Lieve Kato,
Je bent echt gewoon wouw!. Je bent aardig, lief en ik kan altijd met je lachen. Ik hoop dat we vriendinnen blijven. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw <3.

Lieve Simone,
Je bent echt geweldig!. Super jammer dat je stopt met Quizlet , maar ik kon je niet weglaten bij dit lijstje. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Naomi,
Ik weet dat je niet zo vaak op Q komt maar jij bent echt gewoon de beste!. Jij bent een meisje die luistert en betrouwbaar is. Je bent gewoon echt geweldig!. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw. I love you!.

Lieve Lela/Layla,
Jij bent al superlang mijn vriendin. Ik ken je al van school. Jij bent aardig, lief, grappig en betrouwbaar. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Eline,
Je bent een aardig en lief meisje. Jammer dat we niet zo vaak meer praten met elkaar. Maar weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Anne,
Het is jammer dat we laatste tijd elkaar niet vaak spreken. Je bent echt een geweldig meisje. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Ruby,
Jou heb ik echt superlang niet gesproken en dat is echt jammer. Maar met jou kan altijd lachen en huilen. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Allison,
Je bent lang niet op Q geweest en dat is jammer. Maar je bent echt een aardig meisje. Weet dat ik van je hou en je vertrouw.

Lieve Lisa,
Je bent lief en aardig. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Neela,
Ik ken jou nog maar 2 maanden en je bent een van mijn Q-vriendinnen geworden. Je bent echt een geweldig lief meisje. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Myrthe,
Jou ken ik niet zo lang , maar je bent een heel lief en aardig meisje. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Precious,
Ik spreek je niet echt meer zo vaak. Maar jij bent betrouwbaar, lief en aardig. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Laura,
Ik begon tegen je te praten toen je nieuw kwam en het was gelijk al een klik. Ik heb je niet vaak gesproken, maar weet dat ik van je hou en je vertrouw.

Lieve Chyniel,
Je bent echt lief!. Ik praatte lang geleden met je en het was echt geweldig om met je te praten. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Lieve Ouassima,
We hebben heel vaak ruzie gehad en eigenlijk ging dat om niks. Maar nu ben je echt een lief, aardig meisje geworden. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw.

Reageer (8)

  • Gratefully

    I love you

    1 decennium geleden
  • Kelso

    awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3

    1 decennium geleden
  • Hellevator

    Ahw zo lief! <33

    1 decennium geleden
  • spoongebob

    awh thank you!
    I love you<3

    1 decennium geleden
  • xFresh

    ooo, hoe lief! dankjeee! <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen