Foto bij 2.1

Ik loop de klas in en laat me op een van de stoelen zakken. Ik heb totaal geen zin in school, les of Chaz. Het liefst kruip ik nu onder de dekens om daar vervolgens de rest van de dag door te brengen. Helaas was mijn vader vanochtend en gisteravond heel humeurig, waardoor het me beter leek om vandaag toch maar naar school te gaan. Ik haal mijn boeken uit mijn tas en probeer me op de les te concentreren.

In de eerste pauze loop ik zoals gewoonlijk naar de kantine toe. Het was dan ook niet zo dat ik altijd alleen was. Ik had een groepje met mensen waarmee ik soms wel eens optrek. Niet buiten school, maar wel in de pauzes. Ik zoek de kantine af, of ik ze al ergens kan zien, maar word onderbroken door twee sterke armen die om mijn middel heen worden geslagen. Snel draai ik me om en ik kijk recht in de ogen van Chaz. Ik deins achteruit.
'Wat doe je?' Ik voel me ongemakkelijk, sinds wanneer doet hij zo tegen mij? Ik zag hem wel eens zo met andere meisjes doen, maar ik ben niet zoals anderen.
'Ook hallo.' Hij lacht. Ik frons licht. Hij pakt mijn hand vast. 'Laten we praten, Sky.' Hij legt de nadruk op de naam ''Sky'' en daar voel ik me niet prettig bij. Ik trek mijn hand langzaam uit de zijne en merk dat mensen naar ons gaan kijken. Chaz trekt me mee naar buiten toe, waar de zon lekker schijnt. De eerste keer deze Lente.
'Waar gaan we heen?' Ik kom niet vaak op het schoolplein omdat het daar word omringt door rokers, goth's, barbie's en popu's. Geloof me, ik heb niets tegen hun, maar hun wel tegen mij.
'Naar het grasveldje, daar.' Hij wijst naar een van de bomen op het grasveld en laat mijn pols los. Als we bij de boom aankomen laat hij zich op de grond vallen en kijkt naar me. Ik besluit om ook maar te gaan zitten omdat het staan een beetje ongemakkelijk is.
'Dus, Sky..' - 'Noem me geen Sky, ik ben Scarlett.' Zeg ik gelijk. Hier op school ben ik in ieder geval Scarlett.
'Oh?' Hij trekt grijnzend een wenkbrauw. 'Zal Justin leuk vinden.' Hij knikt even bevestigend met zijn hoofd.
'Hou op.' Ik trek mijn mouwen over mijn handen heen en kijk ernaar.
'Met wat?' Ik hoor hem zacht lachen. Wat een ongelofelijke zak is het ook.
'Met dit, hoe je doet.' Ik sla mijn armen over elkaar aan.
'Dus nu doe ik een keer vriendelijk, is het ook niet goed?'
'Zeg nu maar wat je ervoor terug wilt.' Ik slik en kijk naar hem. Aan de ene kant ben ik wel nieuwsgierig, ik bedoel, wat wilt hij nou van mij?

So, what do you think dat Chaz van haar wilt? Ik wou het stukje er eerst nog bij in schrijven maar dacht; ach, laat ik het nog uitstellen. muahaha.

Reageer (7)

  • Unicornfly

    ik denk aan seks of hem pijpen, nouja :/

    1 decennium geleden
  • Arquitecta

    OMG IK WEET WAT CHAZ WILT XD
    Ga snel verder xx

    1 decennium geleden
  • nutellafreak

    Gast, je bent echt stom, ik wil het weten maar je stopt telkens super vroeg??????????? ;( *pruillipje*

    1 decennium geleden
  • Hanaemi

    CHAZ WILT SEKS MET SCARLETT IN RUIL VOOR HAAR NIET VERLINKEN AHAHAHAH. Nee dat denk ik dan :'D

    1 decennium geleden
  • awsten

    Ik wil het weten! Ik moet leren voor mijn examen wiskunde en nu ga ik me niet kunnen concentreren :(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen