Dus, vandaag was op de één of andere bizarre manier geweldig. Ik was supermoe (kheb et gevoel dat ik de laatste tyd altyd moe én hyperactief ben op hetzelfde moment), en dus ja, hyperactief.
Ik heb superpunten voor schyfopdrachten van Nederlands. Streef Streef. Ik vraag my af waarom LizaayTOXIC op de bank is gaan staan, maar ik weet dat wy, hypermensjes, impulsief zyn :3 en ik ook vaak op myn stoel ga staan tydens de leswisseling, zoals die ene keer toen Jeff en Dries zich gingen outen tydens Frerard, weet je nog, Lizz?
Good old days :3
Ik heb eigenlyk niets nuttigs gedaan. Ik doe nooit iets nuttigs.
En daar ben ik trots op *nerdiebril*
Ooohja. Lucas (jaa, de Lucas Van vlierberghe, die meedeed in Move Like Micheal Jackson, dii zit in myn klas :3) zei vandaag:
'Goh, Margot, zij is zo schattig. Haar gezicht lykt opdat van een pasgeboren hamster.'
Dus nu een vraag aan jullie allen (uhmuhm, aan jou, dus, want waarschynlyk is Liz de enige lezer): Hoe ziet het gezicht van een pasgeboren hamster eruit? Want ik stel me een slymerig, knalroze, wroetelend dier voor.
Ik heb een dwerghamster, genaamd Foef (ja, naar Vagina °_°). En een kat, en een vijver met vissen, maar myn mooiste vis is dood.
:(
*snif*
AmazingPhil is cuteness.
'If we were all in this room at the same time, we would probably die. Yippay!'

Ik heb een favoriete acteur. IK ben zo trots ^^ *proudnessface*. Ik denk dat hy redelyk bekend is, alhoewel ik er vry ver naast kan zitten aangezien ik niet zo ver wat acteurs betreft. Het is dus Jake Gyllenhaal, die Donnie Darko speelt in myn lievelingsfilm (Donnie Darko), en ook één van de twee homo's in brokeback mountain, een film die my op zevenjarige leeftyd heeft geschokeerd.
Yippay!

xoxo
ikziejulliegraag :3

Song: She Had The World In Her Hands, Panic! At the Disco

Mood: HYPARRR omda Lizz online is

Word: HIGH FIVES ALL AROUND!

Reageer (1)

  • MabelQueens

    haha!!
    omg!!! Dries und Jeffsel :)
    they where cute! °_°
    ben een nieuw drama verhaal begonnen, en ik ga het misschien ergens hier droppen, dunno yet. :)
    maarjaa, lees men blogje dan strakjes maar fzoo...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen