Reclame voor stories mag wat mij betreft altijd. Maar of ik het ga lezen, ik beloof niks...

Reageer (34)

  • BCBlog

    Only thing important is right now.
    Being here, alive
    and present in this moment.
    Yesterday past.
    Tomorrow is not here.
    All you have is this moment.
    Right here, right now.
    Call it fate
    Or just stupid love.

    A girl with a big secret
    A boy with a great heart
    A world full of hate
    But theirs full of love.

    Al heel haar bestaan in Lucy op de vlucht, maar wat gebeurt er als ze zich opeens veilig begint de voelen? Ze verliefd wordt en niet meer zo oplettend is? Zal ze kiezen voor de liefde of slaat ze weer op de vlucht?

    ❤ A BonnieAndClyde production
    ❤ 99% Dutch
    ❤ Drama, fanfiction, Fantasy
    ❤ 800-1000 words
    ❤ 3 chapters/week
    ❤ Begonnen op 2018-03-02
    Nog eens een duidelijke link naar het verhaal

    6 jaar geleden
  • SoulWolf

    Wil je even een kijkje nemen op mijn verhaal?
    Ik ben net nieuw hier en ik dacht, ik probeer het eens.
    Commentaar is altijd welkom, liefst op de opbouwende manier!

    Klikje

    Misschien doe je liever eerst de quiz die helpt bij het kiezen?
    Dan moet je even hier klikken.

    Heb jij ook een verhaal dat ik moet lezen?
    DUMPEN MAAR!

    7 jaar geleden
  • sachael

    It's My Curse

    Rheya is een meisje die leeft in de 25e eeuw. Sinds de grote oorlog van drie eeuwen geleden gaat het niet meer goed met de wereld. Er werd door de Zilveren een virus over aarde heen gespreid wat de hersenen van bepaalde mensen aantastte. Mensen die lager dan de Roden waren stierven uiteindelijk doordat ze elkaar uitroeide. Nog altijd lopen er zeldzame Roden rond die de Zilveren proberen aan te pakken. Rheya heeft nog nooit een voor haarzelf gezien omdat alle mensen werden geëvacueerd. Zij is iemand van de Blauwen en moet werken voor de Zilveren. Haar leven is erg saai en ze doet niks anders dan de hele dag kamers poetsen, maar wat gebeurt er wanneer ze op een dag de prins ontmoet en ze eindelijk achter de waarheid komt.

    12+
    fantasy
    onbekende personen

    7 jaar geleden
  • Scandicy

    Over De Grens. Een verhaal dat je ervan overtuigt dat het soms beter is je neus uit andermans zaken te houden.

    Sigurd Maelstrom is een jonge schrijver die al maandenlang geen letter op papier heeft gezet. Zijn uitgever is allang niet meer tevreden over hem en staat op het punt hem de laan uit te sturen. Sigurd is de wanhoop nabij. Maar dan stuit hij op een onopgeloste moordzaak, en ineens lijkt zijn writer’s block verleden tijd. Wanneer hij echter die beerput opentrekt, ontdekt hij dat de zaak veel grootschaliger is dan hij dacht. De tijd begint pas echt te dringen als de moordenaar zijn zinnen op Sigurd blijkt te hebben gezet.

    8 jaar geleden
  • Effy_Stonem

    Yue groeit op in een ruige oorlog, maar er zijn nog andere dingen die haar bezig houden, zo kan ze haar rare dromen en visioenen niet plaatsen. Op een nacht moet Yue aan haar ouders beloven dat ze haar zusje beschermt. Na die belofte verdwijnen haar ouders spoorloos. Yue vindt nog wel een brief op het bed van haar ouders waarin staat dat ze over een maand terug zullen zijn, maar er verstrijken meerdere maanden voordat Yue beseft dat haar ouders niet meer terug komen, nooit meer. Ze kan haar nieuwsgierigheid niet onderdrukken en gaat opzoek naar antwoorden van de plotselinge verdwijning.De antwoorden zijn lang weg gestopte geheimen en die wekken nog meer vragen op bij het vijftienjarige meisje. Maar hoe meer antwoorden ze vindt, hoe gevaarlijker de volgende wordt. Yue brengt niet alleen zichzelf, maar ook haar jongere zusje Lucie in gevaar. Ze ontdekt een vreemde kant van zichzelf en ze kan haar vreemde dromen en visioenen eindelijk ergens aankoppelen. Maar het wordt steeds moeilijker om zich aan haar belofte te houden en ze komt voor een keuze te staan.Kiest ze ervoor eindelijk haar mysterieuze kant te ontrafelen of haar zusje te beschermen? Ze raakt steeds veder in de problemen. Het wordt er allemaal niet gemakkelijker op, als ze ook nog het vreemde graf van een meisje ontdekt.
    "Maar van wie houd je meer? Vanzelf, van je zusje of van je ouders? Je moet nú een antwoord geven, anders is het te laat!"

    -Cover gemaakt door Yusa
    -Drama, actie, onbekende personen
    -12+
    -Start op 26-4-2016
    -Eindigt op ?-?-2016
    Link=Klik

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen