Foto bij ~Hoofdstuk 2~

Ik ben echt in een schrijfbui vandaag, heb opeens ontzettend veel inspiratie!
Dus daarom voor mijn lieve, trouwe abo's weer een nieuw stukje :)
Veel plezier met lezen!

’s Avonds gingen we pizza eten in de stad. We hadden de hele middag gekletst over van alles en nog wat, we hadden elkaar ook best een lange tijd niet meer gesproken. Ik begon langzaam helemaal te vergeten waarom ik nou naar Femke toe was gekomen. En dat was heerlijk, ik kon helemaal mezelf zijn en echt vrolijk zijn. Meestal deed ik gewoon alsof ik vrolijk was zodat mensen geen vragen gingen stellen of me vreemd zouden vinden. Samen besloten we om ’s avonds in de stad te gaan eten, we hadden allebei geen zin om te koken en dan konden we na het eten nog eventueel winkelen of een terrasje pakken.
Na het eten liepen we een beetje rond in de stad, opzoek naar leuke winkels. We waren al een paar kledingwinkels binnengelopen, maar hadden nog niet kunnen slagen. Opeens sleurde Femke me mee een winkel in met harde muziek. Ik vond het eigenlijk helemaal niks, maar om Femke een plezier te doen ging ik mee. Ik keek een beetje rond, maar ik zag vooral kleren die veel te sexy en te fel waren, niet echt mijn stijl. Maar Femke pakte het ene na het andere shirtje, hield het voor zich en vroeg naar mijn mening. Ik zei steeds eerlijk wat ik er van vond, maar dan meer van ‘Ik zou het nooit aan doen, maar jou zou het misschien wel heel goed staan!’. Op deze manier zou ik haar ook niet kwetsen.
We stonden een beetje tussen de rekken met jurkjes te snuffelen totdat Femke opeens met een donkerblauw, kort, strapless jurkje aan kwam zetten.
“Wauw, mooie kleur!” Zei ik.
“Ja, vond ik ook al! Trek eens aan?”
“Wat, ik?” Vroeg ik.
“Ja, natuurlijk. Dit zal je ontzettend goed staan!” Femke stond daar helemaal te glunderen dat ze iets voor me gevonden had. En ze was er echt van overtuigd dat dit iets voor mij zou zijn. Ik wilde haar niet kwetsen dus ik knikte.
“Oké, omdat jij het bent.” Glimlachte ik. We liepen samen opzoek naar de kleedhokjes, ik alleen met het jurkje, Femke met een stuk of zeven hangertjes met shirtjes en twee jurkjes.
Ik stond in het pashokje me om te kleden toen Femke opeens mijn hokje binnen kwam lopen.
“De andere hokjes zitten allemaal vol, dus ik denk ik ga bij jou erbij. Vind je toch niet erg?” Zei ze terwijl ze al haar hangertjes aan de haakjes hing.
“Natuurlijk niet!” Zei ik. Eigenlijk hield ik wel van mijn privacy, maar achja het is maar voor één keertje en ik had het jurkje toch al zo goed als aan.
Toen Femke haar jurkje ook aan had draaide ze zich om.
“Oh my god!” kierde Femke. “Dit jurkje staat je echt zó goed!” Ze had nog niet eens in de spiegel gekeken hoe haar eigen jurkje stond. Ze schoof opzij zodat ik ook in de spiegel kon kijken. Het jurkje was strak, eigenlijk een beetje te strak naar mijn mening. Ik was meteen geneigd om mijn buik in te houden, anders kreeg ik daar zo’n lelijke bobbel. Femke ritste het laatste stukje dicht, wat mijzelf niet gelukt was. Daardoor zat het jurkje nog strakker en zag je al mijn rondingen nog beter. Mijn borsten werden ook strak omringd door het jurkje waardoor ze wat groter leken dan normaal, en doordat het strapless jurkje vrij laag van boven was had ik wat inkijk. Femke zag mij staren.
“Het zit daar juist prima meid! Zo komt het mooier uit en heb je iets om de jongens te showen!” Femke was echt een jongensliefhebber. Ze had al meerdere vriendjes gehad, meestal niet voor erg lange duur. En ik wist al bijna zeker dat ze het bed al eens gedeeld had met een jongen. Ik daarentegen had nog nooit echt een vriendje gehad. Alleen vroeger op de basisschool in groep 5, maar dat was geen echte liefde, eerde een goede vriendschap. Stiekem was ik best wel jaloers op haar, ik zou ook best wel een vriendje willen. Maarja, niemand wilde mij…
“Ik vind het denk ik wat te strak.” Zei ik aarzelend. “Je ziet alles nu zo goed zitten..”
“Valt wel mee hoor, dat beetje rondingen dat je hebt is juist mooi!” Zei Femke terwijl ze een beetje aan mijn jurkje begon te plukken. “Je moet alleen je buik ietsjes inhouden nog, dat maakt het geheel nog beter.” Zei ze met een knipoog. Ik deed wat ze zei en Femke keek tevreden.
“Alleen is het niet te kort, als ik buk zie je straks mijn kont!” Zei ik, me een beetje schamend omdat ik in een winkel stond.
“Neejoh! Het zou zelfs nog wel iets korter kunnen hoor! Je hebt echt prachtige lange benen, zou ik ook wel willen hebben.” Zei Femke terwijl ze de onderkant van mijn jurkje nog iets omhoog trok. Maar dat vond ik echt te ver gaan, dus ik trok het meteen weer naar beneden.
“En dat van je kont valt ook wel mee hoor, je moet alleen wel ander ondergoed hieronder aantrekken want dat zie je er nu doorheen. Dat kopen we zo ook nog wel eventjes!” Ik knikte maar en bekeek het nog eens van alle kanten in de spiegel. Er zat een lichtblauwe band om het jurkje vlak onder mijn borsten die eindigde in een strik. Dat was denk ik de doorslag om het jurkje te kopen. Ik mocht ook wel eens een keertje gek doen van mezelf.
Femke had nog wat gepast en daarna besloten dat zij een van de jurkjes zou nemen en een paar shirtjes. We rekenden alles af en liepen de volgende winkel in omdat Femke er op bleef aandringen dat ik nieuwe lingerie zou kopen voor onder dit jurkje. Op zich vond ik dat nog niet eens zo heel erg, ik maakte me meer zorgen om het geld. Ik had wel geld gespaard, maar op deze manier zou het zo weer op zijn. Ik moest maar eens snel opzoek gaan naar een baantje ofzo.
Toen we weer terug waren bij het appartement van Femke was het nog vroeg in de avond. We hadden beide nog een setje lingerie gekocht en ik was nog een winkel ingelopen om een boekje te kopen. Ik had me voorgenomen om daar dan elke dag wat in te schrijven over hoe ik me voelde, zodat ik niet zou vergeten waarom ik weg was gegaan. En om deze leuke tijd niet te vergeten.
Femke en ik zaten op de bank, allebei met een glas cola in onze handen. Opeens veerde Femke overeind, zette haar cola op tafel en er verscheen een enorme glimlach op haar gezicht.
“Ik heb een goed idee! We gaan vanavond eens lekker lol maken!”

Reageer (3)

  • Stage

    Ugh, die jurk klinkt vreselijk :P, zoiezo naar een of andere club ofz.

    ps. lol! Je haalt Femke door elkaar met Hannah, van Luna...

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    ogod, nu komt het,
    hahahaha.
    Snel verder!
    xxx

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    Hahaha, ben benieuwt wat zde gaan doen!!!! Snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen