(16:10, tien over vier)

Hoi allemaal,
Ik heb nog geen negatieve reacties gekregen dus ik schrijf lekker door. Helaas heb ik geen enkele reactie gekregen dus als je dit leest laat dan alsjeblieft een reactie achter wat je ervan vindt.
Ik kom net terug van school en heb alweer huiswerk opgekregen *zucht*
Ik heb trouwens ook besloten om voortaan deze blog 's avonds online te zetten. Als ik klaar ben met schrijven.
Zo is er geen verwarring als ik om vijf uur update terwijl jullie het al om vier uur hebben gelezen.
Ik zal straks nog updaten maar ik moet nu huiswerk gaan maken. *zucht*

(Update 17:04, vijf over vijf)

Hehe, eindelijk klaar.
Ik wilde eigenlijk gelijk weer een stukje schrijven maar mijn kleine zusje DWONG me gewoon om schooltje met haar te doen.
Voor de duidelijkheid, ik heb een klein broertje van 4 (maar toevallig wordt ie morgen vijf) een zusje van zes, een zus van 12 en een zus van 15.
Mijn broertje is morgen dus jarig maar mijn nichtje ook. Haar verjaardag vieren we morgen en zijn verjaardag wordt en halloween feestje. (Die wordt Vrijdag gevierd) mijn ipod is nu bijna leeg en mijn broertje houdt de computer bezet dus ik stop met schrijven. Tot straks!

(Update 18:10, tien over zes)

Ik was net ff op de Xbox maar ben weer terug. Ik was toen straks misschien een beetje onduidelijk maar ik zal het even beter zeggenIk ga voortaan elke dag bloggen, ik schrijf telkens stukjes zoals deze en zet ze 's avonds online. Dan begin ik morgen weer opnieuw en zet die morgenavond dan weer online.
Ik ben ook benieuwd of jullie iets gaan doen met Halloween of niet. Dus zet dat als je wilt even in de reacties. Tot straks.

(Update 3 seconden later als net :) )

Ik zie dat ik op mijn vorige Blog al een paar hits heb. Dankjewel mensen! Ik ga deze nu online zetten en nog even lekker relaxen, dus tot morgen!

Reageer (2)

  • Aurea

    Hoe geef je een hit?

    9 jaar geleden
  • BlogBlogBlogger

    De tweede dag van mijn Blog! Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen