Hallo beste lezers,

Wij van het beroemde weekblad the Quibbler (waar elke vrijdag een nieuw nummer van verschijnt) zijn bezig geweest met het thema Badeenden, waar LilyEvans_ en Evildaughter allebei het nodige mee te maken hebben gekregen. Op 29 januari 2016 is er een artikel te zien waarin LilyEvans_ samen met Arthur Weasley meneer Belby bezocht, om hem te informeren over badeenden en er eentje te verkopen.

Deze badeenden zijn echter niet meer zo dreuzelachtig als bij inkoop, ze verkleuren naar uw wens en zijn in alle vormen (snavelvormen, voetvormen, staartvormen, dus niet de diervorm, dat is standaard een eend) en maten (groot, klein, middelgroot, reusachtig...) te krijgen!

Wij willlen jullie ook kennis laten maken met dit geweldige badspeelgoed, geschikt voor iedere tovenaar, van jong tot oud. De prijzen ervan zijn 12 sickles en 3 knuts, wat in euro's ongeveer €5,33 bedraagt, en dan heeft u meteen een set van drie badeenden, in verschillende maten en vormen naar keuze! Per stuk zal de prijs 5 sickles en 1 knut bedragen, dus in een set is het wel 3 sickles goedkoper!

Wacht uw kans niet af, en bestel hier uw eigen badeendenset: Vul onderstaande gegevens in en binnenkort kunt u lekker spelen in bad! Alle gegevens waar een sterretje bij staat zijn verplicht om in te vullen, de rest mag. Wanneer u ook uw afdeling invult, kunt u een extra minuscuul badeendje krijgen in de kleuren van uw afdeling.

Voor en achternaam*:
Adres*:
Leeftijd*:
Afdeling:
Kern van je toverstok:


Ben u niet bekend met uw afdeling of toverstok kern? Bezoek Pottermore, doe de quizzen en vul het hier in! Of doe eventuele quizzen op het account van LilyEvans_

Hoeveelheid badeenden*:
Hoeveelheid set badeenden (set van 3, dus bijvoorbeeld 2 sets, dus in totaal 6)*:
Grootte van badeenden (vul dit per badeend in), keuze uit minuscuul, klein, middelklein, normaal, middelgroot, groot, reusachtig*:
Welke kleuren de badeenden moeten worden, Regenboogkleuren, strandkleuren, vrolijke kleuren, neonkleuren, of eigen ingeving*:
Overige bijzonderheden, bijvoorbeeld een extra grote snavel of een extra grote voet:


Bedankt voor het bestellen van uw badeend(en) en wij van de Quibbler Redactie wensen u alvast veel plezier!
- Milou - LilyEvans_
- Frouke - Cotton
- Amina - EvilDaughter
- Mare - Hermelien_HP

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen