Foto bij Griep?

Caius glimlachtte vals. ‘Rustig maar. Laat me die Bella eens zien...’ Hij draaide zich om naar Alec. ‘En jij Alec, ik voer hier het woord.’ Alec hief zijn hoofd op en knikte kort. Caius glimlachtte nog eens. ‘Mooi zo, laat ons Bella eens gaan bekijken...’ Ik slikte en leidde hen naar boven, naar de kamer waar Bella nu lag. Ze sliep en er parelden zweetdruppeltjes op haar voorhoofd. Ze ademde zwaar en woelde af en toe. Ik hoopte maar dat het echt op griep leek. Caius draaide zich terug om naar mij nadat hij ruim 2 minuten naar Bella had gekeken.
Hij leek teleurgesteld. ‘Het lijkt in orde te zijn...’ Mijmerde hij. ‘Maar ik raad toch aan om haar zodra ze beter is te veranderen, want hoe minder Edward risico’s wil nemen, des te meer risico’s ik wil nemen.’ Hij knipte met 2 vingers. ‘Jane! Ga je gang lieverd!’ Jane glimlachtte en kwam wat dichterbij terwijl ze zonder oogcontact te verbreken naar Bella keek. Met de seconde bleek ze wanhopiger te worden.
Caius kuchte even. ‘Het is ok Jane, je kunt gaan!’ Jane stampte gefrustreerd met een voet op het tapijt en ging terug weg. Caius knikte in zichzelf. ‘Jane, wacht even!’ Jane bleef staan en kwam vlak naast Caius staan. Hij fluisterde iets in haar oor waarop Jane grijnsde en knikte. Ze liep gracieus terug naar beneden en ik vroeg me af wat Caius tegen haar had gezegd. Niet veel goeds volgens mij. Caius keek nog een laatste keer naar Bella en zuchtte toen. ‘Sorry dat wij je kwamen storen. Ik vrees dat het tijd is om terug naar Italië te gaan!’ Maar ik zijn ogen zag ik een boosaardige flikkering. ‘Stop! Aaaah!’ Ik schrok van het gegil beneden en wist meteen wat Caius gezegd had. In 2 seconden was ik beneden en zag tot mijn grote afgrijzen hoe Jane met een grote valse glimlach op haar gezicht naar Kimmy keek die lag te spartelen op de grond.
Ik aarzelde geen seconde en wierp mezelf op Jane die viel en onmiddellijk stopte het gegil. Kimmy sprong verward recht en keek geschrokken hoe Alec me van Jane trok en tegen de muur smeet.



Reactiesss?(flower)

Reageer (8)

  • Recidivism

    wow wat is jane's gave moet de 2e film nog zien maar col verhaal!

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    :OxD
    Verder

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    VERDER <33
    -x

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    ogosh,
    snel verder

    1 decennium geleden
  • MissHaleX3

    wow cool! Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen