Foto bij Too early

Zo zat ik opeen dag gewoon rustig te lezen, en zag ik plots Jori en Jacob voorbij wandelen. Ik kon het niet laten om hen af te luisteren. ‘Jacob... Zou jij me ooit in de steek laten voor een ander meisje?’ Jacob lachtte. ‘Natuurlijk niet! Jij bent mijn leven nu!’ Jori werd rood. ‘D... Dan... Dan moet ik je iets vertellen...’ Ik spitste mijn oren. Jacob leek nieuwsgierig. ‘Je weet toch dat jij me alles kan vertellen schat!’ Jori glimlachtte. ‘Ja dat is waar... Dat weet ik... Ok, hier komt ie... Ik ben ingeprent met je!’ Jacob’s glimlach verdween.
‘Echt waar?’ Jori knikte onzeker. Nu lachtte Jacob weer. ‘Wat een complement zeg!’ Jori lachtte ook. Jacob gaf haar een kus en ze liepen hand in hand terug verder.
Ik gniffelde Jacob was niet op Jori ingeprent, maar zij wel op hem! Dat kon nog grappig worden als Jacob bij toeval toch met iemand zou inprenten. Ik schudde mijn hoofd. ‘Rustig Jenna!’ Mompelde ik. ‘Zo gemeen ben je niet dat je daar van geniet!’ Maar k kon het niet laten nog even te grijnzen.
Ik schrok op toen Kimmy gillend de woonkamer binnenliep. (Alarm – Alarm!’ Gilde ze. Ik schrok me een ongeluk en sprong recht. ‘Wat is er?’ Kimmy sprong voor mijn neus op en neer. ‘Bella gaat bevallen! Bella gaat bevallen! Bella gaat bevallen!’ Mijn mond zakte open. ‘Wat!?’ Edward kwam de kamer binnengelopen. ‘Jenna, er is iets mis! Het is veel te vroeg! Bel Carlisle!’ Ik knikte en greep de telefoon. ‘Ik kom meteen Jenna!’ Zei Carlisle, en niet veel later belde Carlisle aan.
Na 5 minuten stond hij terug beneden. ‘Er is niet aan te doen. De bevalling moet nu plaatsvinden, het is veel te vroeg maar anders worden haar overlevingkansen te klein!’ Ik knikte. ‘Haal Jacob Jenna!’ Zei Edward. Verbaasd ging ik op weg. Ik wist niet dat Edward Jacob plots zo aardig vond...
Jacob kwam direct mee.’Vlugger!’ Riep hij ongeduldig. Toen we terug thuis waren was Edward al weg. ‘Ze zijn in de kamer!’ Zei Kimmy die ongeduldig in de zetel zat. Ik beet op mijn lip en wou naar boven gaan.
‘Doe geen moeite, wij mogen niet naar binnen Jenna!’ Zuchtte Kimmy. Ik vloekte en zakte neer in de zetel toen ik boven gegil hoorde. De bevalling was begonnen.


ok nu ga ik ff heel gemeen zijn, ik ga pas verder na 5 reacties ^^ i know you can do it ^^

Reageer (9)

  • Recidivism

    love it!

    1 decennium geleden
  • WhenItRains

    mag je wel al verder gaa hrr!

    1 decennium geleden
  • Joannaaa

    jij moet maken dat er ZEEEER sneleen vervolg komt op deze wonderlijke verhalen Ö:D(lol)

    1 decennium geleden
  • yasmine658

    Leuk!

    Ook leuk dat je iets van mijn idetjes had verwerkt!

    Maar inprenten moet toch wederzijds zijn?

    1 decennium geleden
  • Nellethiel

    oooh snel meer!!!!:O:O

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen