Nicol~Bo~Rose~Renee~Merel

Ik heb het nooit veel laten merken en dan vooral niet in tekstjes zoals deze. Iedereen lijkt wel van die mooie vriendschapstekstjes te kunnen schrijven, maar ik heb er echt moeilijkheden mee. Ik kan eigenlijk nooit echt verder komen dan; ik zie jullie graag, ik wil jullie nooit kwijt. Gewoon omdat ik in géén woorden kan beschrijven, wat jullie meisjes voor me betekenen. Maar ik ben tot het besluit gekomen, dat het misschien toch wel is eindelijk tijd word dat ik een poging tot doe, ook al zal het op hetzelfde neer komen als altijd…
Maar na die lange tijd, na die aantal jaren dat voorbij zijn gevlogen. Dat er naar mijn weten al meer zijn als dat ik denk, gaan jullie elke dag meer en meer voor me betekenen. En dat komt door het feit dat we niet altijd even veel met elkaar praten, daarom dat ik het speciaal vind. Dat ik toch zo hard om jullie kan geven. Ik ben ook niet echt een persoon dat goed is in het te laten weten, wanneer iemand veel voor me beteken. En ik weet, dat dit tekstje op niet veel meer zal slagen en het anders zal uitdraaien als hoe ik het in mijn hoofd had, maar het komt nog wel steeds uit mijn hart.
Als ik erbij na denk, hebben we al meer mee gemaakt als dat we denken. We hebben samen slechte tijden gehad hier op Q. maar we hebben er zeker en vast ook wel goede gehad. Waardoor ik nog steeds niet zonder jullie kan. Jullie zijn speciaal en dit is mijn manier om het te laten weten…om het langer te zeggen dan alleen de woorden ‘iloveyou’, ook al zijn die zelfs nog niet krachtig genoeg.
Ik wil alvast sorry zeggen, voor de tijden dat ik er niet voor jullie ben geweest, dat ik jullie niet altijd heb gesteund. Maar ik wil dat jullie weten, dat ik het wel zal doen in de tijden dat zullen komen. Omdat ik na alles, jullie nog steeds wil ontmoeten. Omdat wij de personen, dat vanaf het begin, eigenlijk nog steeds samen zijn, terwijl we aan vele ‘goodbye’ hebben moeten zeggen.
En om het af te ronden doe ik wat ik altijd doe; ik zie jullie doodgraag en wil jullie voor niets van de wereld kwijt, wil jullie voor niets van de wereld inwisselen. Never forget that!
Loves, Joyce <3

Reageer (7)

  • Tyche

    <3.

    1 decennium geleden
  • KIGH

    Allerliefste Joyce,
    ik ben geen schrijfster of dichter maar ik ga proberen alles zo mooi mogelijk te verwoorden.
    Wat jij daar zojuist hebt verteld is werkelijk prachtig, we spreken elkaar dan wel niet veel. Maar we zijn toch zo close, vroeger en ik ben zeker nu nog steeds kon niemand ons breken. Wij kennen elkaar al zolang, al van het begin af aan. Wij hebben vroeger zoveel dingen mee gemaakt en die zullen me altijd bij blijven ik kan me alles nog zo goed herinneren. Jij bent een aardig, betrouwbaar, gezellig, lief en mooi meisje zowel van binnen als van buiten. Jij bent heel speciaal en je moet nooit veranderen voor iemand! Jij bent geweldig zoals je bent omdat je altijd voor me klaarstaat en me nooit hebt laten vallen!

    Ik wil even zeggen dat ik altijd voor je klaarsta wat dan ook! En dat ik van je houd, en dat meen ik uit de grond van mijn hart. Ik kan niet zonder je.
    Tegen veel vriendschappen en mensen hebben we vaarwel moeten zeggen en ik weet zeker dat ik tegen jou nog eens 'hallo' ga zeggen en dan niet via een computer.

    I love you more than words can say, you're the star in my sky! Forever and ever <3
    x

    1 decennium geleden
  • KIGH

    Allerallerallerliefste Joyce <3
    Je krijgt zodra mijn computer weer gemaakt is een langer bericht maar ik wil dat je weet dat ik van je houd met heel mijn hart <3
    Al praten we weinig, vroeger waren we niet te scheiden en ik weet zeker nu nog steeds niet!

    i love you <3

    x

    1 decennium geleden
  • Armin

    <3
    Serieus, ik ben ook altijd zo slecht in van die lieve teksten. We spreken elkaar niet veel nee, maar toch hou ik nog van je. Je bent echt dierbaar voor me. Ik zou je never nooit meer kwijt willen. Je zult altijd in mijn hart blijven, no matter what. Lieve Joyce, binnenkort ga ik je dan eindelijk zien :3 I just can't wait till the moment is finally there.
    Ik zal er altijd voor je zijn, ik zal je altijd steunen. En ik zal voor altijd van je blijven houden <3

    1 decennium geleden
  • Fighter

    Joyce,

    Ik weet niet hoe ik goed kan uitleggen hoe belangrijk je voor me bent. Je bent een schat van een mens, een vechter en vooral een goede vriendin. Ik kan met je lachen, huilen, maar vooral ook praten. Je bent bijzonder en geweldig en ik geef zo ontzettend veel om je <33

    Veel mensen zeggen 'Ik hou van je' zonder de echte betekenis te weten, zonder echt lief te hebben. Maar Joyce ik hou echt heel veel van jou <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen