8-1-2023
Hallo leuke Quizletters,

Hier op Quizlet wil ik blogs gaan schrijven over dingen die mij bezig houden. De laatste jaren ben ik steeds meer bezig met hoe ik wil leven en waarom.

Zo vind ik een gezonde lifestyle belangrijk. Niet alle gezondheidsklachten kun je voorkomen en niet aan alle gezondheidsklachten kun je iets doen, sommige daarvan gebeuren je gewoon en dan heb je pech. Gezond eten en genoeg bewegen kunnen er wel voor zorgen dat je je beter voelt op korte en lange termijn en bepaalde gezondheidsklachten misschien voorkomen.

Ook vind ik het milieu belangrijk. Hier ben ik me bewust van geworden sinds ik steeds meer nieuws ben gaan lezen in mijn volwassen leven en er sinds een aantal jaar ook steeds meer aandacht gaat naar de klimaatcrisis. Ik wil mijn steentje bijdragen door bepaalde keuzes te maken.

Mijn eigen geluksgevoel is natuurlijk ook belangrijk. Dus soms komt dit een beetje in conflict met mijn streven om een gezonde lifestyle aan te houden en/of goede dingen te doen of te laten voor het milieu. Het is elke keer de afweging en goed om bij stil te staan.

Over mijn hobby's zal ik het ook hebben. Op dit moment is dat vooral haken - al een jaar of 10 =3. De meeste mensen die actief zijn of waren op het forum, die zullen dat al weten! Sinds kort gaat mijn interesse ook uit naar handlettering en een bullet journal bijhouden. Daarmee ben ik nog helemaal bij het begin. Ik hoop dat ik daar mee bezig zal blijven!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en als jullie nog vragen hebben naar aanleiding van een van mijn blogs dan hoor ik het graag! Of als jullie tips voor mij hebben, ook leuk!

Liefs, Emma

Reageer (2)

  • Linkle

    Ben benieuwd naar je toekomstige blogs!

    1 jaar geleden
  • Schweetz

    Je moet dit vaker doen :Y)

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen