Deze blog is niet voor aandacht.. Ik wil mijn gevoel en mijn situatie even kwijt.

Deze blog gaat over mijn klachten! Sommige mensen denken dat ik me aanstel! Maar hier komt de blog.

Pijn.. Ik heb veel pijn als ik loop, maar ik sta er niet bij stil! Maar soms word het mijn teveel en slaat hij op slot, ik loop al 87 weken met dit probleem!.
Ik werd wakker met een dikke voet, en in de avond werd me been opeens dik, op vanalles getest, maar ze vonden niks! Nog steeds liep ik met pijn en kreeg ik me skinny's niet meer aan! Ik ben zelfs in een Revalidatie-centrum geweest.. Ook mocht ik gelukkig 4maart naar TH,maar daar had ik ook veel pijn!Ook heb ik zelfs in een rolstoel gezetten omdat ik haast niet kon lopen! "Ook heb ik met krukken gelopen!
Ook hebben ik vele Mri-scans achter de rug, gelukkig zijn er zulke dingen uitgevonden, maar ook kwam er niks uit, bijna elke keer liep ik wel aan het ziekehuis! Ook zeiden de artsen dat ik naar het Rijndam moest(Revalidatie-centrum).. Daar kreeg ik vanalles, maar niks helpte!
Laast was ik zelf op me eigen verjaardag door m'n knie gezakt, ik viel volop met me kin op de salontafel, hele dikke mond en alles was blauw, opeens deed het niet pijn! De volgende dag kon ik niet eten niks meer, met spoed naa het ziekehuis, niks konden ze vinde
Op een dag moest ik terug naar het Ikazia naar de Orthopeed, die ging wat onderzoeken en liet fotos maken, na de uitslag kwam er eindelijk wat uit! Ik heb een miniscus, nu krijg ik woensdag een MRI-scan om te kijken hoe erg het is, ook zal er een operatie aan vast zitten, om hem goed te krijgen! Hopelijk is daarna alles voorbij!
Maar nu ik het wel zat, dat mensen mijn pesten dat ik mank of scheef loop, ik kan daar niks aan doen! Ik heb ook een kroming in me rug!

Even een kleine update, ik weet eindelijk wat ik mankeer, na een jaar en al die weken! Ik heb een meniscus(scheur in je knie ofziets).. Er daar krijg ik nu een operatie voor, sta nu op de wachtlijst, dus nu afwachten!

Reageer (7)

  • cherytree

    :O:O sgaat sterktee !!!!

    <333333333333 ik ben dr altijd voor je egtwaar lieferd

    1 decennium geleden
  • Distraction

    Wow.. Wat erg! :/
    Het enige wat ik kan doen, is je heel veel gelúk en sterkte wensen. <3

    1 decennium geleden
  • Wunder

    :O

    sterkte meiss(flower)
    omg!pestn ze je omdat je scheef of mank loopt?das echt spr kinderachtig.iik hoopo echt dat et allemaal goed komt.(A)


    1 decennium geleden
  • xPoezeBekkie

    je steld je niet aan!!!
    ik weet hoe je je voeld enzoo
    want ik ken je namelijk al een hele tijd (A)

    1 decennium geleden
  • Theorem

    :O
    arme Jacq!
    Heel veel sterkte in het ziekenhuis!

    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen