Hallo allemaal,
Ik wou al een tijdje dit blog maken, maar ik had er steeds geen tijd voor. Het punt van dit alles is: ik vind het leuk om mensen te helpen. En omdat ik redelijk veel verstand van bepaalde dingen heb, wil ik jongeren helpen met hun problemen. Dus. De bedoeling is : wat voor probleem je ook hebt, schrijf het op, stuur het naar me door en ik zou je nooit teleurstellen met de oplossing./antwoord. Ik neem dit erg serieus, omdat toen ik in de problemen zat en dingen wou uitzoeken via internet of bepaalde blogs raadplegen, was ik niet egt gerustgesteld en de meeste hulpnummers of chat's zitten bomvol en moet je uren wachten. Dat vond ik niks. Daarom wil de andere mensen de kans geven wel zo snel mogelijk antwoord te krijgen op hun vraag of probleem. So, feel free to ask!

Reageer (3)

  • EpicProngs

    Ik hoop vooral ook dat het je lukt!! ik denk dat je mensen goed kan helpen (flower) Ik maak vaak dingen mee, volgens mij trek ik problemen aan xD maar ja, ik ben niet zo'n popiopie, adidas vestjes type, als je snapt wat ik daarmee bedoel. ik heb mijn eigen styl en luister niet alleen maar black eyed peas en al die remixes. meer punk muziek en daar hebben mensen vaak vooroordelen over. ik ben qua uiterlijk niet echt punk. maar de muziek vind ik awesome. hun uiterlijk ook hoowr :) maar niet dat ik wat tegen black eyed peas heb. ik heb er gwn een hekel aan als al die popieopies (populaire mensen op school enz.) denke dat zij beter zijn dan anderen terwijl ze gwn allemaal copycats van elkaar zijn :X natuurlijk hebben sommige wel een andere styl en zijn die ook heel aardig, maar je hebt van die bitches die denke dat ze zelf perfect zijn en dat de rest van de wereld maar precies zoals zij moeten zijn. en daar kan ik echt niet tegen. k ben mijn leven soms wel eens heel erg zat, en dan geeft de rest om mij heen me het idee dat ik gwn nix waard ben. maar ik zal nooit opgeven zonder te vechten. want zo zwak ben ik nouw ook weer niet.
    (flower)

    1 decennium geleden
  • BoyorGirl

    Ik hoop gewoon dat ik jongeren kan helpen met bepaalde dingen. Als ze bijvoorbeeld willen praten of advies nodig hebben. Dat heb ik zelf vaak nodig gehad, maar nooit echt gekregen. En omdat ik zelf redelijk veel heb meegemaakt(en ik wil hier niet mee opscheppen of aandacht trekken, kan ik over bepaalde onderwerken advies geven en ik vind het leuk om mensen te helpen en naar hen te luisteren.
    Dankje voor je reactie. Dat is echt heel lief. En ik vind het echt moedig van je dat je met je leven doorgaat en er het beste van maakt. Dat is inderdaad altijd het belangrijkste om te doen. En ik hoop dat als je er ooit echt niet uitkomt, dat je weet dat ik altijd berijd ben naar je te luisteren. Vooral omdat het allemaal anoniem blijft en ik het zo zo aan niemand vertel. Dat geldt voor iedereen.
    En ik ben helemaal met je eens, doot tegenslagen word je sterker en leer je ervan, zodat je weet wat je de volgende keer anders moet doen om het te voorkomen of er beter op voorbereid zijn, of gewoon er mee beter om kan gaan. Alles kan gebeuren in dit leven.
    En de rede waarom ik me openstel voor mensen is ook omdat ik altijd leuk heb gevonden mensen te helpen. En ik heb altijd al zo iets willen openen. Een blog/site en misschien later wel een eigen bedrijf. Dat is echt mijn droom.
    Dus ik hoop dat er veel mensen die in de problemen zitten mij aanspreken of bericht sturen, en dan ook echt tevreden zijn over het advies.

    1 decennium geleden
  • EpicProngs

    wauw :)
    fijn dat jij je open stelt voor anderen :)
    k voel me zelf wel vaak klote, en me leven is vaak nogal een raar zooitje, maar ik ga er gwn mee door. uiteindelijk maken alle tegenslagen je sterker ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen