Aangenaam, ik ben Jules uit Nederland. In dit blog schrijf ik over mijn ervaringen. Hoe ik dingen heb meegemaakt, beleefd en vooral gedaan. Hopelijk heb je er iets aan en anders veel leesplezier.

Intimiteit was voor mij altijd een "vies" onderwerp. Als mijn moeder begon over jongens dan deed ik zo snel als ik kon me oren dicht. "Maar Jules" zei ze dan op een hoge toon. "Je moet er een keer aan geloven". Dat was ook zo, maar nu nog niet. Ik was 13-14 en speelde voor mijn gevoel nog met poppen. Klasgenootjes gingen in het weekend wel eens 'chillen' want zo heet dat tegenwoordig. Ik niet. Wat was dat überhaupt?

Op mijn vijftiende kwam ik in een vriendinnengroep terecht met chillen en drinken, als je snapt wat ik bedoel. Het werd dus serieus. Een paar hadden al wel al eens gezoend met een jongen. Ze vertelde hoe leuk ze dit vonden. Er was een vriendin die hield van experimenteren met jongens. Zij had zat in een relatie en was alle honken al begaan. Een relatie leek me leuk maar de intimiteit schrok me af. Aan de andere kant was ik toch wel jaloers op die meiden die hadden gezoend. Ik wilde eigenlijk ook wel weten hoe dat voelde. Hoe die aandacht van een jongen voelde en die tong in mijn mond.

Ik ging op mijn kamer youtube filmpjes bekijken. Ik zocht dan op 'kissing' of 'Hoe moet je zoenen?'. Ik heb denk ik heel het internet leeg gekeken en alles kwam op het zelfde neer. Het komt goed, op dat moment voel je wat je moet doen. Ik raakte in paniek. "wat moet ik doen dan?'. Ik wist dat de wasmachine echt een no-go was, dus wat dan? In onze vriendinnengroep hadden we het er wel eens over. Ik had ze niet verteld dat ik heel youtube had leeg gekeken op de hoop dat ik een pro-zoener zou worden.

Langzamer tijd voelde ik de drang om niet meer groen te zijn steeds groter worden. Ik was een van de enigste die nog nooit had gezoend en jongens vroegen er wel eens naar. Het taboe bestond namelijk dat zoenen stoer en dapper zou zijn. Het zou je meer gewild maken bij de jongens. Ik loog er dan ook wel eens over als jongens via snapchat vroegen hoeveel mijn kisscount was. Ik zei dan: "2 jongens". Ik wilde zo graag zoenen deels omdat ik voor mijn gevoel er dan meer bij zou horen terwijl dit zo niet het geval was. Ik zat in een leuke vriendinnengroep die totaal geen druk zette op het behalen van honk 1 maar toch legde ik mezelf die druk op. Ik zou een ander mens zijn, een volwassenen.

De tijd ging voorbij en de zomervakantie was aangekomen. Met onze vriendinnengroep hadden we 'hot girl summer list' gemaakt met dingen die je kon doen voor punten. Degene die de meeste punten behaalde aan het eind van de zomervakantie kreeg een prijs. Er stonden dingen op zoals: Zat gaan 3 punten of roken 6 punten, maar er stond ook op zoenen, vingeren, pijpen en seks. Ik had nog nooit een van deze dingen gedaan, moest ik dan al me punten behalen met drinken om iets in de buurt te komen? De laatste week van de zomervakantie hadden we tentjes opgezet in een weiland. Een grote partytent, een dixie, een plastic tafel met stoelen, boxen en drank stond klaar.

Ik had me helemaal voorbereid. De eerste avond stond een foute avond op de planning. Iedereen was verkleed in hun meest foute outfits. Ik had een panter shirt aan met een net iets te kort glitter rokje (wel met een roze panty). De eerste wijntjes volgden al vlug en net zoals mijn dronkenheid. Na een paar uur was ik compleet van de wereld. Dit was voor mij ook de eerste keer dronken. Ik wist niet goed hoe ik me moest gedragen en de drang om ontgroend te worden werd alsmaar groter. Een jongen die ik al eerder had ontmoet op zijn kamperen waar het mee klikte was er ook. Hij was niet de knapste jongen van de wereld en zeker niet de gunstigste optie. De jongen was een stiefbroer van mijn vriendin die een paar jaar ouder was, maar het klikte gewoon en als het klikt. Ik had nog nooit echt een klik met een jongen buiten vriendschap, het voelde allemaal dus erg nieuw.

We liepen van de tenten weg richting de struiken. Mijn gedachtes gingen heen en weer. "Gaat het dan eindelijk gebeuren?" Ik was zo dronken dat ik het gesprek me amper kan herinderen. Voor dat ik het door had waren we aan het zoenen. Het was niks in de youtube video's, hij begon niet mijn een klein kusje maar gooide zijn tong volledig in mijn mond. Ik had spijt en rende weg, dit had niet zo moeten gebeuren. Achteraf terug gekeken heb ik geen spijt. Het was een jongen met goede bedoelingen en voor hem was het ook de eerste keer. Ons contact verwaterde en soms zie ik hem nog in mijn vriendins huis. We kletsen en lachen dan gewoon gezellig met elkaar.

Na de zoen voelde ik me totaal anders. Ik kreeg een volwassenvloed dat gierde door mijn lichaam. Ik was ontgroend, ik kon mee praten over het onderwerp en hoefde me er niet meer voor te schamen.

Wel realiseerde ik me dat zoenen niet met iedereen gepast is. Iedereen maakt wel eens fouten, ook ik, maar ik zou niemand zomaar zoenen die ik niet ken. Ik ben nu 17 en momenteel staat mijn kisscount op 8.

Als ik terug denk aan de tijd van alle youtube filmpjes wil ik mezelf een tip meegeven. Laat het gewoon gebeuren daarbij met dat ik me niet hoef te schamen voor het feit dat ik nog niet had gezoend. Iedereen heeft zijn eigen tempo.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen