Kinderen zitten al genoeg binnen. Wij vinden dat we ook tijd moeten hebben zelf dingen te doen. Daarom moet u zuinig met hw. K weet het nut er eigenlijk niet van. Waarom moeten we hw maken als de regering zeurt dat we te min buiten zijn. Als we een repetitie of so’s hebben zitten we bijna de hele middag of hele dag binnen te leren.
Ik maak eigenlijk altijd m’n hw. Alleen ik wist niet dat we iets hadden aan hw voor ne, maar dat u dan 1x controleert en dat zowat de hele klas het niet af heeft en niet wist dat we hw hadden, dan moet u het toch ook beter opgeven.
Ik heb ook nog eens een op vrijdag middag volleybal en op zaterdag ochtend paardrijden of volleybal wedstrijd. Ook moet ik op dinsdag avond ook nog oppassen dan heb ik niet echt veel tijd voor m’n hw als ik een rep of so heb dan neem ik dat mee. Alleen we hebben ne altijd de laatste uren en dan denk ik, ik vind nog wel een plekje om het te maken. Dat vind ik dan heel heel heel soms bijv. in een talent uur of in een tussen uur ma ja hoevaak komt het voor dat we een tussen uur hebben.
En ookal had u dat hw goed opgegeven ik moest leren voor gs rep, en Frans so. En dan met dat mooie weer ook nog ne maken dacht ut niet dus. Ik het verekte weinig tijd om mijn hw te maken. Ik was de hele middag en ochtend weg en dan moest ik s’avonds ook nog leren voor geschiedenis en Frans ik had gewoon geen tijd meer om ne te maken en bovendien lag het nog in m’n kluisje.
Deels is het m’n eigen fout maar deels ook de uwe. Ik denk dus dat het voor iedereen een fout was maar u had het volgens mij toch echt niet gezegd dat we het moesten maken of u zei het helemaal aan het eind van de les.

Dit was mijn opstel over het nut van hw maken ik hoop dat u het goed vind

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen