Foto bij We're save

Ik krabbelde recht en slikte toen ik zag hoe Jane woedend naar me keek. Ze leek wel vuur te spuwen. Ze ontblootte haar tanden en gromde. Het was een diep rommelend geluid dat recht uit haar buik leek te komen. ‘Jane, Alec!’ De stem van Caius sneed als een mes door me heen. Hij kwam traag de trap afgelopen.
Hij glimlachtte. ‘Goed werk Jane, en jij Alec, had ik gezegd dat er geweld gebruikt mocht worden?’ Alec keek strak naar de grond en schudde zachtjes zijn hoofd. Caius snoof. ‘Ik zal Aro over dit alles vertellen. Het is tijd om te gaan!’ Hij zwaaide met zijn mantel en liep naar de deur. Jane gromde nog een keer liep Caius achterna, net als haar broer.
Ik liep vlug naar Kimmy. ‘Alles ok?’ Vroeg ik. Kimmy knikte. Ik zuchtte. ‘Phioew... Dat liep maar net goed af...’ Toen schrok ik op. ‘Caius was alleen bij Bella toen ik naar beneden kwam!’ Kimmy slikte. ‘Oh – oh...’ Ik draaide me met een ruk om en liep in 10 passen naar de kamer waar Bella lach. Ik glimlachtte opgelucht toen ik zag dat ze normaal ademhaalde. Maar toen beet ik op mijn lip toen ik zag dat haar hand in een hele rare pose lag.
Ik vloekte haalde vlug verband en een spalk. Kimmy kwam de kamer binnen terwijl ik druk in de weer was om Bella haar hand te spalken. ‘En?’ Vroeg ze onzeker. Ik bleef verder werken terwijl ik antwoordde. ‘Alleen een gebroken pols, een waarschuwing waarschijnlijk. Het had erger kunnen zijn...’ Kimmy knikte. ‘We hebben geluk gehad. Plots hoorde ik de deur beneden met een klap openvliegen. ‘Jenna! Kimmy!’ Hoorde ik Emmet schreeuwen. Ik schrok en liep naar beneden. Emmet keek wild rond met Rosalie en Alice achter zich.
‘Jenna!’ Zuchtte hij opgelucht toen hij me zag. ‘Is Kimmy ok?’ Ik knikte. Alice duwde Emmet opzij. ‘En Bella? Is ze...’ Ik slikte. ‘Rustig maar Alice, ze heeft alleen maar een gebroken pols - die ik al heb gespalkt!’
Alice zuchtte ook opgelucht. ‘gelukkig, dit had echt veel slechter kunnen aflopen. Dit alles was mijn schuld. Ik had beter in de toekomst van de Volturi moeten kijken! Dan hadden wij er kunnen zijn!’ Ik schudde mijn hoofd. ‘Ze hebben het slim gespeeld Alice, maar alles is in orde! Het is gebeurd, en ook goed afgelopen!’ Alice knikte. ‘Ik en Rose zijn direct gekomen nadat ik jullie had gebeld. Emmet kwam met ons mee voor het geval dat de Volturi er nog zou zijn.’

Reageer (7)

  • ariya

    I like it!!
    X

    1 decennium geleden
  • SuperLouby

    ze heeft alleen MAAR een gebroken pols .

    hahaha

    Snel verder xD:)

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    like it;D
    snel verder_O_

    1 decennium geleden
  • Sucrose

    Snel verder :D
    btw, mooie foto :D
    -x

    1 decennium geleden
  • Jacksessed

    Jah verder jij :P

    (H)U

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen