Dit is mijn eerste story die ik online heb gezet, ik ben daarom ook benieuwd naar wat jullie er van vinden! Tips zijn altijd welkom :)
Ik gebruik een paar namen van the vampire diaries omdat ik dat gewoon een super goede serie vind! Maar verder lijkt het totaal niet op de echte vampire diaries ;) Ook is mijn verhaal (tot nu toe) geen romantisch verhaal, en naar mijn mening is het vrij origineel :D


~Beschrijving~
Bonnie is terug op haar favoriete plek, hun tweede huis in Spanje. Ze was van plan om een relaxte vakantie te hebben op het strand, maar haar kleine zusje maakt dit voornemen erg moeilijk voor haar. Uit het niets gebeurt er iets wat niemand had verwacht , Bonnie is gestrand op een eiland. Nu ze eindelijk zonder Abby is en het daar best wel fijn heeft, vraagt ze zich af of ze nog wel terug wil. Maar wat nog belangrijker is: hoe?


Laat plzz een reactie achter en neem er n abo op als je nieuwsgierig bent naar hoe het verder gaat! :D Ik ga het verhaal ook pas verder schrijven als ik minimaal 5 abo's heb. En ik probeer om elke week een keer te updaten (als ik dan 5 abo's heb, hoe vaak ik daarvoor update weet ik niet), maar hoe meer abo's ik heb, hoe vaker ik zal updaten!!

xx

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Proloog 787 474 1 decennium geleden
Hoofdstuk 1 1348 365 1 decennium geleden
Hoofdstuk 2 793 305 1 decennium geleden
Mededeling 143 207 1 decennium geleden
Hoofdstuk 3 630 232 1 decennium geleden
Hoofdstuk 4 961 227 1 decennium geleden
Hoofdstuk 5 534 266 1 decennium geleden

Reageer (1)

  • MrsHood

    me3isje ik zal heel snel verder gaan anders komen je engste nachtmerries uit ahahaha nee grapje!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen