Meisje,je betekent zoveel voor mij. Ook al heb ik je nog nooit in het echt gezien en spreek ik je niet zo heel veel. Ooh man,een leven zonder u kan ik niet meer in beelden. Het is al raar om dagen niet tegen u te praten,gewoon omdat ik het gewoon ben dat we altijd onze levensverhalen van die dag tegen elkaar vertellen. Oooh op sommige momenten mis ik je echt. En weetje, ik zal er altijd maar dan ook altijd voor u zijn. Je hebt een mooi plekje in mijn hart gekregen. Ja daar graak je nooit meer uit. Wanneer ik 'ily' tegen je zeg,dan meen ik dat ook uit het dieptse van mijn hart. Ooit gaan we elkaar zien,want als dat niet gebeurd...dan ga ik gewoon dood! Ik zie je zot graag lieve nousz(l)

Reageer (1)

  • Confession

    Lieve joyce,
    eigenlijk had ik dit berichtje wel een paar keer eerder gelezen. Maar ik wist nooit wat ik neer moest zetten, dus nu vondt ik toch dat het maar eens tijd was om er op te reageren.
    Ten eerste ben ik heel erg vereerd dat je speciaal voor mij een blog maakt en dat je er ook nog eens zulke lieve dingen in zet. Dat waardeer ik echt. Natuurlijk mis ik jou ook als ik daar weer in die rot kliniek zit, maar ja daar komen we wel door heen. Want uiteindelijk kunnen wij elkaar daar door eens een keer zien ^^ xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen