Hey allemaal.

Ik heb echt geen zin in huiswerk nu, dus ga ik maar een blog maken. ^^ Ik weet, het is wat stil rond mij. Maar ik ben volop aan het schrijven. Je merkt het misschien niet, maar zie dit. 1) Ik ben met mijn boek bezig, waar ik veel meer mijn best voor moet doen en goed mee moet opletten. Ik mag natuurlijk niks kopiëren, de grammatica en spelling moeten goed zijn (ik kijk het altijd onder het typen al even door, of ik het wel goed geschreven heb) en last but not least ik doe heel veel research voor mijn boek. Of het allemaal wel klopt wat ik opschrijf. Though, het is fantasie en dan mag je het zelf bedenken. ;] 2) De laatste tijd had ik geen inspiratie meer voor mijn verhaal The Japanese Lolita Academics. Maar wees niet bang, ik heb weer inspiratie. Nu moet het alleen nog op papier (oftewel word). Wait and see, hoe ik het heb aangepakt. 3) Stiekem, heel stiekem schrijf ik ook aan andere verhalen. Zo ben ik begonnen met een Harry Potter fanfic (schaam,schaam:$), heb ik ook nog een reality verhaal opgeslagen en schrijf ik aan gedichten en songteksten. Nou moet ik wel toegeven dat ik de laatste tijd niet meer heb geschreven. Ik hoop gauw weer tijd op te sparen om te gaan schrijven. Deze week heb ik het druk en zit ik vooral aan mijn huiswerk. (Ach, daarnaast heb ik nog een klassenuitje en een vriendin van me komt, dus ik heb niks te klagen.) Hier wil ik het mee eindigen, want er staat nog een stapeltje leerwerk op me te wachten. Maar, verwacht binnenkort weer een paar JLA hoofdstukken. Zie maar wat er gaat gebeuren. En ik heb met mezelf afgesproken de hoofdstukken wat langer te maken! Hoe gaat het met jullie allemaal daar? Ook druk weer met school bezig en hebben jullie ook wat vertraging in jullie verhalen gevonden?

- With love, Kayleigh.

Reageer (2)

  • Ragnarok

    Gaaf dat je een boek gaat schrijven =3.
    Ik ben er ook ooit mee begonnen. Maar ik had geen izn meer. xD. Maar als het af is.. Dan wil ik het graag lezen =3. IK BEN EEN LEES aholic. :p

    1 decennium geleden
  • Fennec

    ja ik heb het ook best druk, ik kan nu meestal alleen in het weekend van 1 verhaal 1 hoofdstukje schrijven maar meer ook niet.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen