Spontaan begin ik te glimlachen. De macho guy grijnst en klopt naast zich op het bankje. Ik kijk op zij, naar Rosa die mij verbaasd aan kijkt. Ik laat me naast hem op het bankje zakken en stel mezelf en Rosa voor.
'Ik ben Ty.' Zegt de jongen met zwart haar. 'Ohja dit is David.' Hij steekt even zijn hand op en glimlacht lief. Het oogcontact duurt niet lang want Ty gaat schuin zitten en vraagt of we wat willen drinken. Ik knik dankbaar en zeg dat ik een Fanta wil.
'Doe mij maar een cola.' Zegt Rosa. Ze knippert met haar wimpers en draait een plukje haar om haar vinger. Even kijk ik verbaasd naar haar maar dan trekt Ty me aan mijn hand omhoog. Ik kijk hem fronsend aan. 'Wil je niet even mee? Dat is toch juist gezellig.' Dat laatste verluistert hij. Ik krijg het er een beetje warm van. 'Jawel hoor!' Eerst lopen we over een smal paadje naar een wat breder pad. Op het breedde pad legt Ty een arm op me schouders. Ik kijk hem even aan. Hij kijkt lief terug, wat een schatje. Even later stappen we het restaurantje binnen. Ty's arm ligt nog steeds op mijn schouder. Bij de bar laat hij zijn arm zakken, langs mijn kont, en legt zijn armen dan op de rand van een bar kruk. 'Excusa?' Er komt een barvrouw aangelopen. Ze kletsen wat in het Italiaans en dan geeft ze ons een rond dienblad met daarop twee fanta's, een cola en een biertje. Ik pak het dienblad aan en wil me omdraaien maar Ty pakt het dienblad aan en zegt: 'Laat mij maar beauty.'
Ik bloos en geef het dienblad aan hem. Wat een gentleman. Hij blijft bij de deur staan en laat mij voorgaan. Als we bij het bankje aankomen zie ik Rosa gebogen zitten. Haar kin leunend op haar hand. Als ze ons ziet aankomen gaat ze rechtop zitten en pakt dankbaar haar koude glas aan.

Reageer (1)

  • tequilaxash

    Ik vind het echt een leuke story! :) snel verder! :) ABO :)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen