Dit verhaal gaat over Charlotte en Justin.
Toen Charlotte verhuisde naar Stratford, ontmoette ze Justin. Een bijzondere jongen die bij haar in de klas zit. Op de eerste schooldag komt ze erachter dat Justin wordt gepest, omdat hij blind is. Charlotte neemt het voor Justin op, en dit is voor hem de eerste keer dat iemand dat doet.
Nadat de eerste les erop zit, besluiten Justin en Charlotte om school te verlaten. Ze gaan naar zijn huis, waar hij zijn gitaar ophaalt en vervolgens in het parkje dicht bij hem in de buurt begint te spelen.
Na een tijdje spelen word het voor hem te veel en staat hij op. Charlotte weet niet wat hij gaat doen, maar zodra hij richting de straat loopt en er uiteindelijk op staat, begint het bij haar te dagen. Maar het is al te laat. Justin word aangereden.
Als Justin in het ziekenhuis ligt ontmoet hij Scooter, een manager die hem heeft horen spelen en hem wilt helpen, wat dan ook gebeurt. Scooter betaalt een operatie aan zijn ogen waardoor hij kan zien.
Ondertussen heeft hij een relatie gekregen met Charlotte. Beide hebben ze het zwaar. Charlotte met het verwerken van haar vader's dood, wat ook de reden is dat ze naar Canada is gekomen, en Justin met het ontdekken van wie hij nou werkelijk is, en wat hij nou werkelijk wilt.
Lees dit verhaal en kom erachter hoe het met Justin en Charlotte afloopt!

Hoofdstukken

Titel Nieuwste eerst Woorden Gelezen Aangepast
Vooraf 241 244 9 jaar geleden
Hoofdstuk 1 3213 129 9 jaar geleden
Hoofdstuk 2 3296 119 9 jaar geleden
Hoofdstuk 3 3468 101 9 jaar geleden
Hoofdstuk 4 1729 114 9 jaar geleden
Hoofdstuk 5 1378 145 9 jaar geleden
Hoofdstuk 6 1876 109 9 jaar geleden

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen