Foto bij 1.6

Ik maak een tekeningetje in mijn schrift terwijl ik wacht tot ook de laatste minuut voorbij is. Gelukkig is het het laatste lesuur en kan ik zo meteen naar huis toe. Niet dat het daar beter is, maar daar kan ik in ieder geval alleen zijn. Net als ik mijn tekening in wil kleuren gaat de bel. Snel sla ik mijn boeken dicht en prop ik ze in mijn tas. Ik schuif mijn stoel naar achter en ga snel het lokaal uit. Ik maak mijn weg naar mijn kluisje toe en haal mijn jas eruit als hij open is. Met een klap sla ik het kluisje weer dicht en trek mijn jas aan terwijl ik al naar de uitgang van de school loop. Ik kijk door de ramen naar buiten en rits mijn jas dicht. Dan zie ik hem staan. Ik stop gelijk met lopen waardoor degene die achter me loopt tegen me op knalt.
'Oh, sorry.' Mompel ik zachtjes. Hij haalt zijn schouders op en loopt weer verder. Ik kijk naar Justin die bij de poort staat. Zou hij me opwachten? En wat wou hij dan doen, me in elkaar slaan? Ik slik, ik zal toch langs die poort naar buiten moeten. Misschien, als ik mijn muts ver over mijn hoofd heen trek, dat hij me dan niet ziet. Ik zet mijn tas op de grond en trek de muts over mijn hoofd heen. De touwtjes die met de muts verbonden zijn strik ik strak, zodat de muts niet af kan waaien. Op zich ziet hij er wel mooi uit, met zijn handen in zijn zakken, pratend met wat meisjes waarmee hij vroeger omging. Soms lacht hij. Door de wind gaat zijn haar een beetje door de war en zijn ogen staan mysterieus. Ik kijk snel weg en pak mijn tas weer op, die ik vervolgens om mijn schouder heen sla. Ik loop naar buiten en kijk naar mijn voeten terwijl ik doorloop. Ik loop richting de poort en kijk snel even op. Gewoon, om te kijken of hij me misschien heeft opgemerkt. Ik had beter niet op kunnen kijken, want zijn ogen ontmoeten de mijne. De meisjes met wie hij praatte zijn verdwenen en alle andere leerlingen zullen nu waarschijnlijk in de fietsenstalling zijn of nog in school staan, want opeens is de rest van het plein verlaten.
'Hé Sky! Ik wist niet dat je hier op school zit.' Hij haalt een hand door zijn wilde haar en grijnst naar me.
'Eh, ja, ik ook niet.' Ik kijk naar hem en besef dan pas wat ik heb gezegd. 'Ik bedoel, ik weet wel dat ik hier op school zit. Ik bedoelde gewoon..' Ik hou mijn mond maar en kan het niet laten om zacht te grinniken vanwege mijn domme gedrag. Justin grinnikt ook even.
'En, weet je al of je vrijdagavond kan?' Dan denk ik aan wat Chaz vanmorgen tegen me zei.
'Ik eh, nee, sorry, ik moet nu gaan.' Snel loop ik langs hem heen en als ik denk dat ik van hem verlost ben, voel ik een hand rond mijn pols. Ik kijk snel om.
'Waarom niet? We kunnen ook op een zaterdag afspreken als je wilt?' Ik haal mijn schouders op.
'Ik kijk nog wel.' Ik trek mijn pols uit zijn hand en loop dan snel verder. Hij speelt gewoon een spelletje met je Scarlett, niet op reageren..

En, wat denken jullie dat Justin met haar gaat uithalen? :D Ik weet het lekker al HAHA oké sorry, Alles goed met jullie? Met mij niet, ik heb zojuist vandaag mijn mens en techniek proefwerk verprutst en morgen waarschijnlijk mijn frans :'( hahaha xo

Reageer (7)

  • Hanaemi

    hm, hij weet dat het Scarlett is. Hij word verliefd en dan t gewoonlijke verhaaltje; drama, liefde & ruzie haha ^^ ik ben zooo benieuwd omg wauw

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    IK HOOP VOOR JUSTIN DAT HIJ IETS LIEFS VAN PLAN IS :) <3

    1 decennium geleden
  • QueenBieber

    Hij valt langzaam voor haar, dat moet gwn

    1 decennium geleden
  • nutellafreak

    Weehee ik wil het ook weten, je bent gemeen!!!!! Stoute Gerard!!! (huil)(huil)(huil)

    1 decennium geleden
  • xEvax

    uhnm ik denk iets gemeens snel verder !

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen