Oké, deze week was dus echt verschrikkelijk. Ik zit in een dipje vanwege mijn oh zo geweldige vrienden. Het gaat allemaal zo moeilijk en ik heb het gevoel alsof ze het niet leuk vinden dat ik vrienden heb buiten hun. Ik vind het zo vreselijk. Vandaag heb ik mijn andere vrienden zwaar in de steek gelaten omdat ik zo graag depressief wilde zijn. Ach ja, ik voelde me ook helemaal niet vrolijk ofzo.
En dan niet alleen dit, maar Bloempje dacht even heel leuk te zijn en ik een aangeschoten staat mij te vertellen dat ik er leuk uitzie en dat ie het leuk vindt dat we gezoend hebben. Wat heb ik nu weer aan deze informatie? Het interesseert me gewoon niet.
Hopelijk wordt dit weekend beter. Morgen werken en dan een film avond bij een vriendinnetje. Zaterdag weer werken en dan 's avonds uit met een van die vriendinnen waar ik het op dit moment niet zo super goed mee kan vinden. En dan zondag weer heel vroeg op om met een vriendinnetje mee te gaan naar Tilburg! Hopelijk maakt dat mijn week een beetje goed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen