtgeraakt en we hadden challenge week dus al mijn energie is daarheen gegaan.

  Ja wat Jules betreft wordt hij wel vakeer meegesleurd in de gekke avonturen van zijn zus. Misschien dat hij zo Felicity inderdaad is tegengekomen en haar eigenlijk wel heel leuk vond.

  Dat zou kunnen maar Jesse is dan niet echt de Jesse zoals in het doorgaanse leven haha. Hij komt daar meer wanneer hij hallucinaties and such heeft. Maar misschien dat ze bezorgd om hem is of iets in die richting?

  Ja inderdaad hij zal haar dan via Marlowe wel kennen!

  Verder denk ik dat het ook in de rpg zelf kan ontwikkelen? Ik merk dat ik er door al die drukte een beetje uit ben maar ik vind het wel zonde want het is zeker een leuke rpg

  1 jaar geleden
 • Armadillo

  Relatiebeschrijving Kaden x Alice. Sounds good?

  Alice Delilah Stewart • ‘I am never going to get rid of you, am I?’ he said playfully.
  Kaden heeft haar als 18 jarige meid leren kennen bij aankomst van de vijfde lichting op Terra Nova. Hij was op weg om een goede eerste indruk te maken bij de bewaker die een neerbuigende opmerking naar zijn hoofd had geslingerd, toen een onbekende dame hem tegen hield. Toegegeven, ze had ballen om zijn arm vast te pakken terwijl hij zich in een staat van woede bevond. De waas voor zijn ogen trok weg door de onverwachte aanraking en hij had zijn arm uit haar grip losgetrokken. Geen standaard ontmoeting voor beiden, maar wel eentje die stand hield. Alice was de eerste die hij in Terra Nova als zijn maatje beschouwde, deels omdat hij zichzelf in haar rebelse gedrag kon herkennen. De eerste paar weken deelde hij enthousiast zijn nieuwe bevindingen met haar, juist omdat hij wist dat het enthousiasme niet wederzijds was. Ze was een uitdaging en hij was daar wel voor in.

  1 jaar geleden
 • Kirjava

  Ik las haar net! Ze is leuk en hier kan ik wel wat mee ^^ Ik zat net al na te denken over met wat Raphael bezig kan zijn, haha. Perfect moment for me to nerd out 😂

  1 jaar geleden
 • Armadillo

  Begrijpelijk! Geeft me een idee, aangezien ze samen aan zijn gekomen en dus ook tegelijkertijd aan alles zijn geïntroduceerd. Kaden is wel iemand die van kleine dingen enthousiast kan worden. Misschien dat ze nieuwe 'ontdekkingen' met elkaar deelden de eerste paar weken? Kaden ging zonder bekenden naar Terra Nova, dus het zou wel leuk zijn als Alice z'n maatje was in ieder geval aan het begin. OEH, ik weet niet hoe Alice hier op gereageerd zou hebben, maar maybe dat hij een paar uur na aankomst bijna een aanvaring had met iemand vd bewaking en dat zij hem tegen hield, dat ze elkaar op die manier hebben leren kennen?

  If not, is dat natuurlijk ook oké!

  1 jaar geleden
 • Armadillo

  Hiyaaa, ik had een relatie ideetje voor Kaden x Alice in het topic gezet (:

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen