Hoi allemaal, jullie vragen je vast af wie ik ben, en dat wil ik jullie graag vertellen.
Ik ben Senna en ik ben elf jaar oud. Ik ben een jongen en hou van lezen, fietsen, naar buiten gaan en wandelen. Ik begin deze blog omdat ik het gewoon leuk vindt!

Vandaag is echt een RAMPDAG! Het begon nog wel leuk, mijn tante woont heel ver weg en ik heb haar gesproken. Maar daarna, oh, ik zou er liever niet over praten.
In principe is er niks ergs gebeurd, alleen ik verveel me!!!
Het is nu 15:44 uur (kwart voor vier) en het voelt alsof er honderd jaar tussen vanmorgen en nu zat. En daarom ben ik deze blog maar begonnen.
Mijn schrijf talenten zijn geloof ik niet zo heel goed, maar ik geloof ook niet dat ik rampzalig ben.
Ik zal het misschien nog updaten vandaag. Als ik nog iets meemaak, maar laat a.u.b. een reactie achter (kudo's en abo's zijn altijd fijn maar een reactie heb ik het liefst) of e et goed vond of niet. En of ik zal doorgaan of niet.
BYE!!!

(Update 15:48, tien voor vier)

Ik geloof dat het bij blogs hits zijn in plaats van kudo's. En ik weet ook niet zeker of abo's wel kunnen bij blogs. Nou ja, als het kan zou ik het heel erg fijn vinden.

(Update 17:26, vijf voor half zes)

OOOOOOHHHHHHH NEEEEEEE! Ik realiseer me net dat ik vanaf morgen weer naar school moet. Ik vind school heel leuk maar nu heb ik minder tijd om in te komen met het schrijven enzo. En ik realiseer me ook nog net dat ik op het begin van de vakantie huiswerk had gemaakt maar dat ik de laatste opdracht ha overgeslagen omdat er een leuke film kwam. En nu moet ik die dus nog gaan maken.
OOOOH NEEEEE!

(Update 20:06, zes over acht)

Nogmaals OH NEEEEEE!
Nu ben ik alsnog mijn huiswerk vergeten. Nou ja, ik doe het morgen wel want het hoeft pas Dinsdag af te zijn. Dit was het voor vandaag dus nogmaals, als je wilt, zou het fijn zijn als je reageert, hit (ofzoiets) en abboneert. Doei!!!

Reageer (1)

  • BlogBlogBlogger

    De eerste dag van mijn Blog! Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen