Je kent het vast wel,
Twitter,Tweets,Twitteren,Twittergekte,Twitterverslaving,Twitterfreakness.
Nou ik heb het ook ontdekt, en eerst was ik best anti-twitter. Als ik dat dan ook vertelde aan kennisen,vrienden en in het algemeen dan keken menig mensen mij raar aan. 'Maar Twitter is toch harstikke leuk?!' en 'Kan jij leven zonder Twitter?' of 'Nouja, probeer het eens, het is best handig, voor sommige dingen' kreeg ik menigmaal naar mijn hoofd geslingert. En natuurlijk was ik te koppig om een keertje te Twitteren. Maar owké, half jaartje geleden heb ik een Twitteraccount aangemaakt, met het kopje "Ik doe er toch niks mee" en dat klopte. Ik heb vanaf 22 september 2009, toen ik mijn account aanmaakte, tot vandaag 13 mei 2010 niks mee gedaan. Maar owkee, ik zit nu z'n halve dag achter de computer om te leren voor mijn examens, maar ik moet toegeven Twitter is handig,leuk en best grappig. De Tweets, de berichtjes op twitter, die je binnen krijgt kunnen van beroemde nederlanders,vrienden,van iemand anders over de wereld,je idool zijn. Natuurlijk zullen ze niet zo snel jouw tweets lezen maar dat maakt niet uit. Het is altijd leuk om te weten dat Mick JAgger baalde dat een vriend niet kwam opgaden omdat hij koekjes had gebakken. Of het waar is, weet ik natuurlijk niet. Maar ik ben dus ook aan het Twitteren, al kan je volgens mij niet zeggen dat je na een halve dag al 'Twittert'.

Veel mensen moeten ook serieus echt hard nadenken voordat ze gaan twitteren, van Wat ga ik nu eigenlijk schrijven. En dat is wat mensen doen hé, ik denk ik ook wel, als we even niks nuttigs te vertellen hebben zeggen we maar : Jammie, ik ga zo een spersibonenschotel eten, die speciale van me moeder. Of Twitter is net zoals Sinterklaas, niemand doet eraan. Natuurlijk is dat misschien grappig of vreselijk sarcastisch bedoelt. Maar is het nou zo nodig om de hele sociale samenleving te laten weten dat je vanavond de spersiebonenschotel van je moeder gaat eten?
Kijk af en toe z'n berichtje tussen door, kan, dat is leuk. Maar om na om de halve minuut z'n tweet te versturen vind ik een beetje te veel van het goede. Zo heb je trouwens ook geen privacy meer.

Wil je mij volgen op Twitter? Waar ik vast ook, zonder dat ik het merk, stomme tweets plaats.

www.twitter.com/Kimmmberlly

Dikke kus.
XXxxKimm.berly

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen