'Goodmorning!' Roep ik vrolijk als ik de trap afloop. 'Zo, jij bent vrolijk,' zegt mijn moeder verbaasd. al neuriend smeer ik een broodje en loop daarna naar buiten. Gisteracond gingen Rosa en ik nog naar haar huisje en dronken daarn een kopje thee. we hadden heel lang gekletst en ik ging uiteindelijk om kwart over 1 naar mijn huisje.
ik ga met mijn broodje op het stenen bankje zitten en geniet van het uitzicht. als ik mijn broodje op heb, loop ik naar binnen om te kijken hoe laat het is. 11 uur al. Ik besluit alvast mijn bikini aan te doen. Daar overheen trek ik een kort spijkerbroekje. Ik haal uit mijn koffer een zwemhanddoek en sla die over me schouder. Ik smeer me in met zonnebrand en ga op weg naar Rosa. Onderweg kom ik David tegen. Hij zit op een stenen muurtje en staart voor zich uit.Als hij mij ziet verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Ik ga naast hem zitten en vraag. 'hey, ga je mee zwemmen?' Hij lacht met zijn spierwitte tanden naar me en knikt. 'Even mijn handdoek pakken, ben zo terug.' 'Is goed!' Niet veel later komt hij terug. 'Waar is het huisje van Rosa?' vraagt hij. 'Eh G35.' 'Oke.' Zwijgend lopen we er naar toe. ik klop op de deur en Rosa doet open. ze omhelst me en zegt dat ze haar zwemspullen gaat palen. Ik lach want ik had niet eens wat gezegd. Even later komen we aan bij het zwembad. David trekt zijn shirt uit en even kijk ik hem met open mond aan. Onder dat shirt zit dus een six-pack. Ik zie dat David bloost omdat ik zolang naar hem staar. ik trek mijn spijkerbroekje uit en duik in het koele water. Als ik boven kom zie ik dat David een achteruit salto doet. Ik zwem naar hem toe en fluister: Zullen we Rosa er in gooien?'
Hij grijnst en knikt. Rosa is ondertussen op een ligstoel gaan liggen om te zonnen. Davd trekt zich op aan de zwembad rand en ik kijk verbaasd naar zijn gespierde rug. David loopt zachtjes opp Rosa af en als hij dicht bij is slaakt Rosa ee zacht gil en trekt haar knieen op. David maakt daar gebruik van en schuift zijn arm onder haar knieholtes en de ander onder haar hoofd. Hij tilt haar zonder moeite op en gooit haar in het water. David en ik gaan helemaal stuk als Rosa proestend boven komt en ons een boze blik probeert te geven.

Reageer (1)

  • tequilaxash

    Superr! :) snel verder! :) xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen