"This is your fault."
• • •

Na een maand Bourne te hebben gehad (en jongens ik heb er echt van genoten), kom ik aanzetten met een nieuwe username: Dunbar. Nu voor iedereen die nu denkt: What tha fuck?! Do not panic, I am gonna explain it. Voor degenen die dachten dat ik een andere ging nemen: die is nog even opgeschort, deze mag niet onder mijn neus weggehaald worden.

Liam Dunbar is een nieuw personage uit Teen Wolf een serie die ik al een tijdje volg nu. Seizoen 4 is net gestart en ik vind Liam al helemaal geweldig! Hij wordt gespeeld door Dylan Sprayberry (vertolkte ook de jonge superman in Man of Steel en voor de oplettende Glee kijkers: bekijk de jongere versie van Cooper Anderson nog eens goed). Nu kwam ik er gisteren achter: hij is jarig op dezelfde dag als mij en van hetzelfde jaar, nu voel ik me awesome ik heb een birthdaybuddy uit Teen Wolf :Y).

Anyway, wat denken jullie ervan? Zijn jullie ook al eens een keer verrast geweest om iets waar je plots op uitkwam?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen