Foto bij 1.7

Na 3 dagen niets meer van Justin of zijn vrienden te horen begin ik te twijfelen. Misschien zei Chaz maar iets en wou Justin echt alleen maar iets leuks doen? Ik haal een hand door mijn haar en maak mijn huiswerk verder af. Morgen was de laatste dag school, waar ik blij om ben, want na morgen is het weekend. Aan de andere kant wil ik mijn weekend liever skippen, omdat ik een heel weekend alleen in Engeland zou zijn. Normale meisjes, met normale vrienden, met een normaal leven, met een moeder en een zusje, zouden veel vriendinnen hebben en met die vriendinnen zouden ze dan, na veel gezeur met de ouders, naar Engeland gaan. Daar zouden ze plezier hebben en heel veel lachen. Iets wat waarschijnlijk bij mij niet gebeurt. Het gaat voornamelijk om school, maar het voordeel daaraan is dat ik dan gelukkig niet zoveel aan andere dingen hoef te denken. Mijn gedachten worden onderbroken door het sms-geluid van mijn mobiel. Ik zucht en haal mijn mobiel uit mijn zak. Nooit krijg ik sms'jes, en nu nota bene wel van een onbekend nummer.

Van: 0567289489
Verstuurd om: 24-05-2013 15:49

Ik wacht vanavond om 7 uur op je in Timeless.

Ik lees de sms nog eens over. Zou deze van Justin komen? Timeless was een café hier in de buurt. Ik kwam er nooit, omdat je daar met vrienden heen komt, of met je vriendje. En ik ben geen persoon met vriendinnen of een vriendje. Ik slik en stop mijn mobiel terug in mijn zak. Misschien haalt hij toch nog een grap uit en wilt hij dat graag in het openbaar doen?

Het was nooit mijn bedoeling geweest om in Timeless aan te komen. In eerste instantie zou ik alleen even naar de supermarkt gaan omdat mijn vader dat aan me had gevraagd. Op de heenweg kwam ik langs Timeless. Ik gluurde naar binnen en lette even niet op de weg, wat heel dom van me was omdat ik daardoor uitgleed. Het had geregend en mijn vader had me nog zo gewaarschuwd dat het glad is op de weg. Een aantal mensen in Timeless hadden het gezien, waaronder Justin. Hij kwam snel naar buiten, zacht lachend, en hielp me met opstaan.
'Spectaculaire binnenkomst.' Fluisterde hij in mijn oor. Ik had hem gelijk verteld dat ik naar de supermarkt moet maar ik kon aan hem zien dat hij me niet geloofde. Mijn been deed zeer en nu nog steeds eigenlijk. Dit liet ik Justin ook gelijk even weten.
'Kom maar mee naar binnen, dan gaan we kijken hoe het me je been gaat.' Ik kijk op naar hem en knik. Zo kom ik dus bij Justin aan het tafeltje in Timeless terecht. Hij heeft mijn fiets netjes neergezet en op slot gedaan. Daarna besteld hij een cola light voor me. Als hij terug is laat hij zich op een stoel zakken en zet mijn cola neer op het tafeltje.
'Laat me je been eens zien.' Hij staat weer op, pakt er een andere stoel bij en zegt dat ik mijn been daarop moet leggen. Ik knik maar en doe wat hij vraagt. Ik bestudeer zijn gezicht, zijn lichaam, zijn handen, die over mijn been heen glijden en een stukje van mijn broek omhoog halen, waardoor mijn onderbeen zichtbaar word. Er zit een lelijke blauwe plek op.
'Wil je er ijs op?' Vraagt hij bezorgd. Ik denk even na.
'Ja, doe maar.' Antwoord ik dan een beetje onverschillig. Ik heb nooit echt geweten hoe ik me bij jongens moet gedragen.
'Wacht hier even.' Hij glimlacht naar me en loopt dan weg, naar de bar. Ik luister naar de muziek die zich op de achtergrond afspeelt. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht als ik het lied Unwritten hoor. Het is mijn lievelingslied. Ik luister het als sinds ik weet wat muziek is. Samen met mijn moeder kon ik hier uren op dansen. De gedachte aan mijn moeder doet pijn. Snel probeer ik mijn gedachtes op iets anders te richten. Justin komt niet veel later terug met een zak blauw spul. Ik snap niet wat dat kan helpen, maar als ik het op mijn been voel begrijp ik het. Het voelt ijskoud aan en ik trek mijn been snel terug, waardoor Justin grinnikt.
'Koud?' Vraagt hij. Ik knik lachend.
'Te koud.' Net op het moment dat hij wat terug wilt antwoorden, gaat zijn mobiel af.
'Deze moet ik nemen, wacht even hoor.' Hij legt de blauwe zak op het tafeltje en haalt zijn iPhone uit zijn zak. Dezelfde iPhone die hij bij Kings had. Niet dat ik verwacht dat hij alweer een nieuwe zou hebben, alhoewel ik daar niet heel erg van op zou kijken. Hij neemt op.
'Hé Chaz!' Zegt hij tegen zijn telefoon. Hij lacht en loopt van het tafeltje weg. Chaz..?

Chapter 1.6! Ik hoop dat jullie hem een beetje leuk vinden (: ! Morgen post ik waarschijnlijk niets, omdat ik in de ochtend folders moet rondbrengen (ughhh) en in de middag/avond bij vriendinnen ben/slaap. Frans ging vandaag echt tot mijn verbazing supergoed. (is ook de eerste keer HAHA) Hebben jullie nog vakken waar je slecht in bent? Of zijn jullie allemaal kleine genietjes? En nutellafreak ik ben wel jou stoute gerard haha ;D en jij mijn billie ^.^ Iedereen een fijn weekend! xo

Reageer (7)

  • Hanaemi

    aha, nou ik ben slecht in frans, techniek en duits. al gaat duits de laatste tijd best goed :'D
    maar omg, ik ga chaz slaan als die er tussenkomt haha :')))

    1 decennium geleden
  • BELIEBERfics

    AHHHHH <3333 omg suuuuperleuk geschreven!(: Ik ben echt verslaafd haha

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Aarg i love this story ;0

    1 decennium geleden
  • awsten

    Verder!!!! Ik ben verslaafd haha

    1 decennium geleden
  • BiebersJerry

    neen als chaz daar zou tussen omg ;'( das kei erg !! :'(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen