Foto bij Choice 152

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (51)

  • Summerday

    DUMDUMDUUUMM...Ik schreeuw door het stille huis. Juul? Ben me daar? Geen antwoord, vreemd. Ik loop de keuken in maar niemand is er. Snel ren in naar de woonkamer. Hier is ze ook al niet! Ze hoort gewoon thuis te zitten. Ze belde me nog net dat ze me miste en dat ze zei dat ik naar huis moest komen om haar gezelschap te houden. Ik heb voor haar nota bene een hele belangrijke klant laten vallen. Boven! Ja ze moet boven zijn. Ik vlieg zowat de trap op. Geluid! Ja geluid! Hier is ze. Het geluid wordt harder en ik loop richting de deur. Het geluid is nu heel goed te horen. Gekreun. Ze zou toch niet...? Nee, Aaron niet zo gek denken. Ze houdt van je! Ik open de deur en zie Louis op mijn verloofde liggen. Ze straalt helemaal en Louis kreunt niet normaal hard. Snel ren ik weg. In mijn bed! In mijn huis! Met mijn Juul...
    Juul&Lou leven nog lang en gelukkig The End!!


    Optie 2!! Whahahahahaha ik hooo ZOOOOOOOO dat dat gebeurt. Die zien we nooit meer te-rug whahaha Doe Aaron :D

    1 decennium geleden
  • AshHisBandana

    Ow de ring is vast bij Louis :O

    1 decennium geleden
  • xxNiall1Dxx

    Oh my Payne... Het is al dom wat je gedaan hebt, maar nu je ook dit ?
    Snel verderr !

    1 decennium geleden
  • louisfavo

    Ahhh. Ben net na 2 weken lezen klaar en dan bij een cliffhanger? Wat gemeen! *maakt pruillipje die jij net als wij niet kunt weerstaan* wel snel weer verder ;)
    Zeker weer abo bij!

    1 decennium geleden
  • smileforyou

    verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen