hello monkeys.
So, ik heb voor Zarah aka OhMyCookie een one shot geschreven. Ik vind hem écht flut geschreven, maar zij vond hem dus echt prachtig.. Dus haar bevel is nu; "DIT MOETEN MENSEN OP QUIZLET LEZEN, BRO!"
En geloof me, daar zorgt ze dan ook voor, dus heb ik maar besloten om hem hier te plaatsen.
Enjoy the dramaness.


Zarah

Ik wil niet meer. Ik wil niet meer leven. God haat me , iedereen haat me. Wat zal me nog tegen houden als ik nu dat aantrekkelijke scherpe mes tegen mijn polsen druk en gewoon langzaam dood bloed. Niemand zal me tegenhouden. Niemand.
Met een zware ademhaling kijk ik naar het zakje waar de tien kleurige pilletjes in zitten. Dat is mijn verlossing van deze wereld. Als ik ze nou allemaal tegelijk neem, zal mijn bloed stoppen met stromen en mijn hart stoppen met te kloppen.
Langzaam, met trillerige vingers open ik het zakje en leg de tien pilletjes op de tafel. Ik voel mijn hart in mijn keel kloppen, mijn hoofd bonkt als een gek en ik kan mezelf niet meer weerhouden met trillen. Ik leg de tien pilletjes in mijn bleke hand en pak het glas water erbij.
Even schiet Niall’s gezicht door mijn gedachte en ik sluit mijn ogen. De tranen rollen over mijn wangen en ik bijt op mijn lip. Hij heeft me ook verlaten. Gewoon, zomaar, voor geen enkele reden. Het zal wel aan mij liggen, ik ben niet mooi genoeg voor hem.
En met die gedachte sla ik de tien pillen achterover met een grote slok water erachter aan.

Niall

Terwijl ik mijn tranen probeer in te houden, druk ik op de deurbel van Zarah’s huis. Ze moet thuis zijn, ze gaat nooit ergens heen. Ongeduldig wiebel ik op mijn ene been naar de ene andere.
Natuurlijk doet ze niet open. Ik ben zomaar weggegaan terwijl ze mij het meest nodig had.
Ik bons even op de deur maar krijg nog steeds geen antwoord. Ik neem even een paar stapjes naar achter zodat ik naar het raam kan kijken die zich in de 1e verdieping bevind, haar slaapkamer.
‘ZARAH?!’ Geen antwoord. Ik probeer me zo stil mogelijk te houden en wacht op een verdacht geluidje.
Na een tijdje hoor ik een harde bonk vanuit haar slaapkamer en geschrokken kijk ik op. Dat is geen goed teken. Ik kijk even schichtig om me heen en neem daarna een afzet om de deur in te trappen. En met geluk, hij is open.
Mijn hart begint sneller te kloppen van de spanning en ik sprint naar boven. Als ik de deur open gooi van haar slaapkamer, zie ik haar liggen, als een pop op de grond. Er ligt een klein plastic zakje op het bijzettafeltje en meteen weet ik dat dit foute boel is.
Er loopt al een traan over mijn wang en zo snel als ik kan til ik haar op en sprint naar de badkamer. ‘Zarah, blijf bij me oké.’ Zeg ik met een trillende stem tegen het levenloze lichaam terwijl er tientallen tranen over mijn wangen stromen.
Ik zet mezelf, met zarah voor me, in het bad en zet de douche kraan aan. Dit is nog het enige wat ik kan doen. Luide snikken verlaten mijn mond terwijl de warme straal over onze koude lichamen glijd. Haar lichaam ligt futloos tussen mijn benen en ik wieg haar een beetje heen en weer. Langzamerhand zijn we helemaal doorweekt, maar dat maakt mij niet uit. Ze mag niet dood. Ze mag niet dood. Dat is het enige wat ik nu nog kan denken.
‘Blijf bij me, Zaar. Alsjeblieft, blijf bij me. Ik kan niet zonder je.’ Zeg ik snikkend terwijl ik mijn armen om haar buik heen slaat.
Ik leg mijn hand net boven haar borst en ik voel een zwakke hart klopping door haar bleke huid. Ze leeft nog. Een gevoel van hoop gaat door me heen maar de tranen blijven stromen.
Ineens hoor ik dat ze een diepe hap adem neemt en keihard gaat hoesten. Als gevolg komen er luide snikken uit haar mond en zachtjes begin ik kusjes in haar nek te geven om haar gerust te stellen.
Ze pakt trillend mijn handen beet en ik kan precies haar tranen en de druppels van de kraan onderscheiden.
‘Don’t you ever leave me again, I love you so much.’ Fluister ik in haar oor terwijl er alweer duizenden tranen over mijn wangen stromen. Als ik er niet was, was ze nu allang door de witte poort gestapt.


ps. Dit was dus mijn allereerste blogpost, SUPER COOL.
party hard.
xoxo'

Reageer (3)

  • lord

    omg.....in een woord....GE WEL DIG

    1 decennium geleden
  • Leoniex

    oke i agree, hij is echt geweldig (H)

    1 decennium geleden
  • philtatos

    I love this poo so much, het is echt goed geschreven. DANKJEWEL GAAAAAABJE LIEF

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen