Lieve Allemaal,

Lieve lieve, allerliefste, trouwe lezers. Ik mis jullie. Te lang, heb ik geen tijd meer aan mezelf besteed en dat houd ook in jullie. Te lang heb ik naar andere mensen geluisterd en naar hun wil. Nu is het tijd om er weer voor mezelf te zijn en ook voor jullie. Ik mis het schrijven zo. Mijn hoofd ontploft bijna van al de wilde ideeën die er in opgesloten zijn. En ja, daar zitten zelfs nog alle ideeën in van mijn Mana-sama verhaal. Ik zal jullie vertellen dat ik van plan ben om mijn originele verhaal weer op te pakken. Ik heb The Gothic Lolita Next Door namelijk al zo vaak herschreven, maar het voelde telkens niet goed. Ik ben van plan om het nu weer op te pakken, waarbij ik hier op deze website ben geeindigd. Gewoon met Emily, Stephanie en Ryuichi enzo. En mijn plan is, omdat ik het zelf ook wel een beetje zat ben en Mana-sama heel erg mis, om Mana heel gauw weer terug te brengen in Miyu's (Emily's) leven. Want zo kan het natuurlijk niet verder, dat ze nooit meer bij elkaar terug komen. Dat betekent nog niet dat er gauw een einde gehecht wordt aan mijn verhaal... Ik heb er namelijk een aantal woeste ideeën over. Zoals het terugbrengen van oude vrienden uit Mana's verleden... Als je weet wat ik bedoel dan sta je hopelijk te popelen om achter de verhaalwendingen te komen!

Dus, dat is al heel erg goed nieuws hea, dat ik in ieder geval van plan ben om door te gaan met het vervolg van JLA! Maar, ik heb nog meer in de aanbieding: ik heb net voor jullie een fanfiction online gezet van Ghost. Ghost is een Zweedse band die verkleed gaat als kardinalen en een non. Ken je ze niet? Zoek ze dan gauw op op het internet en laat je verbazen door hun mysterieuze aantrekkingskracht!! Er is een bekend fenomeen dat Ghost fans, en dan voornamelijk de vrouwen, graag erotische fanfiction over de mannen schrijven. En laat ik daar nou één van zijn! Zoek snel mijn fanfiction op bij mijn stories. Hij heet: His Holiness. Ik hoop dat jullie het een leuk verhaal vinden, zodat ik er verder aan kan schrijven en jullie meer leesplezier kan gunnen.

Het belangrijkste is toch dat Mana-sama weer in zicht is. Want ja, na al die jaren blijft hij een top vent voor mij!!! Ik heb onlangs nog een dubbel-cd van Moi Dix Mois gekocht, Dixanadu. Ik wilde het altijd al graag hebben en ik zag hem online voor heel goedkoop staan. Dus met de muziek op de achtergrond zal ik mijn best doen weer wat schrijfmarathons te gaan maken. Ik hoop dat jullie allemaal nog eens op quizlet kijken en jullie toch afvragen waar dat mens uithangt. Nou, ik leef dus nog, en schrijf ook nog! Laat hier een berichtje achter als je dit leest, ik ben er erg benieuwd naar hoe jullie Mana-sama verslaving erbij hangt! ;)

Veel liefs, Mythical.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen