Je voelt je suf, verdrietig, je hebt een hekel aan het weer, het regent, je voelt je een muurbloempje, je bent gedumpt door je vriendje,, jij hebt je vriendje gedumpt (of vriendinnetje) En je wilt weer is wat anders. Je hele garderobe vervangen? Nouja, als je een geldboom in je tuin heb dan kan dat. Maar de meeste kiezen toch gewoon voor een dagje shoppen, iets geks doen met je vriendinnen of een nieuw Kapsel.

Net zoals ik, gistere heb ik een nieuw kapsel genomen. Ik ben bekend met mijn haar zelf verven dus dat heb ik gedaan, en toen dacht ik over mijn altijd warrige, leuke, half lang kimmsel haar. Laat ik eens naar de kapper gaan, misschien kom ik wel met een heel ander kapsel thuis. En nee, ik ben niet naar de kapper gegaan omdat ik me een muurbloempje of 1 van die bovenste redenen heb. Maar gewoon weer es wat anders, ik ben vaak van de rare kapsels, dus nu ook ;)
Maar ik kwam dus de kapper uit gestapt, met kort, leuk, haar. En Paars. En ik voelde me helemaal leuk, nieuw en vet vrolijk.
Hoe komt dat?
Hoe komt dat je je totaal anders voelt als je een nieuw kapsel heb.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen