There's nothing wrong with me, this is how i'm supposed to be.
God, ik haat vandaag, Annelies is niet online, ik ben m'n gsm voor een weeeeeeeek kwijt, ik heb wééral niets nuttigs gedaan en ik... uhm... Nee, dat is het. Of toch; mijn skullcandy is nog altijd min of meer kapot (ik kan natuurlijk wel nog luisteren enzo, maar dat ene oor hangt eruit. Anyway; moest je weten hoé je zoiets repareert, tell me please! Goh, ik ben naar mijn Meme geweest (moeder van mijn moeder), en heb Alice In Wonderland gezien (in het o zo hatelijke nederlands). Mijn zus heeft in de auto gehuild omdat ik Blink 182 opzette en mijn moeder heeft (uiteindelijk) mijn mp4-kabeltje uit de autoradio getrokken zodat ik de rest van de rit onbeschrijfelijk prikkelbaar was. Blink 182 zet je niet zomaar uit!
En ik mis Annelies, ik weet niet waarom ze niet online is maar ik VERVEEL mij nu dood, en ik kan haar geen sms sturen omdat mijn gsm weg is >< GOD I'M SOCIALLY DISTURBED. (huil) Sommige mensen hun engels is echt lachen ^^
*giggle*
Mijn moeder heeft mij ingeschreven voor Judo-kamp deze paasvakantie, en ik haat Judo, en sport in het algemeen. En weet je wat ik nog meer haat? Mensen die op sportkamp gaan. Elk jaar weer van die brave eikels die met plezier naar da centrum gaan.
Vorig jaar deed ik Duikkamp; en ik zei de eerste dag:
'Hm, wie van jullie is hier door zijn ouders gedumpt, just like me?' - En zij die instemmend mompelden werden mijn Friendjes :] Dat waren er dus maar 3, en alledrie jongens, maar jammer genoeg waren ze vrij lelijk. En eigenlijk ook vrij saai. Maar ze waren 'aangenaam gezelschap'. Misschien dat ik gewoon moet ontsnappen?

Song: Love Is Murder, Drop Dead, Gorgeous

Mood: SUPERANGRY

Word: VAL DOOD GVD ><

xoxo
Why does no one read my blogs =(?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen