Foto bij 1.13

Net als zijn zachte, mollige lippen de mijne raken word er op het raampje van zijn auto getikt. Justin kijkt op en grinnikt als hij ziet wie het is. Hij opent de deur en stapt uit, waarna hij de jongen die er staat een hugbox geeft. Helemaal verbaasd maak ik mijn riem los en ga ik rechtop zitten. Hier was ik niet op voorbereid. Ik haal een hand door mijn haar en staar naar ze. Dan pas valt me op wie het is. Het is Chaz. Oh fuck.
'Dit is Sky.' Zegt Justin dan. Chaz kijkt naar me en er verschijnt een frons op zijn gezicht.
'Jij bent helemaal Sky..' Voordat hij zijn zin af kan maken sta ik op uit de auto.
'Ik ben Sky ja.' Ik probeer hem met een smekend gezicht aan te kijken zonder dat Justin iets doorheeft. Chaz snapt er blijkbaar niets meer van en ik hoop dat hij mee wilt werken. Justin is de enige jongen, en leeftijdsgenoot, die met me om wilt gaan. Of nou ja, met mij, met Sky natuurlijk. Ik wil hem niet zomaar laten gaan.
'Kan ik even alleen met ''Sky'' praten?' Chaz vraagt het, maar wacht niet op een antwoord. Hij pakt mijn pols vast en trekt me bij Justin vandaan.
'Wat is dit?' Sist hij dan kwaad. 'Waarom denkt hij dat je een of andere Sky bent? Weet je Scarlett, je bent echt een vieze bitch.' De woorden spuwen uit zijn mond en ik krimp ineen. 'Ik ga nu meteen aan Justin vertellen wie je werkelijk bent.' Hij wilt weglopen maar ik pak hem bij zijn pols vast.
'Alsjeblieft niet.' Smeek ik en ik ik trek hem terug. 'Vertel hem niet wie ik ben.' Chaz trekt zijn wenkbrauwen op en trekt zich los. Hij slaat zijn armen over elkaar heen.
'Geef mij één reden waarom niet.' Hij leunt tegen de lantaarnpaal aan waar we onder staan. Ik kijk even kort naar Justin die met een paar andere meiden aan het praten is. Ik herken ze niet maar blijkbaar herkent Justin ze wel, omdat hij met ze flirt en lacht. Als ik geen antwoord op Chaz geeft draait hij zich om.
'Nee, niet gaan, vertel het niet Chaz, ik doe alles wat je wilt zolang je het maar niet verteld.' De woorden komen uit mijn mond voordat ik er echt over nadenk.
'Alles?' Hij draait zijn gezicht weer richting mij en er vormt een grijns rondom zijn lippen.
'Nou, niet alles natuurlijk.' Mompel ik zacht. Ik staar naar mijn voeten en voel me machteloos.
'Oké, ik maak een deal met je. Maar niet nu, morgen of zo, op school. Tot die tijd zal ik nog niets tegen Justin zeggen.' Ik kijk naar hem op. Een deal? Wat voor deal? Ik bijt op mijn onderlip en kijk hoe Chaz terug naar Justin loopt. Zelf loop ik naar mijn fiets toe, die ik van het slot afhaal. Ik kan niet wachten om mijn vader terug te zien.
'Sky!' Hoor ik dan iemand roepen. Ik draai me om en zie dat het Justin is. Hij zwaait naar me met die vrolijke lach op zijn gezicht. Ik zwaai terug en fiets dan met een zwaar gevoel in mijn maag naar huis toe.

aw wat een lieve reacties allemaal! Zin om weer naar school te gaan? (: xo

Reageer (9)

  • BELIEBERfics

    awww :(.. zo spannend!! en nee geen zin in school haha

    1 decennium geleden
  • Unicornfly

    Ik ben eigelijk best benieuwd wat Justin zijn reactie gaat zijn als hij ontdekt dat Sky Scatlett is

    1 decennium geleden
  • Worship

    Chaz you dipshit. Maar anyways no, totally geen zin in school de leraren bombarderen me de laatste weken met teveel huiswerk, en proefwerk week dus dat is een no-go. Maar anyways back to the point, geweldig geschreven. :')

    1 decennium geleden
  • Clingy

    Noooooo why ;c Stomme Chaz(cat) en je schrijft geweldig <3

    1 decennium geleden
  • QueenBieber

    Ah stomme verlepte llama is Chaz toch

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen