pasfoto

suninmyhands

Laatst online: -

Emily

suninmyhands is offline

Belgie

29

Jeugdbeweging, slapen, eten, eten

-


* Short girl (1m59)
* 18 years old
* Live in Belgium
* Love love love foodd !
* Love one direction
* Love Conor Maynard
* Love Bruno Mars

keep smiling because life is a beautiful thing and there's so much to smile about ~ Marilyn Monroe

1 decennium geleden

9 jaar geleden

4 dagen 7 uur

1836 [24 uur]

0

0

0

0

0

0

9

3769

315

7Gastenboek (17)

 • Burch

  1D Kamp Verslag:
        Toen we aankwamen moesten we onze koffers neerzetten en onze schoenen uitdoen. Je kon op sloffen lopen of gewoon op je sokken. Ik en mijn vriendin kregen een rondleiding en we begonnen bij de Larry kamer. Dat was de grootste kamer met 20 bedden en je had ook nog een Liam, Zayn en Niall kamer met 8 bedden. Toen we de rondleiding gehad hadden kregen we een naamsticker en kon je gewoon met andere gaan praten. Het werd steeds drukker en toen bijna iedereen er was kon je eten. Ik had een broodje met knakworst op en tomatensoep. We werden daarna in groepen verdeelt van ongeveer 6 personen. Je moest haar naam, leeftijd, school, werk en favorieten bandlid weten. Dat was nog best moeilijk omdat je het van ongeveer 5 personen moest onthouden. Daarna als iedereen het van elkaar wist werden de groepjes een voor een naar voren geroepen. Ik en mijn groepje moesten als eerst en we moesten in een rij gaan staan. Je moest van de gene die rechts van je stond de dingen opnoemen. Steeds als de gene zei van ‘dit is …..’ zeiden ze allemaal in koor: ‘Hallo ….’ Toen je klaar was moest je je eigen foto uitzoeken die op een tafel lag en kon je hem ergens opplakken. Je had een groot fel papier die aan de muur hing en daar was dan een soort land op getekend. Ik ging in het land van Harry (Ik weet niet meer precies hoe ze heten.) Toen alle groepjes geweest waren werd je weer in groepen verdeelt. Dit keer met meerdere personen. Onze groep ging naar buiten en we moesten in een cirkel gaan staan. Je moest toen een tennisbal steeds naar iemand anders gooien en dan haar naam noemen. Zo kon je de namen beter onthouden. Ook werden de kamers verdeelt, iedereen stormde naar de kamers toe. Ik en mijn vriendin hadden geen slaapplek omdat alles al vol zat en wij wouden graag bij elkaar. Er werd van alles geregeld en toen lagen we in de Larry kamer. In de avond gingen we een 1D triviant doen, helaas heb ik dat niet meegemaakt omdat er een meisje heimwee had en ik en mijn vriendin met haar op onze kamer gingen zitten. We gingen daarna nog wel eventjes kijken en er werden best moeilijke vragen gesteld, bijvoorbeeld:’ welk lied zongen ze in week 5?’ De meeste wisten dat niet, ikzelf ook niet. Daarna ging er een meisje (Josca) in de Larry kamer Forever Young zingen en wij mochten meezingen met het refrein. Er kon een meisje alle liedjes van One Direction op haar gitaar dus daarna gingen we ook nog Na Na Na zingen en What Makes You Beautiful. Uitgezongen en wel was het toch tijd om te gaan slapen. Daar kwam alleen niks van want toen we in bed lagen praten iedereen nog en ging om 1 uur het ligt uit.
        De volgende dag werd ik best vroeg wakker en toen ik omgekleed was ging ik eten. Er was gewoon brood (Ik ben iemand die niet veel lust.) dus dat was goed. We gingen bingo spelen. Iedereen zat in een kring en je kreeg een kaartje. Je kon allemaal dingen winnen, tekeningen, posters, etc. Helaas heb ik niks gewonnen. Daarna gingen we een speurtocht houden, overal hingen opdrachten. Welke groep het eerst terug was had gewonnen. (Niet gewonnen.) In de middag werden we weer in groepjes gezet en moesten we iets verzinnen wat we in de avond wouden doen voor de bonte avond. Ons groepje deed sowieso al Paul me Maybe zingen en dat gingen we dus ook instuderen. Het mocht ongeveer 15 minuten duren dus wouden wij het langer maken door een toneeltje eraan vast te plakken. Ik en 2 andere meisjes waren de fans en 5 meisje waren One Direction. Misschien ken je wel die maskers van de Hitkrant? Die hadden ze dan op en het was een soort meeting. Wij kwamen gillend binnen en we werden tegengehouden door Paul die ons naar achter duwde. We vroegen allemaal een vraag en toen Paul zei dat we nog maar een vraag mochten stellen vroegen we of ze met ons Paul me Maybe wouden zingen. Het zingen faalde best hard want de meeste kende de tekst nog niet en de gene die achter mij zaten hadden een masker op en die konden helemaal niks zien. Er zaten hele leuke acts bij, One Direction prank, Find the Phone, de audities. In de avond aten we pannenkoeken en daarna gingen we naar buiten toe naar het kampvuur. Daar gingen we ook liedjes zingen en gewoon praten. Sommige waren al naar binnen toe omdat de het koud kregen maar de gene die nog over waren gingen in een cirkel rond het kampvuur staan en gingen liedjes zingen. Dat was echt gezellig, maar daarna gingen we ook naar binnen toe om in bedje te duiken.
        De laatste dag gingen we met de bus naar Roermond toe. We zouden met de bus daarna toe gaan dus toen we naar het busding (Ik weet niet hoe het heet) liepen reed zo de bus voorbij. Toen moesten we een uur wachten aan de kant en soms ging het ongemakkelijk want er moesten fietsers langs, want er lag een fietspad. Eindelijk in de bus gingen we naar Roermond toe en toen we op een soort plein waren werden we in groepjes verdeelt. Wij waren team Liam en daar moest je dus ook een jel meemaken, dat was opdracht 1. Wij hadden: We sprinten naar de top, Liam gaat voorop. Danielle danst mee aan de andere kant van de zee. Je kreeg dan punten en de uiteindelijke winnaars kregen een knuffel. Bij opdracht 2 moesten we aan elkaar gebonden worden. Mijn linkerbeen en van iemand anders uit je groepje haar linkerbeen. We moesten aan 3 mensen vragen of ze met ons op de foto wouden met een masker van Liam voor. Sommige wouden dat wel maar natuurlijk niet iedereen. Opdracht 3 was dat je een stoepkrijt tekening moest maken wij hadden een schildpad gestoept krijt. Daarna hadden we een pauze en gingen de meeste iets te eten en drinken halen bij de Hema. In Roemond zijn alle winkels op zondag open dus hadden wij geluk. Ik pakte een vulkoek met flesje Cola. Iedereen kreeg toen ook meteen een kaart met daarop een van de bandleden, ik pakte Harry en daarin stonden dingen van de begeleiders van het kamp. (Ik kom eventjes niet meer op de naam.) Je kon daar ook iets inschrijven bij andere, maar dat deed ik niet echt. De laatste opdracht was aan iemand vragen die daar liep of ze the Inbetweeners dance met ons wouden doen. Wij waren het eerste groepje die iemand gevonden hadden en waren dus ook de eerste die het moesten. Helaas hadden we weer niet gewonnen, maar het ging om de lol. Toen was het kamp ter einde en gingen de meeste allemaal naar de Mac Donalds toe om te eten. Ik en mijn vriendin hadden daar niet zoveel zin in dus we gingen gewoon naar huis toe.

  Foto’s:
  Niall kamer
  Larry kamer
  Zayn kamer
  Liam kamer
  One Direction Land
  Bedden
  1D poppetjes
  Schoenen
  Vas Happenin'
  1D
  Groep
  1D triviant

  Filmpjes:
  What Makes You Beautiful
  Na Na Na
  Kamvuur
  Spin The Harry
  performing Liam's audition (Zij kan heel goed zingen, kreeg er gewoon kippenvel van.)
  Nick Prank, Find the phone and more

        Ik hoop dat jullie nu een beetje weten hoe het 1D Kamp gegaan is, ook al kon ik het niet echt omschrijven. Sommige dingen vond ik best moeilijk om uit te leggen maar ik hoop dat het toch nog een beetje goed snap baar is. (: x

  1 decennium geleden
 • NeusJeXD

  SOORRY haj je bericht te laat gezien ;c

  1 decennium geleden
 • Rowsell

  Dan mis je maar 1 of 2 hoofdstukjes, ik schrijf niet zo snel, met de goede reden dat ik goede deeltjes wil en dat betekend dat ik veel moet overlezen, schrappen, herschrijven en het nog een paar keer overdoen.

  fijne vakantie btw x.

  1 decennium geleden
 • Rowsell

  bedankt voor je reactie xx

  ik ga mijn best doen om het intressant te houden de volgende hoofdstukken

  1 decennium geleden
 • Castile

  Haha, ik ga zelf maandag ook op vakantie dus waarschijnlijk mis je niet zo heel veel XD.

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen