Ergens om 8 uur 's morgens waren we geland in Barcelona airport. Wij eerst naar het hotel gegaan. Eerst sightseeing tour gedaan. Daarna terug naar het hotel. Ik verveelde me en mijn pa ook. We besloten om eens te zien hoe de metro naar het stadion moesten nemen. Wij dus op pad. Kwamen we aan het grote Camp Nou stadion. Ik natuurlijk mega ogen trekken. Echt Camp Nou is SUPERGROOT!

Ik en mijn pa besloten om eens te zien waar de botiga en alles lag. Wij liepen het stadion rond. Liepen we halverwege kwamen ineens vanaan het stadion 2 superdure wagens aan gereden. Stopte die voor onze neuzen. In de eerste (een Audi Q7) zat een krullenbol met een zonnebril. Aan zijn gezicht & krullen te zien zag ik dat het Gabriel Milito was. Achter hem aan reed een geblindeerde Porsche Cayenne. Niemand minder als LIONEL MESSI himself zat achter het stuur! Ik herkende hem aan zijn typische gezicht. Ik had mijn camera klaar om foto's te trekken maar was zo in trance. Mijn vermoeden werd iets meer bevestigd toen achter me een bende meiden riepen 'It's MESSI!' Toen viel mijn euro.

We liepen verder naar de botiga. Daar heb ik een shirt van meneer nummer 10 gekregen. ;'D We zijn terug gelopen en naar het hotel. Daar omgekleed, gegeten en door naar de match. Daar nog een halfuur staan wachten aan de hoofdingang. Toen in het stadion. Ja natuurlijk. Wie Camp Nou kent weet dat 3 ringen zijn en aan de kant van de 'Mes Que Un Club' nog een 4e is. Wel daar zaten we. Blok 526 O.o'. Lekker hoog tussen de Nederlanders en de Duitsers :'DD. We moesten lang wachten. Daarna kwamen die van Sevilla op. -BOEEEEEEEHHHH- (Oh en Jesus Navas deed niet mee!) Wij wachten en toen kwam Valdes alleen op. Werd die opgewarmd. En TOEN KWAMEN ZE OP! De helden!

Na die saaie opwarming gingen ze terug. Toen kwam clublied en terug onze jongens.
Uitslag was 5-0
Messi(4), Villa(20), Alves(57 ofz), Messi en Villa.
Yeaah (A)

Wie een deel 2 wilt van Camp Nou Stadion tour.
Leave a comment ;'D

Reageer (1)

  • Barnes

    :O je hebt gewoon iedereen in real life gezien
    -jaloers-
    Dat wil ik ook:Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen