Hoi hoi,

Tja, ik moet toch ook maar een keer een blog schrijven op Quizlet denk ik. Ik zal me eerst eventjes voorstellen!

Ik ben Jytte (goh). Ik ben 16 jaar oud en gek op paarden, met name Sjaak. Ik heb Attention Deficit Hyperactivity Disorder, oftewel bekend als ADHD. Je merkt hier eigenlijk niks van, want ik heb het vooral in mijn hoofd. Ik ben een onzekere meid met weinig zelfvertrouwen (maar dan echt heel weinig). Ik ben sinds een korte tijd een blogger. Later hier meer over.

Ik ben een designer (al noem ik mezelf niet graag zo). Dit houdt in dat ik digitaal 'kunst' maak. Tekeningen etc. kun je hier vinden.

Ik rij sinds ik 7 was, dus dat is bijna 9 jaar. Zolang ik me kan herinneren ben ik gek op paarden. Ik spendeer mijn zak- en kleedgeld eraan. Ik heb zelf helaas geen eigen paard of verzorgpaard. Ik woon in de Randstad, dus reken maar dat hier nauwelijks ruimte is voor een paard. Als ik iets vind, dan is het vaak weer te ver weg en dan houd het op.

Ik heb dus een blog. Deze is over Sjaak. Aangezien eigenlijk niemand echt geïnteresseerd is in mijn verhalen over hem, dus daarom een blog. Ik vind het leuk om te doen, vooral omdat ik dan toch met Sjaakie bezig ben. Klik hier voor mijn blog! Mochten jullie nog ideetjes hebben wat ik kan veranderen, laat het me weten!

Voor nu sluit ik deze blog af en ga ik weer verder leren >.< Bedankt voor het lezen!

x

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen