Veel tieners houden niet van lezen. Ze zitten liever heel de dag op Social Media en weet ik het allemaal. Wat ikzelf helemaal niet afkeur maar zelf niet fijn vind om mijn dag mee te vullen. Het lijkt voor mij net of de jeugd vergeten is dat telefoons eigenlijk zijn uitgevonden om mee te bellen en niet voor Twitter, Facebook, Snapchat, Instagram et cetera (haha het lijkt nu net of ik jullie moeder ben die weer eens een preek aan het houden is over onze mobile addition ;) ). Ikzelf vind het ook leuk om te Whatsappen, Twitteren (verleden tijd; wachtwoord vergeten) en te Snappen maar mijn voorkeur gaat overduidelijk uit naar lezen. Gelukkig weten met klasgenoten dat niet want dan word ik vergeleken met een oude taart.

Maar als je van lezen houdt weet je waarschijnlijk al dat lezen helemaal niet zo old fashioned is als de meeste zeggen. Het grappigste vind ik dat mijn vriend zegt dat lezen suf is maar dat hij laatst zat te roepen over Divergent. Maakt allemaal niet uit maar begrijp dan wel dat dat verfilmde BOEKEN zijn haha. (A)
Eerlijk gezegd vind ik lezen veel stoerder dan heel de dag op WhatsApp zitten te wachten tot iemand online is en reageert.

Reageer (1)

  • Laleah

    Ik hou ook heel erg van lezen, ik vind het echter zo jammer dat ik er zk weinig tijd voor heb. Meestal na een lange dag school heb ik alleen geen zin meer om mijn hersenen te activeren en ja.. dan plof ik wel even voor de buis om series te kijken. Maar in de zomervakantie kan ik uren lezen! Heerlijk is dat! Lekker aan het strand met een goed boek, niet wetend dat je keihard aan het verbranden bent xD

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen