Als je reclame hebt voor jouw story drop hem dan hier

mijn voorkeuren gaan uit naar:
~OP's
~Sciencefiction
~Actie

~Gamer
~Demigod
~House Of Night
~Musketeer
~Muse
~Wallflower
~Potterhead
~Teen Wolf
~Tribute
~Once Upon a Time
~Jeremy Renner
~The Awesome Topic
~Divergent
~Game of Thrones
~Bourne
~The Avengers
~The Expendables
~CHERUB
~Jack& Finn Harries
~Sebastian Stan
~Arrow
~X-men
~Marvel

Dunbar

Reageer (21)

 • Ringwraith

  Ik begin binnenkort met een nieuw verhaal, misschien vind je het wat. ^^

  Hij stal mijn leven

  Jouw lichaam wordt van mij

  De zestienjarige Elles ontvangt bovenstaand briefje, zonder afzender. Ze weet echter genoeg: de jongen die tijdens haar eerste twee jaar op de middelbare school als een schaduw over haar leven hing is terug. En hij verdient de benaming psychopaat meer dan ooit te voren.

  Wat zou jij doen als je van lichaam wisselde met een psychopaat? Als hij zich moeiteloos tussen je familie en vrienden kan voortbewegen, zonder dat je hen kan waarschuwen? Als hij alles kan doen met jouw lichaam en jij alleen maar wanhopig kunt toekijken?

  WAT
  ZOU
  JIJ
  DOEN?

  6 jaar geleden
 • SelenaGomez1

  He's not my type [Draco]
  Je ziet maar of je de tijd neemt om op het linkje te klikken (;
  Alvast bedankt (H)

  6 jaar geleden
 • Scandicy

  Over De Grens. Een verhaal dat je ervan overtuigt dat het soms beter is je neus uit andermans zaken te houden.

  Sigurd Maelstrom is een jonge schrijver die al maandenlang geen letter op papier heeft gezet. Zijn uitgever is allang niet meer tevreden over hem en staat op het punt hem de laan uit te sturen. Sigurd is de wanhoop nabij. Maar dan stuit hij op een onopgeloste moordzaak, en ineens lijkt zijn writer’s block verleden tijd. Wanneer hij echter die beerput opentrekt, ontdekt hij dat de zaak veel grootschaliger is dan hij dacht. De tijd begint pas echt te dringen als de moordenaar zijn zinnen op Sigurd blijkt te hebben gezet.

  7 jaar geleden
 • Effy_Stonem

  Yue groeit op in een ruige oorlog, maar er zijn nog andere dingen die haar bezig houden, zo kan ze haar rare dromen en visioenen niet plaatsen. Op een nacht moet Yue aan haar ouders beloven dat ze haar zusje beschermt. Na die belofte verdwijnen haar ouders spoorloos. Yue vindt nog wel een brief op het bed van haar ouders waarin staat dat ze over een maand terug zullen zijn, maar er verstrijken meerdere maanden voordat Yue beseft dat haar ouders niet meer terug komen, nooit meer. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet onderdrukken en gaat opzoek naar antwoorden van de plotselinge verdwijning.De antwoorden zijn lang weg gestopte geheimen en die wekken nog meer vragen op bij het vijftienjarige meisje. Maar hoe meer antwoorden ze vindt, hoe gevaarlijker de volgende wordt. Yue brengt niet alleen zichzelf, maar ook haar jongere zusje Lucie in gevaar. Ze ontdekt een vreemde kant van zichzelf en ze kan haar vreemde dromen en visioenen eindelijk ergens aankoppelen. Maar het wordt steeds moeilijker om zich aan haar belofte te houden en ze komt voor een keuze te staan.Kiest ze ervoor eindelijk haar mysterieuze kant te ontrafelen of haar zusje te beschermen? Ze raakt steeds veder in de problemen. Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op, als ze ook nog het vreemde graf van een meisje ontdekt.
  "Maar van wie houd je meer? Vanzelf, van je zusje of van je ouders? Je moet nú een antwoord geven, anders is het te laat!"

  -Cover gemaakt door Yusa
  -Drama, actie, onbekende personen
  -12+
  -Start op 26-4-2016
  -Eindigt op ?-?-2016
  Link=Klik

  7 jaar geleden
 • Shaybuttah

  A fantasy story, about love, hate, friendship, betrayal and a lot of secrets.

  A girl without secrets is no girl •Draco Malfoy •

  Seneca begind haar zesde jaar op Hogwards, maar een geheim wat ze al jaren mee draagd begind steeds meer aan haar te knagen. Dit woord een onrustig verdrietig jaar voor Seneca, zal zij dit jaar nog vreugde kennen, liefde vinden, oude vriendschappen een nieuw leven inblazen?
  Neem een kijkje bij mijn Story en je zult het allemaal ontdekken.

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen